המלצה לטלוויזיה

• פותח הנושא Yarin
  • פורסם בתאריך

Yarin

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,שמי ירין ואני מחפש טלוויזית LCD או LED (אני לא באמת מבין את ההבדלים).
תקציב: 2000 ש''ח מקסימום.
מרחק צפייה: בערך 2 וחצי מטר בחדר שינה.
מטרות: חיבור מחשב למסך,קונסולות,שידורי ספורט באיכות HD, צפייה דרך דיסק-און-קיי(כמובן שעם כתוביות) וכו'..
חיפשתי בזאפ טלווזיות עם המלצות וכדומה אבל אני לא באמת מבין גדול בעניין ולכן פניתי לכאן בתקווה לעזרה,תודה לכולם!.:כל-הכבוד:

נערך לאחרונה ב:

Yarin

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שמתי לב שמשום מה כול המומחים הגדולים כאן,לא עונים לאנשים שמבקשים בפורום המלצה לקניית טלוויזיה,
לכן אני מקפיץ ומבקש עזרה בשנית..

אורי_נציג_חי

עוסק בתחום
מעורבות
0
נקודות
0
הי, ראשית לפי מרחק הצפייה של 2.5 מ', אתה צריך טלוויזיה של "32. החישוב הוא פחות או יותר "10-"15 בעבור כל מטר מרחק מהטלוויזיה. לגבי ההבדל בין LCD ל- LED- ההבדל העיקרי הוא בתאורה הפנימית. בטלוויזיות LCD ישנן נורות פלורוסנט ארוכות לאורך הטלוויזיה, בעוד שבטלוויזיות LED ישנן המון נורות LED קטנות ש"עוטפות" את המסך. טכנולגיית LED נחשבת למתקדמת ומדויקת יותר, וכזו שמעבירה צבעים נכונים, טובים וחדים יותר. באשר לבקשות הספציפיות שלך- כמעט כל טלוויזיה היום תוכל לחבר למחשב ולקונסולות שונות. לצפייה ב-HD כדאי ללכת על מסך שהוא Full HD, אך גם מסך שהוא HD Ready יעשה את העבודה..

מקווה שעזרתי,
אורי נציג קבוצת חי

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור