המלצה למערכת קולנוע ביתית וחיבורה למחשב

AcidBurn

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום חברים,
יש לי שאלה אני מקווה שהיא בפורום הנכון.
יש לי מחשב שמחובר לטלויזיה ב-HDMI. למחשב יש כרטיס קול 5.1.
העניין הוא כזה: אני רוצה לקנות רמקולים (5.1) ולחבר למחשב בנוסף אני רוצה גם לעשות קריוקי עם 2 מיקורופונים.
עכשיו השאלה היא כזאת, הם יש טעם שאני אקנה מערכת קולונע ביתית משולבת עם DVD? המחשב לא יכול לשמש כנגן DVD? או שאני חייב נגן DVD חיצוני בשביל הקריוקי?

המחשב לא יכול להחליף את ה-DVD ואז אני אקנה רק רמקולים ואחבר את המיקורופון למחשב? איך אני אחבר 2 מיקרופונים (ויותר מ-2 באופן כללי?) אני אשמח שמישהו יעשה לי סדר בבאלגן.

באופן הכללי התקציב למערכת קולנוע ביתית הוא בסביבות ה-900-1000 ש"ח. (לא צריך משהו בומבסטי אבל שיהיה איכותי...)

אם בכל זאת אני צריך לקנות מערכת קולנוע ביתית אז אשמח להמלצות. :)

תודה רבה !!!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
המחשב יכול לשמש כנגן DVD.
יש כניסת מיקרופון בודדת למחשב.

AcidBurn

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ז"א שמספיק לי לקנות מערכת רמקולים, בלי נגן DVD.. המחשב בעצם יעשה את העבודה של כל הפיענוח של הפורמים כמו DTS וכו'... ?
יש אפשרות לפצל את הכניסה של המיקרופון במחשב ולחבר כמה רמקולים? האיכות לא תרד?

AcidBurn

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
עכשיו שאני חושב על זה, אני כנראה אצטרך רסיבר וזה פותר לי את כל הבעיה, לא?

ככה אני גם אחבר את הממיר של הוט/יס וגם את המחשב ואולי איזה נגן Bluray בעתיד...
אז בתצורה הזאת אני מחבר מיקרופון .... לרסיבר (יש רסיברים עם כניסת
מיקורפון?) או למחשב ואז עושה גישור מהמחשב לרסיבר???

רסיבר ומערכת רמקולים
יעלו לי בסביבות ה-2000 פלוס-מינוס, תקנו אותי אם אני טועה....
יש המלצות לדגמים ספציפיים? מצאתי את זה... ישרת את המטרה שלי? VSX521K Pioneer
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798827
מומלץ?

IDG

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
ממליץ בחום לשים רסיבר, וכפי שליאור ציין - שהמחשב ישמש כDVD.
הרסיבר יקל עליך מאוד.
מעבר לזה אתה לא יכול לחבר רמקולים סטנדרטיים, פאסיביים, למחשב כי למחשב אין רכיבי הגברה. הם חייבים הגברה ואותה בדרך כלל מספק הרסיבר.

ה521 מומלץ מאוד-קח בחשבון שמדובר בדגם שייצורו נגמר, לכן רובם נמכרים מתצוגה. אם אתה לא מוכן להתפשר על תצוגה אז הדגם ה'תואם' שלו נכון להיום (לפחות מבחינת מפרט) זה ה422 (ה522 מכיל USB ומחירו גבוה יותר מה422).

AcidBurn

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שאלה קצת מפגרת, אני לא מבין בזה הרבה אבל מבחינת פורמטים חדשים של סאונד, הרסיבר הזה (422) תומך?
בדקתי באתר פיוניר (http://www.pioneerisrael.co.il/avr3/he/choose.html#) כתוב שה-522 לא תומך ב-USB, לא כ"כ הבנתי מה ההבדל ביניהם.. לא שה-USB כזה קריטי לי.. ממש לא, השאלה אם שווה את ההפרש במחיר בין שניהם.
על איזה מערכת רמקולים (5.1) היית ממליץ? לא משהו יקר, כבר עברתי את התקציב :S

IDG

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
ה422 תומך בכול הפורמטים הסטנדרטיים שקיימים היום בשוק,
ה522 נבדל מה422 בחיבור USB קדמי למיטב זכרוני, ואם אינני טועה יש בינהם פער של 700 שקל לטובת ה522 וזה על USB בלבד (זה הפונקציה המבדילה המשמעותית ביותר).
באזור ה2000 ש"ח תוכל בכיף להשיג לך 521 מתצוגה, או 422 חדש או אולי, אם ממש בא לך לחסוך ותחפש מספיק, תוכל למצוא איזה 421 מתצוגה (נבדל מהשאר בכך שלו יש 3 כניסות HDMI לעומת 4 באחרים) לדעתי אפילו בחצי מהתקציב שלך.
בהצלחה !

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור