המלצה

הדסדס

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
הי!

אני מחפשת המלצה למצלמה קומפקטית לשימוש ביתי. בעיקר של הילדים.
אני מאד אוהבת לצלם, משתמשת במצלמה ממש כל יום.
עד היום היו לי מצלמות של קנון, האחרונה SD3500 שמאד אהבתי אבל שבקה חיים.
יש המלצה למשהו פשוט אבל טוב של קנון שגם איכות הוידאו טובה?
הייתי רוצה לשלם בסביבות ה1500 או קצת יותר.

תודה!

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אם אפשר לעלות קצת בתקציב אז פנסוניק GM1 עם עדשת הקיט מצלמה מעולה בגדול של מצלמה קומפקטית, אבל עם חיישן גדול יותר ואיכות תמונה נהדרת

אם את מעדיפה קנון אז S120 או S110 (הישנה יותר) מוצלחות מהירות ונוחות לשימוש תמונות מוצלחות - אם כי פחות טובות ה GM1 בגלל חיישן יותר קטן

להסיר ספק גדול החיישן מאוד משמעותי לאיכות התמונה

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
הקנון SX610 היא מצלמה טובה מאוד למחירה (עם חיישן בגודל 1/2.3 אינצ) עולה כ 620 ש"ח
דרך אגב יש גם דגם של SX710 (אותו גדול חיישן כמ SX610) קצת יותר טובה ב 900 ש"ח
הקנון S120 (או S110) מצלמה טובה יותר (עם חיישן בגדול 1/1.7 אינצ) עולה כ 1600 ש"ח
הפנסוניק GM1 מצלמה עוד יותר טובה (עם חיישן בגדול אינצי ושליש) עולה כ 1880 ש"ח

את יכולה להבין שלדעתי לחיישן יש משמעות גדולה לאיכות התמונה - השאלה היא מה התקציב אם מחפשים מצלמה בפחות מ 1000 ש"ח טובה אמינה עם טווח זום יפה אז ה SX710 מוצלחת לכך ה SX610 גם כן בחירה טובה

אם עולים בתקציב ל 1600 ש"ח ה S120 הרבה יותר טובה בנויה חזק יותר, מהירה יותר, מפיקה תמונות טובות יותר ועם עדשה נהדרת (אבל ללא טווח זום גדול) - אני מאוד אוהב את המצלמה הזו

בתקציב של 1900 ש"ח כבר מקבלים מצלמה עוד יותר טובה חיישן גדול, מערכת פוקוס סופר מהירה עדשה טובה וכל זה בגוף מאוד קטן וקל.

השאלה היא מה בדיק התקציב שלך

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור