המלצה למסך 42' בתקציב של כ-3500-4500 ש"ח ועוד התלבטות

• פותח הנושא ebay
  • פורסם בתאריך

ebay

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
#1 נשלח: א' 09/05/2010 11:26 המלצה למסך 42' בתקציב של כ-3500-4500 ש"ח ועוד התלבטות היי,
אני מתכנן לקנות לסלון שלי (כ- 3.5 מטר) מסך בגודל 42'
עיקר הצפייה שלי היא בשידורי הכבלים (עם ממיר HD) וקצת סרטים.
הייתי רוצה עזרה בכמה התלבטויות:
1)100HZ - האם משמעותית יותר טוב? מכיוון שמדובר בתוספת של כ-1000 ש"ח חשוב לי לדעת האם באיכות השידורים בארץ בכלל ניתן להבחין בהבדל..
2)פלזמה או LCD. לצערי אני לא כל כך מבין את ההבדל, חוץ מכך שמדובר בשיטה שונה לגמרי.. האם יש יתרון לאחד על השני?

דגמים שעלו בחשבון:
LG Scarlet 42LH70YR LCD
LG 42LH35FR LCD
42PFL5604H LCD
ואני מאוד פתוח לכל דגם אחר שתוכלו להמליץ לי עליו בסדר גודל הזה של מחירים.

תודה

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
בתקציב שציינת, כל הדגמים שכתבת יכולים להיות מתאימים. צריך לבדוק בחנות בעין ולהחליט מה אתה אוהב.
ל- 5604 יש יתרון של חיבורים, כמו חיבורי סקארט שטובים יותר עבור שידורי טלויזיה רגילים.
100Hz מחליק את התנועה במסך לעין, האפקט תקף לגבי כל סוג שידור.

ebay

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה על התשובה. האם יש

יתרון משמעותי ל-LCD על פלזמה או שגם פלזמה יכולה לבוא בחשבון. האם ישנם דגמים מומלצים בטווח מחירים/גודל רצוי הנ"ל?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
מי אמר של LCD יש יתרון על פלזמה :)

לכל טכנולוגיה יש יתרונות וחסרונות
ראה מה כתבתי לפני כמה ימים
http://www.dtown.co.il/forum/13772-lcd-או-פלזמה-לסלון.html#post102398

ebay

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אז ככה- היום סוף סוף הלכתי לראות קצת פלזמות. לצערי לא מצאתי בחנויות את הLG 42PJ350 בתצוגה, כך שלא יכולתי לראות אותו.
המליצו לי בחנות על הדגם P42X10 של פנסוניק- עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שדובר הרבה על הדגם הזה. ההפרש במחיר לעומת ה-LG או הסמסונג (בדגמים הפשוטים של פלזמות 42') הוא כמעט 1000 ש"ח, והמפרט דיי זהה.
האם הדגם הזה בקטגוריה יותר טובה של מסכים? אני קיבלתי את התחושה של גם ה PJ350 וגם ה-X10 הם בערך באותה הקטגוריה לא?
אשמח לשמוע את דעתכם.
מישהו מכיר חנות באיזור חיפה שבה ניתן לראות את הLG 42PJ350?

itaios

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שמע בוא אני יתן לך עצה,אי אפשר להתווכח על טעם וריח וכנראה גם על המראה שאיך שאתה רואה
תחפש מה מסך שאתה רואה בו הכי טוב לפי דעתך ושאף אחד אחר לא יכוון אותך בחנות עצמה,הם בדרך כלל ינסו למכור לך את היקר ביותר.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור