שלום,
אשמח לקבל המלצה למסך 42". ראיתי את הפנסוניק 42U30 מול ה-LG 42LD650 ולאחר קריאה גם ללד של פנסוניק 42E30.
מתוך שלושתם מהו המסך המומלץ? האם כדאי בכלל מסך אחר?
עיקר השימוש שיעשה במסך הוא צפייה בסלון שגודלו כ-3.8 מטר, רוב השידורים הם רגילים אך מעט סרטי HD וכן קבצי וידאו ממצלמת וידאו FHD (של פנסוניק אם זה משנה).
כמו כן, במידה ויעשה שימוש גם ב- PS3 או WII, האם זה משנה העדפה?
"הבעיה" שלי (אולי לא בעיה, אני פשוט לא מבין גדול) היא שקבצי הוידאו של המצלמה הם מסוג M2TS ואילו בפנסוניק ראיתי שהתמיכה היא ב-MTS וב-LG מדובר ב-TS, האם תמיכה כזו מספיקה ואוכל לצפות גם בקבצי M2TS? האם אם אקח קובץ ב-USB לחנות יתנו לי לבדוק את זה?
האם יש יתרון לפנסוניק במידה והמצלמה היא של פנסוניק?
אגב, ראיתי שיש את המבצע של הסטרימר לפנסוניק כך שזה יכול להוות יתרון לניגון קבצי M2TS.
כמו כן, האם DLNA היא אפשרות נוחה לחיבור למחשב והקרנה משם?
ראיתי שהלד גם ניתנת לחיבור אלחוטי למחשב כך שניתן להציג משם?
אשמח לתשובות והמלצות.
תודה
אשמח לקבל המלצה למסך 42". ראיתי את הפנסוניק 42U30 מול ה-LG 42LD650 ולאחר קריאה גם ללד של פנסוניק 42E30.
מתוך שלושתם מהו המסך המומלץ? האם כדאי בכלל מסך אחר?
עיקר השימוש שיעשה במסך הוא צפייה בסלון שגודלו כ-3.8 מטר, רוב השידורים הם רגילים אך מעט סרטי HD וכן קבצי וידאו ממצלמת וידאו FHD (של פנסוניק אם זה משנה).
כמו כן, במידה ויעשה שימוש גם ב- PS3 או WII, האם זה משנה העדפה?
"הבעיה" שלי (אולי לא בעיה, אני פשוט לא מבין גדול) היא שקבצי הוידאו של המצלמה הם מסוג M2TS ואילו בפנסוניק ראיתי שהתמיכה היא ב-MTS וב-LG מדובר ב-TS, האם תמיכה כזו מספיקה ואוכל לצפות גם בקבצי M2TS? האם אם אקח קובץ ב-USB לחנות יתנו לי לבדוק את זה?
האם יש יתרון לפנסוניק במידה והמצלמה היא של פנסוניק?
אגב, ראיתי שיש את המבצע של הסטרימר לפנסוניק כך שזה יכול להוות יתרון לניגון קבצי M2TS.
כמו כן, האם DLNA היא אפשרות נוחה לחיבור למחשב והקרנה משם?
ראיתי שהלד גם ניתנת לחיבור אלחוטי למחשב כך שניתן להציג משם?
אשמח לתשובות והמלצות.
תודה