המלצה למסך קטן (27-32) לחדר ילדים כולל WIFI

ahersko

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
אני רוצה להוסיף מכשיר לחדר המשחקים של הילדים כי כל הזמן רבים על הטלביזיה (היחידה בבית) שבסלון.
אני לא מחפש זול, אני מחפש טוב.
חייב להיות עם WIFI כדי שיוכלו לצפות בשיתוף ספריות.
כרגיל, כמה שיותר חיבורים עדיף. אני אשמח לשמוע המלצות מבעלי מכשירים שכאלה.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
שלום....
אני ממליץ על LG LE5500 גודל 37(אין בגודל 32)
ויש לה חיבור אלחוטי היא FULL HD והיא מעולה במשחקי קונסלוה בלי הרבה לאג מוד לא שאני הבחניתי יותר מידי יש מעט אבל זה לא מציק ואני כמעת בטוח שילדך לא ירגשו בזה בכלל...

ahersko

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
אני מחפש 26-27" בלבד לא בגדלים ציינת.
ה 27D5000 של סמסונג עונה לדרישות אבל ממש יקרה...
נראה לי שאני אתפשר על LG בלי WIFI אלא אם כן יש המלצה אחרת.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
שלום
.
אני לא מכיר טלוזיה תומכת אנטרנט חוץ מLG LE5500 בגודל מתחת ל42
עם תמעונין בטלוזיה בלי תמיכה האפשרות גדולה למדי עם התקציב די נמוך ותמעונין במסך שהוא גם מסך מחשב וגם טלוזיה אני ממליץ על LCD סמסונג P27

ahersko

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
סתם לידע כללי ה 27D5000 תומכת ב WIFI אבל מחירה כפול מכל TV אחרת.
זה לא עניין של כסף, אבל נשמע לי מטומטם לשלם הרבה בשביל טלביזיה לחדר ילדים.
במקרה הכי גרוע אני אקנה לה עוד אקסטרימר, עם תמיכה מלאה בעברית ב99 יורו.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
אני לא חושב שכדי להשקיע מחיר מופרז על מסך 27 שישומש לקונסלה לא שהילדים שלך אדופילים מטורפים של איכות תקנה להם משהוא ממתוג לא זבל במחיר הכי זול שתוכל ועדך לטעמי מסך מחשב וטלוזיה ביחד...

ahersko

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
יש "כלה" חדשה

בניגוד לדוקטורט שעשיתי על ה 46" פה הדרישות היו בסיסיות ולוח הזמנים דרש פעולה נחרצת.
המבחר של ה 27" מאוד מצומצם. מצד אחד יש את מוצרי המדבקה במחירים נמוכים שלא רציתי אפילו להתקרב אליהם. מצד שני המותגים בגודל 27 עולים כמו ה 32" כך שהחלטנו שיהיה טפשי לקחת 27 ובחרנו 32 שם גם מבחר הדגמים גדול יותר. היות והבת שלי "קנתה" את הטלביזיה מהכסף שחסכה. התקציב היה "צפוף" ואני החלטתי "לעזור" במידה ויחסר לה למוצר סביר. האופציות בתקציב היו ה 5300 של LG. עם מסך LED. סמסונג D400 מסך LCD, שארפ טושיבה וסוני (לא זוכר את הדגם),כולם לא FULL HD ורק ה LG מסוג LED.
דווקא ל LG היתה תמונה הכי פחות "עשירה" ובניגוד לשאר היא מגיעה רק עם שנת אחריות.
הסוני היתה הכי מוצלחת אבל גם הכי יקרה כך שהחלטנו לוותר (2 כניסות HDMI ו USB תומך סרטים אבל לא תומך HDD). השארפ נראתה זולה והרגישה זולה וגם ללא USB ולכן ירדה מהפרק. הטושיבה הציגה תמונה הצויינת וגם העיצוב שלה היה מהמם. מבחינת תמורה לכסף לדעתי היא היתה המוצלחת ביותר. 3 כניסות HDMI, אבל ה USB לא תומך בסרטים! הסמסונג שומרת על הקו העיצובי הרגיל. רק כניסת HDMI אחת אבל USB שתומך ב HDD חיצוני. ההתלבטות היתה קשה. אני אמרתי טושיבה אבל הקטנה אהבה את הסמסונג וכך מצאתי את עצמי עם עוד סמסונג בבית. העובדה שיש לה רק HDMI אחד היא חיסרון גדול וגם התמונה שלה היתה פחות מוצלחת משל הטושיבה. כמובן שאין תמיכה בעברית שמות הקבצים עם אותיות בעברית אבל מוצגים הפוך...שזה נסבל.
התמונה בסדר אבל לא יותר מזה. כרגע מחובר הממיר של הכבלים לHDMI ודיסק נייד של 500 גיגה של WD ל USB. הכי חשוב שהילדה מרוצה.

כמה תובנות קטנות:
1. ה D400 שנמכרת בארץ שונה במפרט מזו שנמכרת בחו"ל (בארץ הUSB לא תומך בסרטים)
2. בניגוד למה שכתוב בספר ההפעלה, המכשיר כן תומך לHDD למרות שמצויין בפרוש שהוא לא
3. יש בו טיונר DVB-T מובנה.
4. PIP שקיים ע"פ הספר רק ב 450...קים גם בD400
5. ויתרתי על האופציה של ה WIFI בגלל התוספת המטורפת במחיר.

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור