המלצה לטלויזה חדשה 47-51"

wood

אוהב את התחום
מעורבות
6
נקודות
18
ערב טוב,
רציתי להתייעץ אתכם בנושא רכישת מסך חדש.
הקדמה: כיום יש לי LCD 37" של LG בת כ-7 שנים, מרחק צפייה כ-5 מטר (יש מי שיתפלץ ...)
אני צופה בטלויזיה אולי שעה בשבוע (הילדים ושאר אורחים אולי 15 שעות בשבוע)
מה שקרה בשבוע האחרון שהטלויזה ממצב standby, לאחר ניסיון הדלקה, מהבהבת מהיר ולא נדלקת. לעיתים לאחר כמה ניסיונות, מואילה בטובה וכן נדלקת.
לאחר ניתוק של החשמל ליומיים, נדלקה בפעם הראשנה ועוד כמה פעמים רצופות לאחר מכן גם כן )אין לדעת מתי חזור הבעיה).
ולעיקר: בהנחה ויהיה עליי לקנות יורשת, מה הייתם ממליצים בהינתן התנרים הבאים:
שימוש – כפי שרשמתי מעלה
תכנים – בעיקר SD (ולכן פלאסמה הוא אופציה) ולעיתים גם תוכן אחר, חלקו איכותי יותר חלקו פחות (לעיתים SD ומטה, כגון רגע עם דודלי ..., ולעיתים HD)
תאורה – יש חלון מול המסך ומצידו (מוסתרים בוילונות אבל הייתי אומר שהוילונות מונעים אולי 50% ממעבר אור היום). צפיה באור יום תהיה בעיקר בסופ"ש ולא מאסיבי.
צרכים – מעדיף FHD (אם כבר)
גודל 47 עד 51
smartTV – לא בטוח שיתן לי ערך מוסף על ה-streamer, אבל חמד אם יהיה, לא הכרח
עידן + רצוי בהחלט מאחר ואני עושה שימוש בצלחת שקולטת עמוס על הגג עם ממיר ואם אני יכול לזנוח את הממיר עבור הסלון, סבבה (אחרת אצטרך טלויזה עם scart או RCA לטובת הממיר)
תקציב – גג 5K
אחריות – מינימום 3 שנים, עדיפות ל-5 (כגון פנסוניק)

אשמח להמלצות ממי שמתמצה או מי שרכש בתקופה האחרונה וצרכיו היו דומים.
אציין שיש ילדים בית אז אם מי מהלוזיות עדינה יותר מהאחרת, זה חשוב.
בטלויזיה הנוכחית לדוגמא , היו מספיק פעמים שהילדים נגעו בה (בניגוד להנחיה :)), והיא לא הושפעה מזה.

תודה:בעד:

wood

אוהב את התחום
מעורבות
6
נקודות
18
למרחק צפיה הזה מינימום 60 ,אבל בתקציב שלך אין הרבה אופציות :
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PS51F5500P&Cat2Cat1ID=239&Cat2ID=936&aff=Zap&lang=he

אם אני מסתפק כיום ב-37, אני מנח ש-50 יהיה שדרוג משמעותי :cool:
בכל מקרה, מישהוא מכיר מנסיון אישי לא קצר את ה-panasonic למינהן (אחריות מבחינתי היא מרכיב חשוב) 3 שנים מול 5.
מי שמכיר גם את ה-LG בתקציב הזה, יסייע גם כן

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור