המלצה למגבר

sts1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
למומחים בנושא הגברה ברשותי רסיבר פיוניר מסדרת LX 59 שמשודך לרמקולים של KLIPSCH RP 280 ברב ערוצי הסאונד מדהים אני מעוניין לשפר את הסאונד בדו ערוצי איזה מגבר לדעתכם יתאים לרמקולים שברשותי בתקציב של עד 10.000שקל ושישפר את הסאונד בדו ערוצי באופן משמעותי תודה

leni

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
למגבר ב-10ק מגיע רמקול הי פי. חבל על הכסף.

חומוס

חבר משקיען
מעורבות
402
נקודות
83
ה KLIPSCH RP 280 רמקול עם נצילות מאוד גבוהה. רמקול טוב ואפילו טוב מאוד (לא יודע אם היי אנד, אבל בשלב הזה זה לא משנה. אתה מכיר אותם כבר והם אצלך כבר), אבל יכול בקלות (בגלל הנצילות הגבוהה שלו) להיות מעייף.
הייתי בוחן אותו עם מגבר מנורות. תתחיל בכיוון הזה. מנורות מרככות דברים.

אד ליב

חבר משקיען
מעורבות
323
נקודות
63
ה KLIPSCH RP 280 רמקול עם נצילות מאוד גבוהה. רמקול טוב ואפילו טוב מאוד (לא יודע אם היי אנד, אבל בשלב הזה זה לא משנה. אתה מכיר אותם כבר והם אצלך כבר), אבל יכול בקלות (בגלל הנצילות הגבוהה שלו) להיות מעייף.
מסכים עם חומוס
נצל את זה שהרמקולים שלך נצילים ולך על מגבר מנורות class A סינגל אנדד.
למשל
S6 SE של unison research מיד 2 הוא בחירה מדהימה, היי אנד והוא בתקציב שלך

leni

אוהב את התחום
מעורבות
130
נקודות
43
איזה הי אנד זה אפילו לא הי פי

נמר

כתב אודיו
צוות האתר
מעורבות
4,266
נקודות
113
אבל יכול בקלות (בגלל הנצילות הגבוהה שלו) להיות מעייף.

הוא לא עלול לעייף בגלל נצילות. הוא עלול לעייף בגלל שהוא לא מי יודע כמה מאוזן. נצילות אינה פירוש לסוג של צליל. טנוי למשל, הווסטמינסטר רויאל, נציל במיוחד ואפשר להאזין לו שעות. לעומת wlm שהוא מציל מאוד, עלול לעייף בקלות מחוסר איזון.

לפותח השירשור.

רוצה לשמוע מוסיקה באיכות מסוימת, איכות כזו שבאמת תגלה לך מהם הכלים המנגנים, המרקם הטונאלי שלהם, המימדים והפרופורציות בין כלי לכלי? תחליף רמקול ואז תשדרג מגבר.

הרמקולים הללו, לקולנוע ביתי, הם מהטובים שיש. אבל למוסיקה? לא מי יודע כמה.

hornless

חבר משקיען
מעורבות
377
נקודות
83
לא מסכים אתך הפעם.

זהו רקעניין של שילובים. עם מגבר וכבילה מתאימים הוא יוכל להגיע לתוצאה מהנה.

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
למה להתווכח.. "כן טוב" "לא מספיק טוב".....
תבדוק את הרמקולים עם מגבר אחר ותחליט בעצמך..
אני משוכנע שעם קצת יוזמה ומוטיבציה תוכל למצוא דרך להביא מגבר כזה אליך הביתה לנסיון.
:בעד:

sts1

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
הצלחתם לבלבל אותי בביקורות של נמר על מגברים איכותיים הוא תמיד מספר על היכולות המופלאות של מגבר מסוים להבליט כלים מסוימים לגרום לקול של הזמר להישמע אמיתי יותר לשפר את הדינמיקה של הרמקול ועכשיו חלקכם אומר שזה לא בדיוק ככה ושמגבר בעצם רק מגביר את הסאונד אז מה HI END זה רק פיקציה

YB-7

חבר משקיען
מעורבות
397
נקודות
83
הצלחתם לבלבל אותי בביקורות של נמר על מגברים איכותיים הוא תמיד מספר על היכולות המופלאות של מגבר מסוים להבליט כלים מסוימים לגרום לקול של הזמר להישמע אמיתי יותר לשפר את הדינמיקה של הרמקול ועכשיו חלקכם אומר שזה לא בדיוק ככה ושמגבר בעצם רק מגביר את הסאונד אז מה HI END זה רק פיקציה

כל אחד אמר לך את דעתו, ויש לפעמים לאנשים דיעות מנוגדות.
לכן גש ליבואן ותנסה לקבל מכשיר לניסיון, ותחליט בעצמך,בנוחות של ביתך, אם מדובר בפיקציה או לא...
זכור!!
איכות הצליל לעולם לא תהיה טובה יותר מהאיכות של מקור הצליל.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור