המלצה לטלויזיה לחדר שינה לפחות 24 אינץ'

Dotcom

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
שלום ,
אני מחפש טלויזיה לחדר שינה , תקציב עד 1500 , לא רוצה להשקיע הרבה.
כמה שיותר גדולה וכמה שיותר טובה כמובן , אני רוצה שתתמוך ב1080 .
תהיה מחוברת לממיר דיגיטלי של הוט , (לא HD) וסטרימר \ מחשב מידי פעם .
מרחק צפיה סביבות ה2 -2וחצי מטר.

תודה רבה לכל העוזרים!!:כל-הכבוד:

kingx

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אפשר לקנות במחיר פחות מזה .. וגם 32 אינץ' במחיר של 1300 ש"ח ואחריות של 4 שנים.... אני קניתי אחד להורים שלי מסך 32 LCD sansui ואני חייב לציין שהופתעתי לטובה מהאיכות והכל.. האיכות מצויינת גם ב HD ו SD והוא מנגן סרטים כולל MKV וישלו תפריט בעברית ותומך בכתוביות עברית...ואני לא רוצה להגזים ישלי LCD 32 של סמסונג והסנסוי משתווה לו באיכות ..בהתחלה חששתי כי זה לא מותג פירמה כמו סמסונג ופנסוניק אבל כשקניתי הופתעתי ותעזוב אותך מאלה שיגידו זה מוצר מדבקה ולא יודע מה ..הוא איכותי יותר ממותגים ידועים ועוד משהו אני קניתי מרשת עולם הקולנוע

Dotcom

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
1
אפשר לקנות במחיר פחות מזה .. וגם 32 אינץ' במחיר של 1300 ש"ח ואחריות של 4 שנים.... אני קניתי אחד להורים שלי מסך 32 LCD sansui ואני חייב לציין שהופתעתי לטובה מהאיכות והכל.. האיכות מצויינת גם ב HD ו SD והוא מנגן סרטים כולל MKV וישלו תפריט בעברית ותומך בכתוביות עברית...ואני לא רוצה להגזים ישלי LCD 32 של סמסונג והסנסוי משתווה לו באיכות ..בהתחלה חששתי כי זה לא מותג פירמה כמו סמסונג ופנסוניק אבל כשקניתי הופתעתי ותעזוב אותך מאלה שיגידו זה מוצר מדבקה ולא יודע מה ..הוא איכותי יותר ממותגים ידועים ועוד משהו אני קניתי מרשת עולם הקולנוע

איזה דגם זה ? יש לו USB ?
הציעו לי פנסוניק 32 דגם סי 4 עם 3 שנים אחריות ב1800. כדאי ?

kingx

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
איזה דגם זה ? יש לו USB ?
הציעו לי פנסוניק 32 דגם סי 4 עם 3 שנים אחריות ב1800. כדאי ?

כן בטח שיש לו וקורא הכל והדגם 3211

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור