המלצה על מצלמה

kikila

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום,
אני מעוניינת לרכוש מצלמה שתספק לי תמונות איכותיות ווידאו בעיקר של הילדים ומשפחתיות. בבית ובטיולים.
בעקבות נסיוני הטוב עם קנון וביקורות טובות שראיתי בזאפ חשבתי ללכת על הקנון 650.
[h=1]Canon דגם EOS 650D[/h]האם זו מצלמה שתענה על הצרכים שלי?
כמו כן - ראיתי אותה בדיל יחד עם העדשה:
[h=1]Tamron 18-200mm IS[/h]האם זו עדשה טובה מספיק שתספק לי תמונות איכותיות?

תודה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מה התקציב?
עדשה כזו מספקת טווח זום שימושי, אבל בתמורה להתפשרות על איכות מסויימת בתמונה (כמו חדות וכו').

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
אני ממליץ לבדוק את עדשת קנון 18-135 שקצת יותר יקרה, אבל מספקת איכות אופטית טובה יותר ומערכת פוקוס מוצלחת וכן טווח זום מאוד נוח לשימוש

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
kikila
במידה ואתה מעוניין.
אני מוכר מצלמה כזו חדשה לגמרי.
עדיין באחריות(פחות מ-500 קליקים)
מאחר ואתה חדש אי אפשר ליצור קשר בהודעות.
צור קשר לנייד:
054-4709167

kikila

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
תודה רבה ! העדשה של טמרון אכן זולה מאוד אבל כנראה שזול עולה ביוקר...
Sol מדוע אתה מוכר האם אתה לא מרוצה מהמצלמה?

kikila

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
התקציב עד 3.000 ש"ח. המטרה צילומים של הילדים בשלב ראשון.
אשמח לקבל המלצות.

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
התקציב עד 3.000 ש"ח. המטרה צילומים של הילדים בשלב ראשון.
אשמח לקבל המלצות.

הקנון 650D או 600D הדגם הקודם עם הפרש קטן במחיר ואיכות תמונה דומה מאוד כ 1600 - 1900 ש"ח - אפשר גם יד שנייה אם יש הפרש גדול במחיר
עדשת קנון 18-135 בגרסה הרגילה כ 1250 ש"ח.

השאלה האם מצלמות ללא מראה כמו סוני A5000, פוג'י X-M1 או סוני A6000 יכולות להיות אופציה?

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
תודה רבה ! העדשה של טמרון אכן זולה מאוד אבל כנראה שזול עולה ביוקר...
Sol מדוע אתה מוכר האם אתה לא מרוצה מהמצלמה?
ממש כן מצלמה מעולה ומאוד נוחה..
רכשתי אותה עבור פרייקט מסויים.
הוא הסתיים,ומאחר ואני לא עוסק בצילום,היא מונחת בארון ללא כל שימוש.
זו למעשה מצלמה חדשה לגמרי.
כתבתי לך מה כל העיסקה כוללת.
אם אתה מעוניין צור קשר.

נערך לאחרונה ב:

kikila

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שאלה:
אם אשתמש בעיקר במצב אוטומטי במצלמה - האם התמונות ייצאו איכותיות יותר ממצלמה קומפקטית או דמוי SLR איכותית?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
לא משנה איזה סוג מצב בוחרים במצלמה מצלמה עם חיישן גדול יותר ועדשה טובה עדיפה
במצלמה קומפקטית החיישן קטן בהרבה ממצלמות DSLR.
מצלמת דמוי SLR זו מצלמה קומפקטית עם חיישן קטן ועדשה עם טווח זום ענק ואיכות אופטית בנונית - כך שהן ממורה גרוע לכסף.

אבל אנחנו צריך להתחיל מהתחלה - אתה מחפש מצלמה שתספק טאיכות תמונה טובה וכן וידאו מוצלח בנוחות שימוש טובה וכן יכולות צילום עפ פוקוס מהיר לתפוס את הילדים זזים

אני ממליץ לבןק מצלמות ללא מראה - יש לקחת בחשבון שמצלמות DSLR פחות טובות ממצלמות ללא מראה בוידאו

בתקציב של עד 3000 ש"ח יש לי מצלמה מעולה לכך הסוני A6000 עם חיישן בגודל זהה לזה שיש במצלמות DSLR עם מערכת פוקוס מאוד מהירה איכות תמונה נהדרת וידאו מוצלח יותר מזה של DSLR. קל לצלם איתה במצב אוטמטי וגם ניתן לצלם איתה בצורה ידנית לעת הצורך. היא מגיעה עם עדשת קיט 16-50 לא רעה, אבל עדשות נוספות יהיו קצת יקרות

kikila

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
תודה רבה ! אבדוק אותה.
אני באמת רוצה להשיג תמונות איכותיות (אחרי שהדפסתי עכשיו הרבה תמונות מהשנים האחרונות ויצאו באיכות ממש גרועה) אבל לא בא לי לסחוב משקל כבד של מצלמה כזו גדולה לכל מקום.
איזה זום מספקת עדשה כזו של 16-50...?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
הזום 16-50 זה בעצם לפי ערכי 35 מ"מ
16*1.5 = 24 בתחום הרחב זה יפה מאוד ועד 50*1.5 = 75 בתחום הצר שזה טווח זום השיומשי ביותר - אם חושב לך החישוב של זום כפול כמה זה (השאלה היא למה זה חשוב ?) אז 75/24 זה בערך זום כפול 3 זה החישוב

לדעתי החיפוש אחר מספר זום כפול גדול יותר הוא לא הנתון החשוב, היות ועדשות עם טווח זום כפול ערך גדול מספקות איכות אופטית בנונית בדרך כלל- מצד שני למרות שהעדשה 16-50 מספקת טווח זום מאוד שמיש, יכול להיות שהיא לא תספק אותך ואז אנחנו צרכים למצוא פתרון אחר

kikila

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
נראה לי שבכל זאת אלך על בטוח עם קנון. לגבי העדשה של ה 18-135 של קנון. מצאתי כמה טווחי מחיר בזאפ. האם זו אותה עדשה או שיש כמה סוגי עדשות לאותו טווח? תודה

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
עדשת קנון 18-135 היא בחירה מוצלחת עם איכות אופטית נהדרת לטווח מחיר של העדשה
יש שני דגמים של העדשה הזו דגם רגיל ודגם STM שהוא קצת יותר יקר

מנגנון ה STM זה מנגנון פוקוס בצעדים, stepping motor, מתאים למעבר פוקוס חלק יותר וכן גם שקט יותר - זה חשוב עבור וידאו. מעבר לכך יש שאומרים שהיא עדשה חדה יותר - אני לא בטוח לגבי כך (לא יצא לי לעשות השוואה אחת מול השנייה)

kikila

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
תודה רבה!!!!

תודה על כל ההסברים המפורטים והסבלנות.
בסוף הלכתי על הCANON 700D
איכות התמונה פשוט מדהימה !!!!!!!!!!!!!!!!!

שאלה אחרונה :)
אני רוצה לקנות סוללת נוספת למצלמה- האם זה בסדר לקנות באיביי בחצי מחיר או שאצטער על זה ועדיף לקנות ב 150 חדשה בארץ?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
תתחדש - יופי של מצלמה
אני רכשתי סוללות חלופיות הרבה פחות, אבל היא לא ברמה של המקורית, זה הימור אי אפשר לדעת את טיב הסוללה גם ממוכר אמין

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור