המלצה על מסך לסלון

udihamudi65

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
שלום לכולם,
אני זקוק להמלצה על מסך לסלון לאבא שלי, בן 65. מרחק הצפייה הוא כ-4 מטר, הסלון מואר בצורה בינונית. הוא אוהב מאוד סרטים ומרבה ללכת לקולנוע, אך עד היום לא הוריד סרטים כלל. עד היום היה לו מסך CRT. שידורי טלוויזיה רגילים יהיה השימוש העיקרי של הטלוויזיה. אם הגלישה באינטרנט תהיה נוחה הוא ויעשה בזה שימוש דרך הטלוויזיה, בייחוד אם החוויה תהיה דומה למחשב.
התקציב כ-7000 ש"ח, יכול להיות גמיש.
יש המלצת?

תודה מראש,
אודי

udihamudi65

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
היי לכולם,
אשמח מאוד לקבל המלצות... השימוש בטלוויזיה כמחשב לגלישה משמעותי.
לאחר בירור מחודש אבא שלי ירצה לעשות שימוש יומיומי לגלישה דרך הטלוויזיה והוא מתכוון להוריד סרטים מלבד השימוש לשידורי SD.
בינתיים ראיתי ביקורות טובות לגבי הפלזמות של פנסוניק. ספציפית אני מתעניין ב-TH-P50UT50M, ב-cnet כתבו עליו דברים טובים.
הוא מופיע באתר של היבואן, אך הבנתי שהוא עדיין לא נמכר בארץ, אחת החנויות דיברה עם היבואן ואמרו שהוא אמור להגיע בסוף החודש. השאלה אם אפשר לסמוך על זה ושווה לחכות.
כמו כן, דיברתי עם חנות שהציעה לי "מחיר נמוך מעשרת אלפים שקל" עבור ה-TH-P50GT50M אם אגיע לחנות. זה מחיר טוב?
אני מבין שלטלווזיות של פנסוניק אין תמיכה בעברית. עד כמה זה מפריע לשימוש בטלוויזיה לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים? או שאפשר לעקוף את זה בקלות על ידי סטרימר? האם עדיף לקנות טלוויזיה של סמסונג לצרכים שלי?

תודה,
אודי

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
פנאסוניק אכן איכותי מאוד בפלאזמות (יש לי) אבל כמו שכתבת לפנאסוניק אין תמיכה בעברית ולכן זה יקלקל לאביך את חווית הגלישה, גם המחירים של פנאסוניק לא זולים...
יש דרכים לעקוף את בעיית העברית כגון סטרימר או שרת DLNA חכם (אני משתמש בזה).
אם הטלויזיה תומכת ב DLNA אז שרת DLNA יעשה את העבודה ולא צריך סטרימר...
אפשר לראות ישר במסך סרטים שהורדו למחשב.
יש כאן הרבה התעסקות וידע טכני בהגדרות לשרת לתמיכה בעברית שאדם מבוגר פחות שולט, לכן הייתי ממליץ לך על מסכי LED של סמסונג עם תמיכה וגלישה בעברית (רק תקפיד שיש לך תמיכה בעברית , כי יש יבוא מקביל ללא עברית)

נערך לאחרונה ב:

udihamudi65

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
מישהו יכול להמליץ לי על מסך טוב של סמסונג?

forrward

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אני הייתי מחכה עם סמסונג כי לפי משהבנתי עוד חודש יוצאת להם סדרה חדשה...F...

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
השאלה בכמה יתומכר סדרת F...
ועד כמה ירד סדרה
E..
אני חושב שכדי אולי לחכות ולקרוא ביקורות.
חוץ מזה סמסונג ו
LG ,תומכים בצורה מעולה בעברית.
ובתקציב של 7 אלף אין מסך 55 או 60 שיכול לעומד בדרישות בכלל של פנסוניק וגם של סמסונג
ו
LG יש את ES6200 ב9 אלף בגודל 55 צריך לוודא שהיא מסך מיבוא רשמי או את E550 ב10 אלף גודל 60 גם היא תומכת בעברית אבל פלזמה . אני בכלל ממליץ על מסכי שארפ בתקציב כמו LE740 שעולה 9000-9500 אלף גודל 60 כולל 3D
או אם אין לך צורך ב3
D ואתה רוצה לחסוך LE630 ב7500-8000 אלף לגודל 60 אבל מנגנון רק 100 הרץ לא תלת מימד ורבע צבעי יסוד שבעני זה מקסים.
ובכללי מה הבעיה לחבר לפטופ או מחשב נייח וזה פותר הכול? לפי דעתי ה
USB HD וSMERT לא ברמה של מחשב נייח או נייד או סטרימיר ועדיף לקנות כבר סטרימיר ולראות סרטים בקשר לSD אני מבין שזה בן אדם מבוגר אבל לא קונים מסך כזה בשביל SD זה טעות.. שיתחיל לראות סרטי 1080P ויראה איך החוויה מתעצמת פלאים. שווה בדיקה..

בהצלחה

בברכה מתן
אם אתה צריך עוד עזרה אני בסקייפ הזה
MATAN6589884
או בפרטי ויכול יותר לכוון ולעזור

שהיה שבוכ טוב

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור