אפי ווגדן
אוהב את התחום
- מעורבות
- 72
- נקודות
- 28
מוסיקה מייצרת אנדורפינים ומשחררת סרטונין שהוא אחד מאבות הורמוני האושר וככל שהאיכות של המוסיקה משתפרת כך עולה מדד האושר.
לכן אני מקפיד כל שנה לשפר לפחות אביזר אחד בסט. החודש החלפתי את הסטרימר ואת כבלי הרמקולים וכל אחד מהם עשה ממש טוב לסאונד ולנשמה.
אבל, מסתבר שבחודש ספטמבר הנוכחי, מתחלפת לה שנה ותשפ'ג כבר קורצת וצריך למהר ולהחליף עוד חלק בסט.
מה שנדרש כרגע הוא שדרוג מערכת החשמל, שהיא כעת, איך נאמר זאת בלי לפגוע בה - הכי בסיסית שיש. אבל לפחות קיים קו ישיר מארון החשמל .
אשמח לקבל המלצה לציוד טוב ואיכותי בלי להגזים במחיר - לכבל כח, מפצל וגם שקע. (גם יד 2 יתקבל בברכה).
אני לא בעד פילטרים אבל אשמח לשמוע דעה שונה.
ואם כבר אז הגיע הזמן להחליף גם את ראש הפטיפון ולעבור מ- MM ל - MC.
מאחל לכל החברים שנה ☆ טובה !
לכן אני מקפיד כל שנה לשפר לפחות אביזר אחד בסט. החודש החלפתי את הסטרימר ואת כבלי הרמקולים וכל אחד מהם עשה ממש טוב לסאונד ולנשמה.
אבל, מסתבר שבחודש ספטמבר הנוכחי, מתחלפת לה שנה ותשפ'ג כבר קורצת וצריך למהר ולהחליף עוד חלק בסט.
מה שנדרש כרגע הוא שדרוג מערכת החשמל, שהיא כעת, איך נאמר זאת בלי לפגוע בה - הכי בסיסית שיש. אבל לפחות קיים קו ישיר מארון החשמל .
אשמח לקבל המלצה לציוד טוב ואיכותי בלי להגזים במחיר - לכבל כח, מפצל וגם שקע. (גם יד 2 יתקבל בברכה).
אני לא בעד פילטרים אבל אשמח לשמוע דעה שונה.
ואם כבר אז הגיע הזמן להחליף גם את ראש הפטיפון ולעבור מ- MM ל - MC.
מאחל לכל החברים שנה ☆ טובה !