המלצה LCD 40-42 אינצ' תקציב 4k-5k

yuval

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אנשים אני צריך המלצה לטלויזיה LCD . בוא נהיה ריאלים לא נראה לי שבתקציב הזה אוכל לרכוש פלזמה איכותית לכן נתפשר על LCD.

מלבד המלצות אני צריך הנחייה על אילו דברים אני דן עם המוכר לפני שאני קונה LCD, בשביל שלא ינסה למכור לי לוקשים?
אני צריך לצבור קצת ידע למרות שקראתי איזה מאמר על LCD ואני מבקש ככה בקצרה נקודות חשובות לפני שאקנה את הטלויזיה.

להבנתי כיום אין כלכך חשיבות לנושא FHD\ HD Ready וכי איכות הצפייה תהיה כמעט זהה בשתי האופציות

tamir_ye

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
תתפלא אבל דווקא פלאזמות יותר זולות מ-LCD. מה השימושים?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
מה אתה מתכנן לראות עם המסך ? טלויזה רגילה? DVD? HD? חיבור למחשב? חיבור למשחק מחשב?

yuval

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כרגע השימושים העיקריים הם טלויזיה וסרטים. אין לי רסיבר כרגע כי הוא נהרס וכדי לקנות רסיבר סביר ומעלה אצטרך להשקיע 2000 שקלים ומעלה.

לגבי חיבור למחשב אני לא ממש רואה לנכון לעשות דבר שכזה משום שהכרטיס מסך שלי Gforce 8800 gts אינו תומך HDMI אם אינני טועה. אם אני טועה אז ברור שכדאי הרי כך אוכל לחבר קבל ארוך HDMI מהמחשב לטלויזיה ולצפות בסרטי HD.
אני מעדיף בוודאי לקנות מדיה סנטר רק אני לא בטוח שללא רסיבר זה כדאי.

אני ממש לא מבין בתחום... אבל אשמח אם תתנו המלצות איך לשחק עם התקציב כדי למצוא את הפשרה הכי טובה.
ברור שעדיף פלזמה על פני LCD זו גם טכנולוגיה אחרת לגמרי אבל לפי המחירים שראיתי באתרים לא נראה לי שאוכל לעמוד בעלויות כרגע.

נערך לאחרונה ב:

yuval

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
חשבתי על Toshiba Regza 42CV500 כי היא בטווח המחירים, הרזולוציה שלה סבירה בהחלט והביקורת עליה באתר דיי מחמיאה לה יחסית למחירה (למרות החסרון בגוון השחור ושאין חיבורי סקארט - למרות שאין לי מושג מה זה ולמה זה נחוץ). אם חשבתם על טלויזיה טובה יותר בטווח המחירים שבכותרת אשמח להצעות

odi

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
פלסמות טובות

יש את הפלסמה החלדשה של סמסונג b450 בסביבות 4.5
וגם את ה lg pq300 . בסביבות 4300.
שתהן לעניות דעתי עולות על כל lcd במחיר שלהן.

yuval

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מה אתם אומרים על ה Samsung LA40A451 LCD לעומת ה Toshiba Regza 42CV500 ?

לגבי LG לא ממש התלהבתי גם הרזולוציה שלה נמוכה... היא תומכת HD? והאם הרזולוציה בפלזמות נמוכה לעומת LCD תמיד?

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
מבחינת תכונות שני הדגמים האלה מציעים פחות או יותר אותו דבר. ההכרעה בינהם צריכה להיות לפי ההתמודדות שלהם עם השימושים שלך כלומר כבלים וDVD.
לפני שאני כותב תשובה ארוכה ומפורטת לגבי חיבור למחשב, סוגי המחברים בטלויזיה, ההבדלים בין LCD לפלזמה וכו' כדאי לך לקרוא את הכתבות והמדריכים באתר. האמן לי שאתה רוצה להרחיב את הידע בנושא עכשיו ולא בעקבות קניה לא טובה.

yuval

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
הרחבתי את הידע על ה LCD על ידי כך שהוצאתי מאמר והבנתי את הפרמטרים שחשוב לבדוק בקניית LCD (בהירות, יחס ניגודיות, זמן תגובה ורזולוציה). לגבי הפלזמות מעבר לזה שהן לא מורחות צבע ואינן דורשות כיוון כמו ה LCD אני לא מבין מדוע הן יותר טובות בפועל (טלויזיה, סרטים) מ- LCD?
שמע אם אני מעמיק בנושא זה עושה יותר כאב ראש כי יש כל כך הרבה מושגים שאני לא מבין כמו upscaling הזה שכל כך מדברים עליו ועוד כמה מושגים (גם המדריכים לא ממש הבהירו לי את כל המושגים הללו)

ובוא נהיה ריאלים שגם אם אני אקנה טלויזיה ב10000 שקלים לא אצליח להוציא ממנה כלום ללא רסיבר, מדיה סנטר, רמקולים.

האמתי שמחר אני כנראה הולך לבדוק את ההיצע בחנויות ככה שהצעות אחרונות יעזרו.

בינתיים 3 הדגמים שאני רואה לנכון לבדוק בתקציב הנוכחי הם: LCD Toshiba Regza cv500
LCD Samsung A451
Plasma Samsung B450

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור