LCD המלצה ל-LCD איכותית 42", תקציב לא חסר...

• פותח הנושא mamo
  • פורסם בתאריך

mamo

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
3
שלום,

אני מחפש מסך LCD בגודל 42", למרחק צפיה של 3 עד 3.5 מטר.

עיקר הצפיה הוא בשידורי SD, ולכן אני לא מעוניין במסך גדול יותר (בגלל כל הבעיות הידועות שיש בהצגת שידורי SD על מסך גדול).
חוץ מזה, אני לא מסוגל לראות "אנשים שמנים", וגם לא את המתיחה שעושים רק בצדדים, ולכן אני מתכוון לצפות בשידורי 4:3 עם עמודים שחורים בצדדים. לכן מסך פלאזמה לא בא בחשבון בגלל בעיית הצריבה.

אני יודע שבמקרה שלי הכי טוב היה להשאר עם ה-CRT של פיליפס שיש לי, פשוט היא התחילה לעשות בעיות במסך, וחבל לי להשקיע כסף בתיקון (ולא בטוח שיש עדיין מישהו שיודע לתקן כאלה דינוזאורים...)

מה שכן, אני מחפש מסך איכותי ביותר (אפשרי גם LED), ומוכן לחכות מספר חודשים אם יש באופק משהו שמצדיק זאת.

אה, כן, הכי חשוב: התקציב יכול להגיע עד 15,000 ש"ח. :D

בתודה מראש.

oferT

חבר משקיען
מעורבות
46
נקודות
48
חשוב לתדע שיש מסכים שמותחים "מתיחה חכמה" כגון פיוניר
שם לא תראה אנשים שמנים {את זה ראיתי בלווה אופטה CRT למרות תמונה משובחת}
בפיוניר לא.

למה דווקא LCD?

mamo

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
3
חשוב לתדע שיש מסכים שמותחים "מתיחה חכמה" כגון פיוניר
שם לא תראה אנשים שמנים {את זה ראיתי בלווה אופטה CRT למרות תמונה משובחת}
בפיוניר לא.

למה דווקא LCD?

"מתיחה חכמה" עושה לי סחרחורת. כאשר המצלמה זזה ימינה או שמאלה, או כאשר אובייקט כלשהו זז ממרכז המסך הצידה, התמונה מתעוותת לגמרי. כי במתיחה "חכמה" לא מותחים את מרכז התמונה, אבל מותחים מאד את הקצה הימני והקצה השמאלי.
לרוב האנשים זה אולי לא מפריע, אבל אותי זה מעצבן...

למה LCD? כפי שאמרתי, אני מתכוון לצפות בשידורי 4:3 ללא שום מתיחה, לא חכמה ולא טיפשה, אלא עם פסים שחורים בצידי התמונה. אם אשתמש בפלאזמה, תהיה צריבה של גבולות המלבן (של התמונה הלא מתוחה) על המסך.

tomato

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
תבדוק את הפיליפס 8404.
סמסונג B750.

נערך לאחרונה ב:

mamo

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
3
תבדוק את הפיליפס 8404.
סמסונג B750.

אכן סמסונג B750 הוא אחד המועדפים עלי.
השאלה אם מישהו יכול להמליץ עליו מניסיון אישי.
אחת התכונות החשובות לי היא איכות תמונה כמה שיותר טובה בשידורי SD.

תודה.

mamo

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
3
הייתי היום בשתי חנויות, וראיתי הרבה מסכים...

כל המסכים שידרו כדורגל (יורוספורט), וערוץ 10.
התמקדתי בעיקר במסכים של 42" ממרחק צפיה של 3 מטר.
האיכות בכל המסכים הייתה פשוט גרועה, מתחת לכל ביקורת... :(:(:(
היו שם מסכים של פיליפס, טושיבה, סמסונג, LG וכו', ובאף אחד מהם לא נראתה תמונה משביעת רצון...
אולי בכל זאת מישהו יכול להמליץ על מסך איכותי בגודל 42" לצפיה בשידורי SD?
כפי שציינתי, אני מוכן להשקיע (כמעט) כל סכום שיידרש.

תודה.

roy_daklon

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
לך על 40z5500 של סוני, היא גם 200HZ, מדהימה ולדעתי תראה בה בכבלים הכי נקי

Ber-Man

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
סליחה שאני מתערב!!!

שלום,
גם אני מחפש כבר זמן רב מאוד לקנות LCD. בשונה מ- MAMO אני דיי מוגבל בכסף (בכל זאת סטודנט) והתקציב שלי עומד על 5000 ש"ח.
כמובן שעם תקציב כמו שלי אין לי יותר מידי דרישות אבל חשוב לי שזאת תהיה טלויזיה שתספק את צרכיי, והם:
שידורים בכבלים (ללא ממיר)
צפייה בסרטיי HD דרך המחשב

חשוב לציין שאני לא מבין כל כך בתחום ומה שאני כן יודע שלא משנה מה התכונות של הטלויזיה כל עוד הצופה (אני) לא מרוצה מהתמונה היא לא שווה כלום ולכן מאוד מומלץ ללכת ולבדוק בעצמי.
אבל בכל זאת הייתי שמח לקבל רשימה של מסכים מומלצים ע"פי מפרט טכני שלהם ומהם לבחור את המסך שנראה לי.

כל עזרה תתקבל בברכה.....,

mamo

חבר אתר
מעורבות
1
נקודות
3
סליחה שאני מתערב!!!

שלום,
גם אני מחפש כבר זמן רב מאוד לקנות LCD. בשונה מ- MAMO אני דיי מוגבל בכסף (בכל זאת סטודנט) והתקציב שלי עומד על 5000 ש"ח.
כמובן שעם תקציב כמו שלי אין לי יותר מידי דרישות אבל חשוב לי שזאת תהיה טלויזיה שתספק את צרכיי, והם:
שידורים בכבלים (ללא ממיר)
צפייה בסרטיי HD דרך המחשב

חשוב לציין שאני לא מבין כל כך בתחום ומה שאני כן יודע שלא משנה מה התכונות של הטלויזיה כל עוד הצופה (אני) לא מרוצה מהתמונה היא לא שווה כלום ולכן מאוד מומלץ ללכת ולבדוק בעצמי.
אבל בכל זאת הייתי שמח לקבל רשימה של מסכים מומלצים ע"פי מפרט טכני שלהם ומהם לבחור את המסך שנראה לי.

כל עזרה תתקבל בברכה.....,

באמת לא ברור לי הקשר של הפניה שלך לשירשור שמדבר על מסכים איכותיים בתקציב של 15,000 ש"ח...
למה לא לפתוח שירשור חדש בנושא?
תודה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור