המלצה למסך LCD/LED עד 5000 ש"ח?

moranstav

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום רב,

עבר הרבה זמן מאז נכנסתי לפורום הזה אך כמו תמיד לפני קניה קריטית אני צריך להתייעץ עם המומחים...

לפני כמה שנים קניתי את הPanasonic S10 37inch ועד היום אני מבסוט ממנה מאוד...
נתנה תמורה מלאה לכסף שלי

היום אני מרגיש שהגיע הזמן להתחדש במסך נוסף... אני לא מתמצא בכלל בדגמים הקיימים כיום.
רגשית אני מסוגל לסמוך על Panasonic שהמוצר שלהם יתן תמורה טובה לכסף רק כי מההיכרות עם המסך שיש לי עכשיו.

אני פתוח להצעות לדגמים מכל החברות.

לא קריטי לי אם מדובר במסך LED או לא... אולי אני טועה אבל אני מאמין שאפשר להגיע לאיכות תמונה טובה באותה מידה גם ללא LED ובבקשה תקנו אותי אם אני טועה

התקציב הוא 5000 ש"ח, צריך שיהיו לפחות 3 חיבורי HDMI, לא מעניין אותו סטרימר או פיצ'רים כאלה ואחרים שכן אני משתמש בHTPC
מתכוון לשחק איתה משחקים בPS3 בHD כמובן
וחשוב שתהיה FULL HD

תודה רבה,
אשמח לעזרתכם

moranstav

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שכחתי להוסיף... אני רוצה טלוויזיה יותר גדולה מ37 אינצ'

שוב תודה

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
מה המרחק צפייה?
מה תנאי התאורה?
מה התכנים?
מה תמצפה מהטלוזיה?
חיבורים מיוחדים?
תלת מימיד מענין אותך כמובן בסתוספת מחיר?

moranstav

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
המרחק בערך 3.5 מטר
אין אור ישיר על המסך, יש חלון גדול כ4 מטר בערך מהמסך שמאיר את החדר אבל לא מאיר עליו בצורה ישירה.
בצפיה בסרטים החדר החשוך כמובן...

תכנים: סרטי HD 720P 1080P(בעיקר מהמחשב, לעיתים נדירות מאוד BR)
YES - כרגע SD אבל התכנון הוא לעבור לHD

מעבר לחיבורי HDMI לא נדרש חיבורים מיוחדים, אני מאמין שחיבורי אודיו קואקסלים (ככה כותבים?) זה סטנדרט למקרה שאחבר את המסך לרסיבר

תלת מימד לא מעניין אותי

תודה מתן

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
למרחק הזה מתאים לפחות 47 -50 אנטיש לאור התקציב הנמוך אני אישית היתי שם לפחות 55-65 אבל התקציב לא מאפשר
אני ממליץ שתעלה תתקציב ב250 שקל ותקנה את LG LE5500 גטודל 47
או את C550 פלזמה גודל 50 ששהעדפתי תתמונה היותר חיה ובהירה של LE5500
וגם השחורים והנקדיות היו עדפים אבל מזוויות C550 לוקח מגדול מכול זווית התמונה יפה

moranstav

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שוב תודה

נכון להיום ה37 שלי סיפקה אותי מבחינת הגודל ואני מאמין ש42 יהיה די והותר בשבילי, הדבר יאפשר לי גם לחסוך במחיר.

האם לא עדיף לקנות את הLV550Y החדשה יותר?
ראיתי בזאפ בסביבות 4800 ש"ח...

האם פער האיכות בין הLV לLE גדול?
אני מתלבט בין איכות התמונה של הדגם החדש (אם קיים פער משמעותי) לבין גודל 47"

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
הפער בין LE לLV גדול מבחנית הפקצרים מבחנית האיכות LE5500 טובה יותר בכול פרמטר וזה מתבטא בנקדיות יותר טובה ובשחורים הרבה יותר טובים יש לה מנגנון שליטה על התאורה האחורית המסגרתית לעכומת זאות LV
אין תקח ת47 אנטיש גם הגודל יעשה את ששלו אני יושב מ47 במרחק של מטר וחצי אולי 2 מטר וצופה רק בHD
ונהנה

kobika24

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
האם ה-LE5500 42 לא תומכת ב-MKV ואיך איכות הסאונד אם אני לא מפעיל את המגבר ומה זה

הסאונד DTS האם כל סרטי HD הם בסאונד DTS או AC3
גם אני מחפש טלוויזיה שאני יהנה לשבת ולצפות סרטים של HD ולגלוש לפעמים דרכה מהמחשב

moranstav

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לוודא שהבנתי נכון..

הפער בין LE לLV גדול מבחנית הפקצרים מבחנית האיכות LE5500 טובה יותר בכול פרמטר וזה מתבטא בנקדיות יותר טובה ובשחורים הרבה יותר טובים יש לה מנגנון שליטה על התאורה האחורית המסגרתית לעכומת זאות LV
אין תקח ת47 אנטיש גם הגודל יעשה את ששלו אני יושב מ47 במרחק של מטר וחצי אולי 2 מטר וצופה רק בHD
ונהנה

היי מתן, אם הבנתי נכון אתה אומר שמבחינת איכות הצפייה, הדגם הישן טוב יותר?

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
כן....
בזכות המנגנון שליטה על התאורה האחורית המסגרתית שמתנה לו איכות שחורים מציוניות ונקדיות טובה מאוד

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
לא ידעתי שיש לו...
אבל לפי הבקרות השחור שלו לא טוב לעומת זאות LE5500
השחור שלו מעולה אני אישית מעדיף את LE5500
מבחנית צבעים עומק שחורים ונקדיות אבל זה ענין של טעם אישי..

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור