המלצה למגבר אוזניות

• פותח הנושא amarc
  • פורסם בתאריך

amarc

חבר אתר
מעורבות
2
נקודות
3
ברשותי אוזניות akg k702, מחפש מגבר אוזניות שידחף אותם, ההתלבטות כרגע בין שני סוגים
1. מנורות little dot iii שנמכר ב massdrop,
2.טרנזיסטורי Aqua ,
לא שמעתי אף אחד מהמכשירים , אני ניזון בעיקר מקריאת ביקורות, אשמח לקבל תגובות ע״פ התנסות של אנשים ממכשירים אלו

FOXY

אוהב את התחום
מעורבות
7
נקודות
18
אם תרצה להישאר עם האוזניות הללו. שילוב מגבר טוב עבורם הוא הAMB B22.

amarc

חבר אתר
מעורבות
2
נקודות
3
זו בדיוק הדילמה שלי , מגבר מנורות שירכך קצת את הצליל, או טרנזיסטור שידחף , הבעיה שלא ניתן להשוות ביניהם אונליין...

FOXY

אוהב את התחום
מעורבות
7
נקודות
18
אל תקנה מבלי לשמוע לפני את השילוב.

יש לא מעט מבחר בחניות ויש גם מדיי פעם מגברי אוזניות בלוחות.

FOXY

אוהב את התחום
מעורבות
7
נקודות
18
בהצלחה :בעד:

שתף ברשמים

mike1999

אוהב את התחום
מעורבות
21
נקודות
8
ברשותי אוזניות akg k702, מחפש מגבר אוזניות שידחף אותם, ההתלבטות כרגע בין שני סוגים
1. מנורות little dot iii שנמכר ב massdrop,
2.טרנזיסטורי Aqua ,
לא שמעתי אף אחד מהמכשירים , אני ניזון בעיקר מקריאת ביקורות, אשמח לקבל תגובות ע״פ התנסות של אנשים ממכשירים אלו
אני לא בטוח שיש מגבר שבאמת יניע אותן כמו שצריך ובמחיר שפוי פה בארץ, לפחות ממה שאני זוכר מהסבב שאני עשיתי בשביל הQ701 שלי.
אישית אצלי הן מחוברות ישירות ליציאת הרמקולים במגבר אצלי, לטעמי בין התוצאות הכי טובות ששמעתי.

זה לא נשמע שיש לך תקציב גדול, מציע לך לקנות Schiit vali שמעתי רק דברים טובים עליו עם השילוב בניהם.

amarc

חבר אתר
מעורבות
2
נקודות
3
שים לב מנסיון שלי לוקח ל702 המון המון שעות לקבל את הצליל שלה
זה נכון, האוזניות נמצאות ברשותי מספר חודשים ורק לאחרונה אני מרגיש שמשהו בהם נפתח/התרכך...

amarc

חבר אתר
מעורבות
2
נקודות
3
אני לא בטוח שיש מגבר שבאמת יניע אותן כמו שצריך ובמחיר שפוי פה בארץ, לפחות ממה שאני זוכר מהסבב שאני עשיתי בשביל הQ701 שלי.
אישית אצלי הן מחוברות ישירות ליציאת הרמקולים במגבר אצלי, לטעמי בין התוצאות הכי טובות ששמעתי.

זה לא נשמע שיש לך תקציב גדול, מציע לך לקנות Schiit vali שמעתי רק דברים טובים עליו עם השילוב בניהם.
יציאת האוזניות במגבר שלי לא משהו, אני מעדיף את היציאה של ה DAC ׁ (ארקם) שברשותי אבל גם היא חסרה משהו
בינתיים החלטתי לבדוק את ה AQUE ובמידה והוא יספק אותי אני ארכוש אותו. נראה לי לי שעדיף לקחת מכשיר ששמעת והתאים לך ...ואולי אני טועה..

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
שלום לך
היה לי את ה702 המקצועי הוא הK702
אוזניה צריכה מגבר חזק ביותר
הAQUA הוא מגבר ישראלי טוב מאד המתאים ביותר לסנייהזר HD600 תוכנן על פיו

לא שמעתי אותו אולם אומרים שהוא מעולה .

מגבר המנורות אומנם יוסיף ניחוח של רכות אבל לא מספיק טוב עבור 702 זו אוזניה שלוקח לה
המון המון זמן לקבל את הצליל שלה .
אחכ יש בה המון רבדים והפרדה יפה - למרות זאת נתתי אותה לבת שלי .

לך על מגבר טרנזיסטורי עבור AKG-K702
למה אוזניה צריכה מגבר חזק ביותר ?
איכות ברור, אבל למה הכוונה חזק ?

menahem

כתב האתר
מעורבות
360
נקודות
83
זאת אוזניה מאד מאד קשה להזזה במיוחד בבאס
לוקח לה לפחות 1000 שעות לקבל צליל ממש שהניח את הדעתי גם אז
העברתי אותה לבת שלי .
היא צריכה המון כח לא כדי לשמוע חזק
אלא להפיק ממה כי המגבר יכול להוציא גם בקטעים שקטים את כל הפרטים
ובמצב שכל התזמורת מנגנת או כלי רבים
צריך ריסון
הרבה כח הוא מרסן ומעדן את הצליל
המגבר אידאלי עבורה הוא
ליימן אודיו BCL גרמני מקורי - או מגבר וונטג עתיק עם יצאה ישירה מהגברה הסופית שלו
אבל צריך להיזהר לא לפוצץ אותה הם רגישות מאד לעוצמות סופר גבוהות .
גם הן וגם בייאר דינאמיק 880/990

(ורד)

או מגבר וונטג עתיק עם יצאה ישירה מהגברה הסופית שלו
אבל צריך להיזהר לא לפוצץ אותה הם רגישות מאד לעוצמות סופר גבוהות .

שמעתי על ה"רעיון" הזה ולדעתי בבסיסו הוא גרוע.

לגבי ה K702 וחיבור כאמור לא רק שזה רעיון גרוע אלא שעצתי היא (וסליחה על הציניות) לקנות זוג חדש של K702 וביציאה מהחנות למסור אותה לאדם הראשון שנכרה בדרככך - או סתם לזרוק אותה מחלון המכונית בתקווה שמשהו יאסוף אותה וייהנה.

ועכשיו הציניות לצד והינה ההסבר: ל AKG (הרמן פרו חברה בשליטת סמסונג) ישנה מסורת מאוד ותיקה של קיפוג האוזניות שלהם ובעיקר של אוזניות ה PRO.
מבלי להכנס למספרים ונתונים (כי לא ידוע לי כיצד נבדקו) אבל ברמת העקרון צריך הרבה כוח (וכן כוח שווה שליטה) כדי להפיק מה K702 את המיטב שלהן. הדבר נובע מזה שהתכנון שלהן הוא בדיוק כזה שמצריך כוח רב כדי להניען ולהפיק מהן את המיטב. חלק מהתיכנון הזה הוא קינפוג האוזניה לרמה נמוכה מאוד של זרם בכניסה. ככל שרמת הזרם בכניסה נמוכה יותר (והנתון הזה,כשמופיע,נמדד במילי ואט) ככה קשה יותר להניע את האוזניה.

הגיון או נוסחה מתמטית שמוכיחה את האמור לעיל - לא אצלי הכתובת. מניסיון אמפירי עם לא מעט דגמים של היצרן הזה אני עומד איתן אחרי הקביעה הזו.

בהנחה וה K702 הן נתון שלא ניתן לשינוי ועכשיו צריך להתאים להן מגבר אוזניות - אז: לפעמים יצרני מגברי האוזניות,לפחות הרציניים ביניהם,מפרטים איזו עוצמה (במילי ואט) המגבר שלהם מוציא ובאיזו התנגדות.

ההתנגדות של ה K702 היא 62 אוהם - לא התנגדות סטנרטית אבל הייתי מחפש מגבר אוזניות שבאזור ההתנגדות הזו מוציא יתר מ 200 מילי ואט.

הינה דוגמא לאחד כזה: מכאן.

מנחם

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור