יש לי כמה טלוזיות שאלהם אני ממליץ שתבדוק:
1.LG LE5500 היא טלוזיה מעולה בעלת 4 כנסיות HDMI
שני כנזסיות USB HD
בעלת פאנל מט שמתמודדת היטיב עם כול תנאי התאורה הקשים יש לה מנגנון שליטה אחורית על התאורה מה שנותן לךלהגדיע לשחור עמוק ולצבעים לבנים בהירים יש לה יכולת כוויול רחבות
יש לה איכות מציונית בHD פחות בSD
יש לה שחורים עמוקים מאוד יש לה טניור 5 ערוצי עידין לצפייה בSD באיכות מציונית
הצבעים שלה עזעים ובהירים וחדים מאוד והיא עולה 4300 שקל
2.שארפ LE700
היא טלוזיה מעולה מבית שארפ יש לה מנגנון FULL LED כלומר שהנרות מפוזרות לא בצדדים אלה על כול גב המסך וזה מה שנותן שליטה טובה יותר על על התאורה המקומית ונותן לך איכות שחורים מציוניות עמוק צבעים ופירוט
יש לה 4 כנסיות HDMI טניור דיגטלי 5 ערוצי עידין
מנגנון 100 הרץ שלא פועל היטיב בSD ובHD ועדין יש מריחות יש לה יכולת כיוול רחבות מאוד ושחורים מציונים
כמו המזגרת עצמה
והיא עולה 4500 אלף שקל
3.טושיבה SL733
היא טלוזיה מציונית בעלת עובי סטנדרטי של 5 סנטימיטר היא בעלת שני כנסיות סקרט אכתיות שמתאימות לשידורי הSD יש לה 4 כנסיות HDMI וממנגנון 100 הרץ אכותי להחלקת תמונה
יש לה איכות מציונית בHD תמונה אכותית וטבעית ולא זרחניטת ומגרוענת יחש לה איכות מציונית בSD
השחורים שלה די טובים אבל בחשר חשוך הם נוטעים לגוון כחלחל
יש לה בעית השתקפות וזליגות אור ולכן תצתרך לחשוב על זה לפני שתביא אותה
והיא עולה 4200 שקל גודל 40
4.סמסונג C5100 היא טלוזיה מעולה מבית סמסונג שמציודגת ב4 כנסיות HDMI
נגן סטרימיר פנימי תומך פ]ס קול DTS
יש לה איכות צבעים טובה איכות שחורים סבירה
וחדות טובה והיא עולה 3700 שקל והיא מחלפיה את C5000
בקשר לחמי הכי טובה הC650 היא טלוזיה מעולה בעלת יכולת שוחורים מציוניות דיוק צבע ופירוט מושלם
עם תוכל לעגל תתקציב אני מציע שתקח אותה היא פשוט מתאימה לך בול עם רוב הצפייה הוא SD
אני ממליץ על פלמה X20 גודל 50 מחיר 4500 שקל היא טלוזיה מעולה בSD היות והרזלוציה הנמוכה שלה
היא אכותית בHD
יש לה איכות שחורים גבוה מאוד והיא יש לה בעית השתקפות וצריביות ולכן זה בעיה עם החדר לא חשוך בהצלחה