אכן, גם ב-Transporter יש בעיה מוכרת: עבור קבצי FLAC עם רמת כיווץ גבוהה, המכשיר לא מספיק לפענח את הנתונים, ה-CPU לא מספיק חזק (בפרט אם זה קבצי 192/24). אני משתדל להמיר ל-FLAC עם רמת כיווץ 3.
משום מה, ברוב המקרים אני לא מקבל הודעות במייל על עדכונים בשרשורים :-(.ויטלי, תאר את כל הCHAIN,
תוכנה>פרוטוקול דרייבר אודיו>דרייבר>חיבור מוצא FW/SPDIF/USB >כבל>DAC.
אפשר גם אפשר, אני חי עם זה מצוין . אני ממיין מראש את העץ לפי הז'נרים (ראית), וזה מספיק לי. למרות שעם טגים המיון יותר נוח, ללא ספק. אגב, קראתי שגם ל-WAV אפשר להוסיף Metadata, אבל אין לי חשק להתעסק עם זה.לא, אי אפשר לחיות עם WAV, לא תוכל לבנות ספריה דיגיטלית מקבצי WAV עם חיפוש, מיון.
משום מה, ברוב המקרים אני לא מקבל הודעות במייל על עדכונים בשרשורים :-(.
הצירופים שניסיתי:
1. מחשב PC Pentium4 >מערכת הפעלה XP_PRO >נגן foobar עם דרייבר native של windows> כרטיס קול on-board >אוזניות Byerdynamics 880
2. סטרימר TVIX6500A>יציאות דיגיטאליות S/PDIF ו-Toslink>מעבד סאונד Beringher DEQ2496 (לצורך RC - חיבור באפיקים הדיגיטליים, אין נגיעה בתדירויות מעל 100Hz) - ובלעדיו> DAC Audio Logic 34MXL
3. מחשב נייד טושיבה A300>מערכת הפעלה Vista> נגן foobar KS > יציאה USB> ממיר HiFace > מעבד סאונד - ובלעדיו> DAC Audio Logic 34MXL
4. מחשב חזק>מערכת הפעלה Windows7> נגן foobar, WASAPI > כרטיס קול Onboard עם תמיכה באודיו HiRes > יציאות דיגיטאליות S/PDIF ו-Toslink> עם מעבד סאונד ובלעדיו> DAC Audio Logic 34MXL
בכבל דיגיטלי בין מקור לבין ה-DAC עוד לא השקעתי כי המקור עדיין נחות (מחפש כעת ממשק ש"ישדך" בין מחשב למעבד הסאונד באפיק AES, לכן קורא בעניין רב את הודעותיך בפורומים. מה שיש כעת: כבל אופטי ממוצע (מוזר, אבל בתצורה שלי נשמע יותר טוב מקואקס – גם עם הסטרימר וגם עם המחשב).
הכבל הדיגיטלי שמחבר את מעבד הסאונד ל-DAC באפיק AES (כאן כן ביצעתי בדיקות והשוואות): Analisys Plus Digital Oval.
אותו דבר כמו מה?עשית משהו מיוחד למחשב שלך שבגללו הוא נשמע אותו דבר ?
1. מחשב PC Pentium4 >מערכת הפעלה XP_PRO >נגן foobar עם דרייבר native של windows> כרטיס קול on-board >אוזניות Byerdynamics 880
3. מחשב נייד טושיבה A300>מערכת הפעלה Vista> נגן foobar KS > יציאה USB> ממיר HiFace > מעבד סאונד - ובלעדיו> DAC Audio Logic 34MXL
4. מחשב חזק>מערכת הפעלה Windows7> נגן foobar, WASAPI > כרטיס קול Onboard עם תמיכה באודיו HiRes > יציאות דיגיטאליות S/PDIF ו-Toslink> עם מעבד סאונד ובלעדיו> DAC Audio Logic 34MXL
בכבל דיגיטלי בין מקור לבין ה-DAC עוד לא השקעתי כי המקור עדיין נחות (מחפש כעת ממשק ש"ישדך" בין מחשב למעבד הסאונד באפיק AES, לכן קורא בעניין רב את הודעותיך בפורומים. מה שיש כעת: כבל אופטי ממוצע (מוזר, אבל בתצורה שלי נשמע יותר טוב מקואקס – גם עם הסטרימר וגם עם המחשב).
הכבל הדיגיטלי שמחבר את מעבד הסאונד ל-DAC באפיק AES (כאן כן ביצעתי בדיקות והשוואות): Analisys Plus Digital Oval.
אפשר גם אפשר, אני חי עם זה מצוין . אני ממיין מראש את העץ לפי הז'נרים (ראית), וזה מספיק לי. למרות שעם טגים המיון יותר נוח, ללא ספק. אגב, קראתי שגם ל-WAV אפשר להוסיף Metadata, אבל אין לי חשק להתעסק עם זה.
הבדל בין FLAC לWAV.
המחשב כבר לא קיים (מת)שלח לי בפרטי את הDEVICEID וגרסת הדרייבר של הכרטיס.
הממיר לא אצלי (קיבלתי אותו להתרשמות לפני כחודש). בכל זאת - איך אני בודק אם ביציאה יש לי bit perfect (חוץ מהקלטת האות היוצא והשוואתו עם המקור)?בדוק אם אתה מקבל BIT PERFECT מהHIFACE בשילוב עם KS FOOBAR,מישהו טען שהוא לא הצליח.
זה הדבר הראשון שעשיתי בקינפוג (+ איסרתי אפקטים DSP).אני מניח שאתה מתכוון לONBOARD החדשים "HDAUDIO".
אפשר תמיכה לכל הSAMPLERATES, ובדוק אם היציאה הדיגיטלית יכולה להחליף SAMPLE RATES.
על זה לא חשבתי... נשמע הגיוני.לאו דווקא מוזר, יש הסבר.
יש דבר אחד שכבל אופטי ב50 שח יכול לעשות שכבל COAX ב10000 שח לא יוכל לעשות לעולם:לבודד חשמלית את המכשירים.
בהחלט לך עם מה שאתה שומע במקרה הזה.
הגדרתך היא מדויקת ביותר - קבצי WAV נשמעים יותר "קריסטליים", אווריריים. ההבדל הוא לא שמעים וארץ, אבל בהחלט שמיע.אם אתה שומע הבדלים בקריסטליות של הצליל, זה לא משהו שצריך להתרחש, אבל ההנחה שלך שהפענוח/העברת הסטרים מFLAC הוא לאו דווקא זהה בין פלטפורמות, מדויקת.
אם נוח לך לעבוד עם WAV, לך על זה, בדוק את הרשום לעיל, ונמשיך.
המחשב כבר לא קיים (מת)
הממיר לא אצלי (קיבלתי אותו להתרשמות לפני כחודש). בכל זאת - איך אני בודק אם ביציאה יש לי bit perfect (חוץ מהקלטת האות היוצא והשוואתו עם המקור)?
בצע אותם בדיקות כאן, אתה מצליח לקבל BIT PERFECT ?זה הדבר הראשון שעשיתי בקינפוג (+ איסרתי אפקטים DSP).
הגדרתך היא מדויקת ביותר - קבצי WAV נשמעים יותר "קריסטליים", אווריריים. ההבדל הוא לא שמעים וארץ, אבל בהחלט שמיע.
כלומר היי פייס והיציאה האופטית הרגילה של הלוח אם . ממה שהבנתי מבין השורות שלך , לא היה הבדל מהותי בין יציאת הUSB ומעבר לSPDIF , עם ההייפיס ובין SPDIF ישירות מהלוח אם .אותו דבר כמו מה?
זאת באמת התחושה שלי, אבל לא יכול להיות בטוח שהם שקולים לחלוטין כי עבר חודש מאז שבדקתי את HiFaceכלומר היי פייס והיציאה האופטית הרגילה של הלוח אם . ממה שהבנתי מבין השורות שלך , לא היה הבדל מהותי בין יציאת הUSB ומעבר לSPDIF , עם ההייפיס ובין SPDIF ישירות מהלוח אם.
לא עשיתי שום פעולה בכיוון. קניתי מחשב כדי שישמש טרנספורט דיגיטלי שישודך ל - Hiface Evo או ל-Weiis INT202. הסתבר שהוא נשמע לא רע בפני עצמו (שלא ימנע ממני לבדוק את EVO כשיגיע ארצה). לוח האם של המחשב תומך ב-Audio HD.אם זה כך מה שיפרת בלוח אם או שהיה לך כרטיס קול שמוציא SPDIF בלי בעיות ובלי סאמפלינג ?
עשיתי בדיקה דומה וכנראה שיש החלפת תדר הדגימה. מעבד הסאונד שלי תומך בדגימות עד 96kHz/24bit, הממיר - עד 192kHz/24bit. כאשר אני מנגן הקלטה 192kHz/24bit דרך מעבד הסאונד, הקול איננו, בחיבור הישיר של הממיר הקול ישנו. אבל אינני חושב שבדיקה של החלפת הדגימות מעידה עלbit perfect . מערכת ההפעלה שלי - Win7בצע אותם בדיקות כאן <במחשב>, אתה מצליח לקבל BIT PERFECT ?
בויסטה האופציה הטובה ביותר לקבל BIT PERFECT היא WASAPI , אבל הדרייבר של הONBOARD שלך עלול למנוע זאת.
.....................
שים לב, בXP, במידה ואתה עובד עם הONBOARD יש מקרים שכן ניתן לקבל BITPERFECT בWDM ישירות אפילו בלי KS, זו הסיבה שביקשתי ממך את המידע, מאחר שהמחשב מת, לא רלוונטי.
תודהבמידה ותוודא/תפתור את הרשום לעיל, דווח פה, ואוכל לנסות לעזור בעניין הזה.
וטריטון איך בדיוק אתה מוציא ביט פרפקט לDAC
אני כרגע לא שולח . אני רוצה לתקן את המגבר שלי , ואז אני אחליט סופית . חשבתי על הדונגל של MTS , וחשבתי על DAC . או לחילופין לקנות כרטיס קול. הבעיה עם כרטיס קול שאם ארצה לשדרג , יהיה לי קשה . ולכן אני מעדיף פתרון שיוציא את זה בצורה הטובה היותר לDAC חיצוני .
אני משתמש ב XP עם כרטיס קול שלא מוציא HD במו אצל ויטלי . ואני מעדיף להשתמש בFOOBAR , אלא אם כן יש תוכנה מקצועית יותר אפילו בתשלום (חוץ מאיטיונס )
אם יש לך מחשבות על הנושא , אשמח לשמוע