המלצה למסך טלוויזיה בגדלים 42-46 אינ'ץ תקציב 6K

os.master

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מחפש המלצה למסך טלוויזיה בגדלים לעיל .
חשוב שתהיה בטלוויזיה כניסת USB לצפייה בסרטים ושיתמוך ברוב הפורמטים המקובלים בשוק.
חיבור אוזניות קדמי נגיש.
איכות תמונה חדה וברורה לטלוויזיה כמה שיותר בהתאם לתקציב .
לטלווזיה יחובר ממיר רגיל של יס ורוב הערוצים שייצפו הם ערוציי החדשות והסרטים

בתודה מראש.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
עם אתה מעונין במסך שהיה מין סטירמטר פנימי מובנה תחושב על סדרה X6000 של סמסונג ועל סדרה 5 של LG.
שנהים יש לה כנסית USB HD תומך בפרומטים החדשים חוץ מ LG שלא תומכת בפס קול DTS לעומת סמסונג שכן תומכת .יש שיטות לפתור תבעיה בעזרת תכנות והמרה לסאונד DTS אבל אני אישית לא מתמצה בזה ולכן לא רוצה להטעות אותך...
אני ממליץ שתראה את LG LW570Y.

גודל 47 ואת סמסונג D6400 גודל 46 שני טלוזיות מעולות אני העדפתי את D6400 מבחנית 2D לפי דעתי יש לה צבעים יותר חדים ובהירים אפלו קצת פלסטקים אפשר לומר ואני אוהב את זה לעומת צבעים יותר נעמים לעין ומדיוקים בLG LW570 לפי מה שראיתי זה רק חוות דעת שלי זה לא אומר שזה מה שאתה תראה או תאוהב.. מבחנית תלת מימיד יש יתרון לLG LW570
בגלךל שהוא פסיבי נחות המשקפים גדול המשקפים משקל ותמונה פחות עם כפליות וזווית צפייה צרה.. בסדרה X6000 של סמסונג יש בעיה בתלת מימיד היא אמורה לקבל FULL HD לכול עין כלומר 1080P ובמקום זה היא מקבלת חצי כלומר 540P וגם יש ו כמה בעיות כמו זליגות אור ועננות אבל לא הכי חמרות קשור גם למסך עצמו... או ארופאי אמרקאי או אסיתי הארופאי לפי מה שאני יודע הכי פחות סובל מהבעיה..
בהצלחה עם תרוצה עוד עזרה והכוונה פנה עלי לסקייפ הזה MATAN6589884

os.master

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה מתן.
האמת שהטלווזיה בשביל סבא שלי אז אני מחכה שהוא יחזור מחופשה בצפון ואז נלך לראות את הדגמים שהמלצת . בנתיים , יש למישהו הצעות נוספות ?

ושוב תודה לפורום הנפלא הזה.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
עם זה בשביל סבא ואני משער שהוא לא מעונין לצפות בFULL HD
או בתלת מימיד למה להשקיע 6 אלף בטלוזיה?
סתם בזבוז.
תענה לי על כמה שאלות:
1. האם סבא צופה בסרטי HJ
2. האם סבא צופה בתלת מימיד?
3. האם סבא מענין אותו SMERT TV ודפדפן איטרנט מובנה
4. מענין אותו FULL HD Aאו בכלל HDR יספק
5. מה התכנים שהוא צופה בהם?
6. מה המרחק צפייה?
7. מה תנאי תאורה?
סכום: אני בהתחלה חשבתי שזה בשבילך לכן המלצתי על D6400 וLG LW570TY אבל עם זה בן אדם מבוגר שאני כמעת בטוח לא מבין בדקיות אין מה להשקיע 6 אלף בטלוזיה ואפשר לקנות את X30 גודל 50 ב4200 שקל
תענה לי בהקדם

os.master

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
עם זה בשביל סבא ואני משער שהוא לא מעונין לצפות בFULL HD
או בתלת מימיד למה להשקיע 6 אלף בטלוזיה?
סתם בזבוז.
תענה לי על כמה שאלות:
1. האם סבא צופה בסרטי HJ
2. האם סבא צופה בתלת מימיד?
3. האם סבא מענין אותו SMERT TV ודפדפן איטרנט מובנה
4. מענין אותו FULL HD Aאו בכלל HDR יספק
5. מה התכנים שהוא צופה בהם?
6. מה המרחק צפייה?
7. מה תנאי תאורה?
סכום: אני בהתחלה חשבתי שזה בשבילך לכן המלצתי על D6400 וLG LW570TY אבל עם זה בן אדם מבוגר שאני כמעת בטוח לא מבין בדקיות אין מה להשקיע 6 אלף בטלוזיה ואפשר לקנות את X30 גודל 50 ב4200 שקל
תענה לי בהקדם

1.כן צופה ב HD דרך המחשב הוא סבא "קול"
2.לא
3.לא מעניין אותו דפדפן אינטרנט פנימי אבל נחמד שיהיה.
4.הוא צופה בעיקר בערוצי החדשות וסרטים
5.המרחק צפייה בערך 3.5 מטר
6.תנאים מאוד מוארים

os.master

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
נקנתה בסוף הטלווזיה SONY EX720 איכות תמונה סוף הדרך ! 46 אינ'ץ בכל מקרה תודה לכולם על העזרה :)...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור