LCD המלצה לטלויזיית LCD בגודל 40 - 42 שתשמש כמסך מחשב

asafmoraz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
שלום לכולם.

אני זקוק להמלצה לרכישת מסך טלויזייה LCD בגודל 40-42 שישמש אותי בסלון כמסך מחשב\צפייה בסרטים ומדי פעם ולעיתים נדירות בשידורים של כבלים SD.

כיום אני משתמש במסך מחשב אמיתי VIEWSONIC בגודל 28 אינץ אך אני רוצה להעביר אותו לחדר היות וזה כבר קטן לי מדי ואני רוצה להעצים את חווית הצפייה שלי, המסך הזה משמש אותי נאמנה כבר מעל שנה.

90 אחוז מהשימושים בטלויזייה אמורים להיות מחשב\צפייה בסרטים בפורמט HD כי זה מה שאני עושה לרוב, מדי פעם גם טלויזייה למרות שזה פחות מעניין אותי כרגע.

למחשב טוב בסלון וחיבורים איכותיים כבר דאגתי והטלויזייה אמורה להחליף את המסך הקטן בסלון שהוא נחשב גם מאוד איכותי.

חשובים לי מאוד כמה דברים:

א. כמובן שמחיר ( עד 5000 ש"ח מקסימום )
ב. שתתמוך ב NATIVE RATE דרך חיבור ה HDMI ( נתון שלא מפורסם כמעט בשום מקום )
ג. מצידי שלא יהיה לה VGA בכלל.
ד. שיראו טוב כמובן

אשמח להמלצות בעניין, כמו כן אשמח גם לדעת איך יודעים אם טלויזייה כזאת תומכת ב NATIVE RATE לפני שקונים ???
כי זה הנתון הראשון בעצם שאני מחפש אחרת אין על מה לדבר בכלל, זה פשוט ייראה זוועה בתור מסך מחשב.

תודה רבה לכולם ולכל מי שיעזור לי.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
סדרה B610 של סמסונג יכולה להתאים לצרכים שלך, גם RV685 של טושיבה כוללת NR.

asafmoraz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
הסמסונג יקרה לי מדי.

תודה על ההמלצה, הסמסונג יקרה ב 1000 ש"ח מהתקציב שלי וגם נראית פחות טוב מהטושיבה (לפחות מבחינה עיצובית) והיא גם טיפה יותר קטנה, לעומת זה הטושיבה נראית הרבה יותר טוב וגם עולה פחות...

תודה רבה על העזרה, אני אחשוב על זה קצת.

asafmoraz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
מה לגבי LG ?!

ליאור, מה דעתך על LG 42LH35FR ?

הוא בהחלט יכול להתאים לתקציב שלי כי הוא עולה פחות מ 5000 ש"ח והוא גם תומך ב NATIVE RATE, האם דגם זה מוכר לך ?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אם ה- LG מתאים לך לעין מבחינת איכות תמונה אז גם הוא יכול להתאים.

asafmoraz

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
נראה לי שמצאתי מה שאני מחפש

ליאור, אני יודע שבוודאי שיגעתי אותך כבר ומה שאני עומד לומר נוגד את מה שאמרתי פעם שעברה אבל החלטתי להשקיע טיפה יותר, כ 1500 שקל יותר מהתקציב שהצבתי לעצמי היות ונתקלתי במסך שתמיד רציתי משהו בסגנון שלו והמסך המדובר הוא: Philips 42PFL8404H.

רציתי לדעת רק דבר אחד שדי מטריד אותי, הבנתי שהוא בהחלט תומך ב NATIVE RATE ושאלתי היא (אם ידועה לך כמובן) האם הוא תומך ב NATIVE RATE דרך ה HDMI ?

אם ארכוש מסך כזה, האם אוכל לכוון את הרזולוציה במחשב ל 1920 על 1080 ולראות חלק ונקי ?!

תודה מראש על העזרה.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור