המלצה למסך LED גודל 55"

piojo

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,

עד ערב ראש השנה עוד היה לי טלויזיה, samsung ua55c6900, אבל הפורצים מאוד אהבו אותה אז הם לקחו אותה איתם (הזונות....)

הייתי בסה"כ מרוצה מהטלויזיה חוץ משלושה דברים (הסדר לא לפי חומרתן):

1) כשהתמונה עוברת לתמונה חשוכה, יש נפילה של התאורה (אפילו קצת באיחור) וזה נורא מורגש (לא חשהו לעשות את זה בהדרגה?). קצת התרגלתי לזה, אבל זה נורא עצבן אותי.

2) כשהייתי מריץ סרטי HD ממקור חיצוני (Flash USB + HDD), היו מין רעידות/ריצודים/האטה בתמונה (קצת קשה לתאר את זה, אבל זה היה בולט). ניסיתי לשחק עם הרבה הגדרות אבל לא ממש הגעתי לתוצאה אופטימלית

3) זליגות אור/עננות. בעיה ידועה, אין הרבה מה לפרט פה. (ד"א, מה ההבדל ביניהם?)

שוב, בסה"כ הייתי מרוצה מהטלויזיה, אבל הייתי שמח לשמוע על עצות איזו טלויזיה יותר טובה אני יכול לקנות עכשיו באותו מחיר שעלתה הטלויזיה אז (12600~)

תכנים: גם SD וגם HD, אבל טלויזיה כזאת קונים בעיקר בשביל HD אז...
XBOX: חשוב שלא יהו בעיות במשחקים (בסמסונג היה אפשרות להעביר למצב משחק שבו לא היה לאגים מורגשים)

בקשר לגודל: מוכן לרדת ל52, אם זה שווה את זה.

אני לא מעוניין בפלזמה, כל נושא הצבירות והצריבות מרתיע אותי. לא רוצה להתעסק בזה. (הרצות, שטיפות וכו')

מכיוון שהמסך הישן היה טוב בהצגת סרטים מUSB (כולל כתוביות בעברית), אם יש מסך מומלץ מהבחינות האחרות, אז צריך שסטרימר יכלל בתקציב (13K)

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
דבר ראשון לא נהוג להשתמש במילים גסות בפרום אז אנא אמנא מקללות על גבי הפרום פה זה לא שוק....
עכשיו לענין שלך אני ישמח לעזור לך..
1. מה המרחק צפייה?
2. מה התקציב?
3. מה התכנים?
4. מה תמצפה מהטלוזיה?
5. חיבורים מיוחדים?
6. כמה תלת מימיד חשוב לך?
תענה על זה ואני ישמח להמליץ לך על טלוזיה מתאימה בהצלחה בברכה מתן
זליגות אור זה בארבי צדדי המסך וזה כמעת תמיד בצבע כחלחל סגלגל לעומת עעננות שנמצאת על כול המסך וזה בצבע לבן כחלחל זה בדרך כלל מתי שסמים רקע שחור הורדת הגמא פותרת תבעיה כמעת תמיד ומוריד תבעיה בהרבה
כיום כול מסך LED צדדי סובל מזליגות אור ועננות יש יותר ויש פחות

נערך לאחרונה ב:

piojo

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
דבר ראשון לא נהוג להשתמש במילים גסות בפרום אז אנא אמנא מקללות על גבי הפרום פה זה לא שוק....

עכשיו לענין שלך אני ישמח לעזור לך..
1. מה המרחק צפייה?
3.5 - 4 מטר.
2. מה התקציב?
עד 13K. (כולל סטרימר אם צריך)
3. מה התכנים?
הכל. אני מצפה לראות יפה SD וכמה שיותר טוב HD. לשחק בXBOX ללא לאגים (בסמסונג לא הייתה בעיה)
4. מה תמצפה מהטלוזיה?
שתהיה תמונה טובה, שסרטי FULL HD ירוצו חלק ושבמשחקים לא יהיו לאגים.
5. חיבורים מיוחדים?
חיבורי HD, חיבור אופטי, חיבורי USB (לHDD ו DOK) עם ניגון סרטי HD ותמיכה בכתוביות בעברית (אלא אם כן סטרימר נכנס לתקציב)
6. כמה תלת מימיד חשוב לך?
לא חשוב. אבל ממה שאני רואה בינתיים, כל הטלויזיות החדשות כבר עם.

תענה על זה ואני ישמח להמליץ לך על טלוזיה מתאימה בהצלחה בברכה מתן
זליגות אור זה בארבי צדדי המסך וזה כמעת תמיד בצבע כחלחל סגלגל לעומת עעננות שנמצאת על כול המסך וזה בצבע לבן כחלחל זה בדרך כלל מתי שסמים רקע שחור הורדת הגמא פותרת תבעיה כמעת תמיד ומוריד תבעיה בהרבה
כיום כול מסך LED צדדי סובל מזליגות אור ועננות יש יותר ויש פחות

תודה על העזרה

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני ממליץ שתראה כמה טלזיות שאלהם ידבר עכשיו:
1.LG LW651Y היא טלוזיה שפועלת על תלת מימיד פסיבי ולא אקטיבי היא טלוזיה LED צדדי עם מנגנון שליטה על תאורה האחורית מסגרתית ולא על כול גבי המסך מה שאומר שהשליטה היא במסגרת המסך ולא על גבי המסך שמאפשר שליטה מדיוקת יותר שמביא תצאות כמו פירוט עומק ושחור מושלם
HD: המסך נותן איכות HD מציוניות עם עומק ופירוט מציון אבל היתי מצפה לרמת נקדיות גבוה יותר.. ושחור יותר עמוק שהוא די בנוני בדגם הזה חסר לי קצת צבעים בהירים וסגונונים הוא נוטה לגווני צבעים שדומים לפלזמה או לLCD ו
לא למסך LED אכותי הצבעים בגוון צהוב לבן ולא כחלחל או סגול אלה צבעים יותר טבעים חסר לי הברות הצבעים די חשוכים מזכיר לי את מסכי פנסוניק בתלת מימיד המצב לא כזה אבל בדו מימיד זה מפריע.שהתמונה חשוכה והנקדיות לא גבוה וזה די מפריע אין תופעה של זרחנות יתר או של גרעניות ואין תופעה של הילות סביב שחקנים מנגנון 200 הרץ מחליק תתמונה מציוןו
SD:התמונה בSD היא מציוניות אין תופעת של מריחות יותר מדי או פלקציה מנגנון המתיחה החכמה מוצלח מנוע עוותים והשמת דמיות בטלוזיה הגרעניות בסדר ולא מוגזמת השחור נשאר אחיד ויש פירוט מציו
מנגנון 200 הרץ מחליק הרבה בעיות של מריחות והתמונה נקיה ממריחות
תלת מימיד: התלת מימיד מציון המסך מתממוד היטיב אין בעיה של זווית קצרה אין הרבה בעיה של כפליוטת התמונה עמוקה מאוד והשחור מציון יש בהירות טובה וגווני צבעים טבעים אני אישית יותר אוהב צבעים יותר בהירים וגווני כחולים וצבעים יותר ססגונים והמסך הזה נותן תמונה יותר חיה רכה וטבעית ואשית לא אהבתי זאות תראה עם תמתחבר לתמונה
תאורה אחורית: אין עננות או זליגות אור השליטה בתאורה אחורית מציוניות ויש יכולת כוויול רחבות שנותן להגיע לרמת פירוט ועומק ו ושחור טוב יחיסית
SMRT TV :יש לך דפדפן איטרנט וחופשי מה שאומר שתכול לגלוש על גבי הטלוזיה בחפשיות+ עשרות ומאות אפלקציות+ VOD עם תכני תלת מימיד

2.LG LX9500 הוא מסך משנה שעברה מסך הדגל הוא פועל על משקפים אקטיביות
הוא בעל תאורה אחורית מלא מה שנקרא FULL LED עם שליטה על אזורי הארירה של 240+ אזורים נורות הLED ממקמות בגב המסך מה שנותן שליטה מדיוקת יותר על כול אחד מהנרות הללו מה שנותן עומק פירוט ושחור מושלם
המסך הוןא אחד המסכים הטובים ב2D כיום עם קונסטטרט טבעי ענק צבעים מדיוקים יכולת כוויול רחבות זווית צפייה רחבה ודיוק צבעים ברמה הגובה ביותר המסך נותן צבעים בהירים חדים וטבעים דומים מאוד למקור יש חדות עומק ופירוט מושלמים איען בעיה של הילות סביב לדמיות וזרחנות יתר התמונה נשאטרת טבעית ואכותית
ב3D המסך לא מצטיין ואני היתי מעדיף את LG LW651Y עליו בSD המסךף מביא תצמואה די טוב תמונה בהירה וחדה פירוט טוב השחור נשאר אחיד גם ממספר זוויות שונות אין בעיה פלקציה ומריחות שאומרות לה]פריע לצפייה המנגנון 400 הרץ פועל היטיב ומחליק בעיות של מריחות וגרעניות
המסך הוא לא מסך מט ולכן יש בעיות השתקפות מה שאומר שהמסך לא מתאים לתנאי תאורה של אור יום לכן או שתתלא וילנות או שתראה בחושך

3.סמסונג D6600 הוא מסך של סמסונג משנת 2011 הוא מסך שממקום בסדרה 4 לפני מסך הדגל D8000
D9500 המסך הוא מסך LED צדדי מה שאומר שהנרות מסדרות בצדדים וזה נותן יתרון של עיצוב דק וחיסכון בחשמל על חשבון היכולת לשלוט על הנרות LED בגב המסך מה שאומר שהשחור לא היה אכותי כמו במסך LED מלא וחיסרון בנקדיות פירוט ועומק ותחושה תלת מימדית במסך הזה אין תמיקראו דמניג עם 250+ אזורי הארה ואין בכלל שליטה על התאורה האחורית וזה חסרון גדול מאוד למי שחובב שחורים אכותים קונסטרט טבעי ענק
המסך מתמומד מציון עם HD עם צבעים בהירים וחדים אפשר לומר פלסטקים נוטעים לגוון כחלחל סגלגל המנגנון הוא 400 מגה הרץ מה שאומר שהמנגנון מחליק בעיות כמו גרענ יות מריחת והילות סביב דמיות מתי שהפעלתי תמנגנון שמתי לב לתופעת אופרת הסבון ולהילות סביב שחקנים הפעלת מנגנון לחלש מפחית תתופעה עש הורדתה לדמרי
יש הרבה עומק ותחושה תלת מימידית במסך הצבעים ססגונים החדות טובה מאוד והשחור נשאר אחיד הנקדיות מציוניות עם קונסטרט גבוה מה שנותן תחושת עומק ופירוט כול פרט רואים חסר לי פרטים בקטעים חשוכים שמה נעלים לי פרטים בגלל נקדיות לא כול כך מוצלחת אבל עדין זה קשור לתוכן של הסרט וגם כוויול נכון פותר כמעת לדמרי תבעיה
ך הזה התמונה מציוניות השחור אכותי הנקדיות מציוניות
תלת מימיד המסך מציון בתלת מימיד חסר לי קצת עומק ופירוט הנקדיות מציוניות השחור אחיד ןאכותי אין הרבה כפליות אבל הזווית צפייה די צרה ומעתים תראש יש בעיה של תמונה ככה עד בלתי נתנת לצפייה
המסך תומך בSMERT TV מה שאומר שיש לך דפדפן איטרנט חופשי +עשרות ומאות אפלקציות+VOD עם 4 סרטי תלת מימיד קיוצר יש מה לעשןות עם זה
עננות וזךליגות אור: המסך משמעותית סובל מהבעיה מה שהצלחתי להוריד כמעת לגמרי באחיו הגדול D8000 לא הצלחתי בו יש עננות מתי שמקבלים אוביקט ככה ויש זליגות אור בארבע פינות המסך השחור לא אחיד ונוטה לגון כחלחל וסגלגל צבעים בצבע שחור נהים בגלגלים ומתערביבים צבעים לא טבעים במסך אבל כוויול טוב יכול לשנות תדבר

עודג מסכים שתצתרך לבדוק:
1.סמסונג D8000 עם תוכל לחרוג תקבל לפי דעתי את מסך מספר 2 בעולם ומעליו את Z1
עולה כ 17 אלף שקל ותקבל את אחד ממסכי הLED הטובים בעולם
2.סוני EX720 עולה 11 אלף שקל מסך מציון עם שליטה על תאורה הצדדית וצבעים משכירים צבעים של פלזמה אכותית
3.סמסונג C750 מסזך מציון בעל תאורת פלרוסנט רגיל שחורים מציוניום תמונה מציוניות ב2D
ותמונה מציוניות ב3D ובSD עולה 10 אלף שקל
תבדוק את אלו ותחליט בהצלחה עוד שאלות לפנות עלי בשרשןר+פרטי

piojo

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה על העזרה!

יש איזה חנות שאתה מכיר שאפשר לראות את רוב/כל המסכים הציינת?

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
יש את כול המסכים עצל DVD סנטר בכרמיאל חנות מציוניות שרות טוב והכי חשוב זול...

piojo

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
רחוק מדי לצערי.

מכיר משהו במרכז?

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני יודע שבארמגדון ברמת גן יש את D8000 בתצוגה אבל אין לו תשאר עם תמעונין במסכי סמסונג תלך לחנות של סמסונג בהרצילה יש שמה את כול הדגמים..
אני חושב שבשביל הוצעה כזאת גדולה אפשר לנסות להגיע לשם זה נסיע של בערך שלוש-4 שעות מתל אביב אבל אני מבין שזה בלתי אפשרי קיוצר בהצלחה כול שאלה או עזרה פה בפרום או בפרטי

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור