המלצה למערכת לסלון (רסיבר + סט רמקולים)

plainfox

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם
אני צריך המלצה למערכת עם הפרטים הבאים:

4 רמקולים תקרתיים (שקועים בגבס)
רסיבר טוב

אני לא מאניני האיכויות הקוליות אבל כן אשמח למשהו טוב
המערכת מיועדת להתחבר ל lcd בסלון (52 אינצ') חדש כך שאני מניח שיהיו לו מספיק חיבורים חדישים
כמו כן ל htpc או streamer כלשהו וכן ל dvd ,ממיר hot-hd , קונסולה ( ps3 או xbox ) ואולי לפעמים לפטופ
השימושים העיקריים הם מוזיקה ותכני hd מה streamer וממיר hot-hd וכן משחקים בקונסולה.
בנוסף אני צריך גם 2 רמקולים במרפסת שיהיו מחוברים לאותו רסיבר אבל לא כחלק מהסט הראשון כלומר לא יעבדו תמיד אלא רק שארצה.
מבחינת תקציב חשבתי על משהו בסגנון של 4000 לכל המערכת אבל אם צריך לחרוג קצת אז אפשרי.

בעתיד הקרוב ארצה גם סאב ואולי סנטר, אני מניח שאזדקק לתקציב נפרד אבל אם יש המלצות אשמח לשמוע​

נערך לאחרונה ב:

skitz

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לדרישות שהצבת אתה קודם כל צריך רסיבר טוב, אני כעת בודק רסיבר לעצמי onkyo 507 שנשמע ממש טוב עם כל רמקול שבדקתי, יש עליו המון המלצות, והוא עונה על כל הדרישות שלך כולל הדואל זון (לחבר רמקולים נםרדים עם סאונד נפרד), מחירו נע בין 2000-2800 וכשאני אומר 2000 זה בחנויות מסויימות אחרי שכנועים להנחות וכו', בזאפ הוא מוצג כיותר יקר.
לגבי הרמקולים זה לא משאיר לך סכום לרמקולים שקועים איכותיים וחבל שתקנה את כל השקועים הזבל, או שתוותר על השקועים ותקנה סאטליטים נחמדים מאוד או שתגדיל את התקציב משמעותית.

ranye

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
כשאתה אומר 2000 יש לך מקום ספציפי שאתה יודע עליו

skitz

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לך לסניף הקרוב של עולם הקולנוע, שב לאחראי שם על הראש ותגיד שבחנות אחרת הציעו לך אותו ב2200 ואמרו לך שאצלם זה יותר זול.

תכתוב פה אחרי שקנית...אם קנית

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור