לא חובה תלת מימד, עדיפות למסך LED
R rrrr1 מושעה הודעות 460 מעורבות 0 נקודות 0 10/8/12 #2 איך אתה מחובר ? הוט ? מרחק צפיה ? חדר מואר ? חשוך ? תקציב ? איזה ערוצים צופה ? ספורט ? דרמה ? חדשות ? סרטים ? SD או HD ? מחובר מחשב ? איזה כרטיס מסך ? בלו רי ? לא פירטת כלום , איך אתה שמשהו בכלל יבין את האילוצים שלך גם התקציב לגודל מסך נמוך מאוד
איך אתה מחובר ? הוט ? מרחק צפיה ? חדר מואר ? חשוך ? תקציב ? איזה ערוצים צופה ? ספורט ? דרמה ? חדשות ? סרטים ? SD או HD ? מחובר מחשב ? איזה כרטיס מסך ? בלו רי ? לא פירטת כלום , איך אתה שמשהו בכלל יבין את האילוצים שלך גם התקציב לגודל מסך נמוך מאוד
B Bassss חבר מתחיל הודעות 4 מעורבות 0 נקודות 0 10/8/12 #3 שמע אני לא מחפש משהו איכותי במיוחד, זה לסלון והגג שרואים זה סרט לרוב רואים תוכניות וחדשות.. אני מחובר להוט, מרחק צפייה בערך 4 מטר לא מחובר מחשב ולא צריך בלו ריי. אני פשוט צריך את הטלויזיה הכי איכותית בתקציב הזה. תודה
שמע אני לא מחפש משהו איכותי במיוחד, זה לסלון והגג שרואים זה סרט לרוב רואים תוכניות וחדשות.. אני מחובר להוט, מרחק צפייה בערך 4 מטר לא מחובר מחשב ולא צריך בלו ריי. אני פשוט צריך את הטלויזיה הכי איכותית בתקציב הזה. תודה
R rrrr1 מושעה הודעות 460 מעורבות 0 נקודות 0 11/8/12 #4 LG פלזמה PM 6700 תראב אצל היבואן פיליפס 5507 שקם