המלצה

tomerdr

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
שלום,
אני מעוניין לקנות טלויזיית 60 אינץ' LED.
חשוב לי מאוד שאיכות התמונה תהיה איכותית עם מספר יציאות HDMI, ומצד שני, פחות חשוב לי שתהיה SMART TV ושתהיה אפשרות ל- 3D.
תוכלו להמליץ לי על מכשיר במחיר סביר?
תודה!

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
כן, תקנה פלזמה של פנסוניק או של פיוניר :)

tomerdr

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
אפשר לקבל המלצה על LED? עם דגם ספציפי?

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
- LED ותמונה איכותית לא הולכים יחד.
- כל טלוויזיה היא SMART היום

למה LED?

tomerdr

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
האמת שכנראה סתם מחוסר ידע. חשבתי שפלזמה זו טכנולוגיה ישנה יותר מ- LED. אני מבין שאני טועה?
ולגבי הסמארט - אין לי בעיה שהטלוויזיה תהיה SMART פשוט זה לא קריטריון קריטי עבורי. חשובה לי יותר איכות התמונה - אני מתכוון לחבר את הטלוויזיה גם למחשב.

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
LED היא טכנולוגיה זולה יותר, המאפשרת רווחיות גבוה יותר ליצרנים
מבחינת איכות תמונה היא לא מגיע לרמה של מסך פלזמה אפילו מלפני 7-8 שנים

אבל פלזמה לא מייצרים היום, יש בארץ במחסנים דגמים מסוימים, זה מה שאני עשיתי בעצמי.

מעבר לזה, תגדיר לך תקציב ותבדוק אם מה שמוכרים היום זה לטעמך.

tomerdr

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
אם כך, מס' שאלות:
1. מדוע הפסיקו לייצר פלזמה?
2. האם העובדה שהפסיקו לייצר פלזמה עשויה להשפיע בעתיד (מבחינת אחריות, תיקונים וכו')?
3. האם בגלל שהפסיקו לייצר פלזמה המחיר של הטלוויזיות שנשארו במחסנים אמור להיות נמוך יותר מ- LED מקבילה?
4. התקציב שלי הוא סביב ה-8,000 ואני מחפש 60" ומעלה - מה מומלץ?
5. האם המשקל של טלוויזיית פלזמה גדול יותר מטלוויזיית LED מקבילה? ומה לגבי הגודל הפיזי (עובי)?
תודה רבה,
תומר

michael123

חבר משקיען
מעורבות
1,439
נקודות
113
1) בגלל שנכנסו יצרנים סיניים ורווחיות ירדה. פוג'יטסו קודם, לאחר מכן פיוניר, פנסוניק, סמסונג סגרו מפעלים
2) אני קניתי לפני שבועיים טלוויזיה עם 5 שנות אחריות של יורוקום
3) מחיר יהיה נמוך יותר בגלל שמדובר על שנתון קודם. כמו רכב עם אפס קילומטרים של 2013 יעלה פחות מאותו דגם של 2014
4) צריך לשאול בחנויות מה יש. ב-19,000 קונים טלוויזיה היום שעלתה 30,000 לפני שנה וחצי..
5) אני חושב שמבחינת הגודל זה אותו הדבר, אפילו VT60 שלי יותר אלגנטית מה J9000 של סמסונג. צריכת חשמל בפלזמה גבוה יותר בגלל הטכנולוגיה

אבל אני אומר שוב - אני זה אני, אתה זה אתה, תכנס לחנויות תראה מה מציעים היום והאם זה נראה לך כאיכות תמונה טובה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור