המלצה לקניית רמקולים בתקציב 500 ש''ח

omer the fox

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
מעוניין בזוג רמקולים קטנים לשימוש במחשב/טלויזיה
לא יודע אם כדאי לקחת בתצורת 2.0 או 2.1 בתקציב יותר גבוה

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
באג מכרו בעבר B&W MM מחודש קרוב מאוד לתקציב שלך, מדובר בליגה אחרת לגמרי משאר הרמקולים למחשב שנמכרים בחנויות (ולמעשה נשמעים כמו סט אפ HI FI איכותי), אם זה כבר לא אקטואלי תגדיל את התקציב ותלך על הרמקולים של אודיו אינגין, ה2.0 של מיקרו לאב או הסאונד סטיקס של הארמן קארדון (סאב מעולה יחסית).

omer the fox

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
צד את עיניי מספר סטים. לא בטוח שהם משתלמים אבל אני ירשום אותם בכל זאת
לוגיטק z533/z623 הרמן קרדון סאונד סטיקס 3 , בתחום של תצורת 2.0 או שהם חלשים מדי וקומפקטים או שהם טובים אבל מתקרבים לגודל של רמקול סטריאו מדפיים

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
לאודיו אינגין יש רמקולים מדפיים מוגברים 2.0 בדיוק למטרה שאתה מחפש להשיג אבל אני לא בטוח כמה עולה הדגם הזול, אין שום חוסר בבאס בהשוואה לרמקולים אחרים שכוללים סאב בתקציב שלך, היתרון שלהם הוא שהם נשמעים מעולה והרבה חובבי אודיו משתמשים בהם, שווה בדיקה. גם לבוס יש מה להציע (companion 1, 2) אבל לצערנו בארץ המחירים שלהם גבוהים בהשוואה לארצות הברית. בכל מקרה הייתי מציע לך להגדיל את התקציב ככל שתוכל ולקנות את הרמקולים הכי טובים שאפשר, רק ככה אפשר להשאר מחוברים למוזיקה, האופציה הזולה כפקטור מכריע תזרק הצידה או תוחלף במשהו אחר תוך זמן קצר, בהצלחה.

arye.gur

חבר משקיען
מעורבות
882
נקודות
113
אני משתמש בסט שך ALTEC שהוא יוצא דופן באיכותו. לא יודע אם עדיין מיוצר, אבל אין רמקולים למחשב שמתקרבים לרמת הסט הזה.

לטעמי, כמובן :מאזין:

אריה

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
באג מכרו בעבר B&W MM מחודש קרוב מאוד לתקציב שלך, מדובר בליגה אחרת לגמרי משאר הרמקולים למחשב שנמכרים בחנויות (ולמעשה נשמעים כמו סט אפ HI FI איכותי), אם זה כבר לא אקטואלי תגדיל את התקציב ותלך על הרמקולים של אודיו אינגין, ה2.0 של מיקרו לאב או הסאונד סטיקס של הארמן קארדון (סאב מעולה יחסית).
מתי באג מכרו את הרמקול הזה B&W MM?

ronensud

חבר משקיען
מעורבות
737
נקודות
113
מצטרף להמלצה על אודיו אנג'ין הקטנים אבל לדעתי יקרים משמעותית מהתקציב שלך. שווה לחפש יד שניה או לדבר עם היבואן, אולי הוא או אחת החנויות שלו מוכרים זוג מתצוגה בהנחה.

omer the fox

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
6
ביררתי אצל אודיו אינג'ן ויש רק חדש במחיר 1500
נראה לי שאלך על הסט של לוגיטק z623 בגלל שהוא קומפקטי,השאלה אם הוא מספיק עוצמתי לחדר שינה ולסלון גדול

אורי_ו

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
315
נקודות
83
כן. עוצמה לא חסרה לו.

ZEEV78

חבר משקיען
מעורבות
349
נקודות
83
מתי באג מכרו את הרמקול הזה B&W MM?

אני זוכר שהיו להם לפני שנה, שנתיים כמה זוגות מחודשים, יכול להיות שזה כבר לא אקטואלי,רמקולים מעולים עם סאונד פנטסטי.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור