המלצות למצות

דיטון66

חבר משקיען
מעורבות
157
נקודות
43
לכל החברים,כמה המלצות ,אישיות, לחג הקרב ובא-
DAVE BRUBEK QUARTET-TIME OUT שיצא בהוצאת קולומביה בשנת 1959.
הרביעיה המופלאה של ברובק,שכוללת ,מלבד ברובק הפסנתרן,את החברים-פול דזמונד על האלטו סקסופון,ג'ו מורלו על התופים ויוג'ין רייט בבס,באה לידי ביטוי מקסים ברצועה השניה של הדיסק,שלא לדבר על הלהיט שלה-TAKE FIVE.מומלץ ביותר.
OREGON-MUSIC OF ANOTHER PRESENT ERA יצא בהוצאת וואנגארד בשנת 1972.
להקת אורגון,שנוסדה שנתיים לפני כן,מנגנת מוסיקת ג'אז חופשי,עם השפעות מוסיקת העולם,בעיקר מהמזרח.הדבר בא לידי ביטוי בכלים עליהם מנגנים החברים בלהקה,מעבר לכלים המערביים המקובלים-טבלה,סיטאר,דולצימר,קלרינטים.ההקלטה הזו מהווה,לדעתי,את אחד התקליטים היפים בתחום.זה לא ג'אז "מסורתי",אבל שווה האזנה.ההנאה מובטחת.
OSCAR PETERSON-THE TRIO 73'-OJC-73 על הפסנתרן הגדול הזה,אין צורך להכביר במילים.זרימת האצבעות שלו על הקלידים,עדיין,מעמידה לי את האוזניים כל פעם מחדש.לדעתי,אחד הגדולים מנגני הפסנתר,מעולם. כאן הוא מנגן עם יחידת קצב משובחת במיוחד-ג'ו פאס בגיטרה ונילס הנינג פדרסן בבאס.כל מילה מיותרת. הביצוע שלו ב-CHICAGO BLUES ,סטנדרט לפסנתר.
תהנו:D

נערך לאחרונה ב:

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
כדור משלשל.

דיטון66

חבר משקיען
מעורבות
157
נקודות
43
לא התכוונתי לכך...
משום מה הפוסט שלי לא מופיע ובמקומו מופיע אייקון של פיסת נייר...
אולי כעת?

לכל החברים,כמה המלצות ,אישיות, לחג הקרב ובא-
DAVE BRUBEK QUARTET-TIME OUT שיצא בהוצאת קולומביה בשנת 1959.
הרביעיה המופלאה של ברובק,שכוללת ,מלבד ברובק הפסנתרן,את החברים-פול דזמונד על האלטו סקסופון,ג'ו מורלו על התופים ויוג'ין רייט בבס,באה לידי ביטוי מקסים ברצועה השניה של הדיסק,שלא לדבר על הלהיט שלה-TAKE FIVE.מומלץ ביותר.
OREGON-MUSIC OF ANOTHER PRESENT ERA יצא בהוצאת וואנגארד בשנת 1972.
להקת אורגון,שנוסדה שנתיים לפני כן,מנגנת מוסיקת ג'אז חופשי,עם השפעות מוסיקת העולם,בעיקר מהמזרח.הדבר בא לידי ביטוי בכלים עליהם מנגנים החברים בלהקה,מעבר לכלים המערביים המקובלים-טבלה,סיטאר,דולצימר,קלרינטים.ההקלטה הזו מהווה,לדעתי,את אחד התקליטים היפים בתחום.זה לא ג'אז "מסורתי",אבל שווה האזנה.ההנאה מובטחת.
OSCAR PETERSON-THE TRIO 73'-OJC-73 על הפסנתרן הגדול הזה,אין צורך להכביר במילים.זרימת האצבעות שלו על הקלידים,עדיין,מעמידה לי את האוזניים כל פעם מחדש.לדעתי,אחד הגדולים מנגני הפסנתר,מעולם. כאן הוא מנגן עם יחידת קצב משובחת במיוחד-ג'ו פאס בגיטרה ונילס הנינג פדרסן בבאס.כל מילה מיותרת. הביצוע שלו ב-CHICAGO BLUES ,סטנדרט לפסנתר.
תהנו:D

דיטון66

חבר משקיען
מעורבות
157
נקודות
43
לא רואים את הפוסטים שלי...

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,264
נקודות
113
רואים.
פשוט כולם בשירותים. אם היו רואים את הפוסט הזה בזמן היו יכולים לשבת בסבבה בסלון ולענות לך.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור