המלצה + שאלות בעניין קדם מגבר

מלכיאל

אוהב את התחום
מעורבות
3
נקודות
8
אהלן,

אני מעונין לשדרג את הפרה שלי. אודה לייעוץ מצדם של חכמי הפורום :)

לא נראה לי שאצליח להביא פרה לבדיקה אצלי בבית (מה גם בקרוב שאני עובר לחלל גדול יותר {פנאןןןןן!}).
כך שאני מקווה שתאור מילולי יצליח לפלח איכשהו את מה שקורה אצלי בחדר ויסייע בחילוץ המלצה מבלי ל״שמוע״.

מאזין להרבה ג׳אז (אינסטרומנטלי יותר מווקאלס), קלאסית, רוק מכל הכיוונים - די הכל ת׳כלס פרט לפופ ים-תיכוני בעברית, מאידך עמאל מורקוס בכיף.

זוג מונובלוקים נהדרים של אודיולאב - 8200MB
לאחרונה החלפתי את הרמקולים את ל-CHARIO DELPHINUS (הגדולים יותר מהסט המדפי - מהממים ולא מפסיקים להפתיע אותי)
קשה לי לומר אם ההגברה, חמה, אנליטית ניטרלית וכד׳ - מה שבטוח שמאד כיף פה והבמה ענקית ומפולחת יופי יופי והעסק לטעמי דינאמי לאללה. הכל עומד על שיכוח, יש אקוסטיקה מעולה במינון טוב, מייצב מתח, כבלים איכותיים מאד לכל הרכיבים, מהחשמל ועד הרמקולים.

חיברתי בהתחלה פרה פאסיבי.... שהיה להיט עם ההגברה הישנה שלי. הוריד מלא מלא צבע.
בשלוב עם האודיולאב הוא לא מחזיק (ואני נדיב פה). כרגע אני שוב עם ROTEL >>> שמוסיף המון צבע - אבל בעיקר מוציא אותי מדעתי בתוקפנות שלו בגבוהים. במיוחד בעוצמות גבוהות יותר
ועוד יותר כשאני לא על הפטיפון (REGA) ועובר למקור דיגיטלי (NAD T585)

----------------

מסתובבים כל מיני דגמים של קלסה מעניינים ביד שנייה נניח CP 35 - שמעתי עליהם שהם תוקפניים למדי ולא בא לי
יש איזה פליניוס שנע סביב ה-4,000
ובטח שיש גם krell ועוד כל מיני יצרנים מעניינים

בכלל, חיבור של שפורפרתי רלוונטי בכלל מול הגברה מהסוג הזה? שעטנז?!

אשמח להמלצה - הכיוון בגדול כמה שפחות תוקפני

מכוון לאזור ה-4,000 עלול להסחף עוד קצת אם ימצא חן בעייני
אגב, אם לא הייתי חייב לשדרג גם שני מחשבים לעבודה הייתי משתולל לגמרי :)

+ שאלה חשובה מאד

XLR - הוא ישפיע לי על איכות הסאונד מול חיבור הRCA?
אני לא מתכוון להריץ עכשיו 30 מטר כבל מכל מגבר
יש לחיבור הזה איכויות נוספות שלא ידועות לי?

נניח אולי הפרה של טדי שכולו rca בלבד

זהו :) תודה מראש!

אגב, מחר אני זומם על ספק כוח חיצוני לפטיפון מהתערוכה

חג שמח
ניסן

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור