LCD המלצה למסך FHD37 למדיה סנטר עם דרישות ספציפיות...

nushi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם

אני מבקש המלצה לטלוויזית LCD 37 FULL HD. השימושים:
הרבה טלוויזיה רגילה SD קצת אינטרנט וקצת סרטים וסדרות ממחשב מדייה סנטר באיכות 720-1080P.

חשוב- אני רוצה לחבר את הטלויזיה ב HDMI למחשב (בעל חומרה שתתמוך בHD) והבנתי שלא כל המסכים תומכים ב native rate דרך ה HDMI שהוא כפי שהבנתי המצב הממומלץ כשאני משתמש במחשב (גם לסרטים וגם לאינטרנט וורד וכדומה). לכן רציתי לדעת אם יש מסך שיתמוך בכך. לחילופין האם חיבור דרך DVI יפתור את הבעיה?
התקציב: 4000-5000 ש"ח בערך.

תודה רבה! :)

nushi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מישהו? משהו? המלצה? קצת דחוף...

THE ONE

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
FULL HD לא מומלץ לאחד כמוך שרוב תוכנו הוא SD ,
אפשר לשאול מה המרחק צפייה שלך?

Roi232

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
אם אתה מתכוון לצפות בהרבה שידורי כבלים כדאי לך ללכת לכמה חנויות ולראות איך הטלויזיות השונות מתמודדות איתם.
אין לי דגם מסוים שאני יכול להמליץ עליו אבל אני יודע שרוב הטלויזיות של טושיבה אם לא כולן תומכות בNR דרך כניסת VGA ואני גם יודע שהן מתמודדות די טוב עם תחלואי הכבלים.
לא הבנתי את השאלה לגבי הDVI.

nushi

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
התכוונתי שאני רוצה שהמחשב יהיה מחובר רק ע"י HDMI לטלוויזיה והבנתי שחלק מהמסכים לא תומכים ב NR כשאתה מחבר אותם דרך HDMI ולכן רציתי לדעת איך אני יכול לדעת שאכן המסך תומך בכך או לחילופין אם משהו יודע על דגם ספציפי שהוא ממליץ עליו ותומך בכך

בחיבור דרך VGA אני אאבד איכות ולכן אני רוצה חיבור HDMI קבוע אבל צריך מסך שיתמוך ב NR דרך החיבור

תודה!

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור