המלצה לטלוויזיה 55" עד 12K

shupup

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מחפש טלוויזיה 55" לצורכי משפחה בעיקר עד 12K.
הייתי מאוד שמח אם יהיה לה אפשרות לראות סרטים עם תרגום דרך הרשת מהמחשב שלי (streamer פנימי אם יש דבר כזה בכלל...)
כרגע הטלוויזיה היחידה ששמתי עליה עין של סמסונג: UA55C6900

תודה מראש

integral

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
ממליץ על ה 651Y של LG. קצת מיקוח באולסייל ותוכל להשיגה באזור ה 13K. תומכת ב PLEX שזה מאוד נחמד.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
+1
אני גם ממליץ על המסך הזה הוא מעולה...
אבל תבדוק גם את סמסונג D6400 גודל 55 הוא מעולה לטעמי טוב יותר מLG הזה...

integral

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
אני חושב שהתלת מימד הפאסיבי ב 651Y והתמיכה ב PLEX הוא יתרון משמעותי ל 651Y במיוחד לאור העובדה שהתלת ב 6400 לא משהו ואקטיבי ומדובר בצרכי משפחה וברצון להזרים תכנים דרך הרשת. יש כאלו שאוהבים יותר את התמונה של הסמסונג וזה לגיטימי אבל בתמונה הכוללת ה 651Y עדיף לטעמי במיוחד לאור העובדה שרואים בו נהדר.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
עם רואים נהדר בLG LW651 זה ענין אישי שלך אני אישית לא כול כך התחברתי לתמונה שלו והעדפתי את LG LX6500
שבענין בתלת מימיד והפקצרים הוא נחות משמעותית מLG LW651 אבל בענין התמונה יכול להיות שLG LW651
יותר טוב אבל בעני לא היה שווה להשקיע עוד 3 אלף שקל בשביל טיפה יותר טוב בקשר לD6400 אכן התלת מימיד שלו די נחות ואפילו זה חצי רוולציה לכול עין אבל אני חושב שבענין תמונה כוללת הוא עדיף שחורים לטעמי יותר עמוקים נקדיות יותר טובה צבעים יותר חיים וגנונים קצת פלסטקים אפשר לומר אבל זה עושה את א5פקט הWOW חוץ מזה בעוד 2000 שקל תמקבל את D8000
שלפי אתרי הבקרות בעולם הוא משמעותית יותר טוב ואפשר לדרג אותו ביחד עם סוניHX929
LG LW9800וטושיבה ZL 1
ואפילו עם פלפטיס 9706 כאילו מסכי הפרמיום של החברות החסרון בD8000 זה עננות וזליגות אור וחוסר אחדות בתאורה האחורית יש מסכים עם כמעת בלתי תופעה ויש מסכים שהתופעה ברורה ומעיקה..
וזה החסרון החד של הסמסונג
שיראה את שני המסכים ויחלט..

shupup

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תודה רבה על התשובות, הלכתי וראיתי את הטלוויזיה של סמסונג (ה6400) ואת הLG651, בינהם הסמסונג נראית לי יותר טוב.
יש לי עוד כמה שאלות, אם תוכלו לעזור לי:
1. רשמת שהD8000 עולה 2000 ש"ח יותר? יש לך שם של חנות שמוכרת אותה בכזה מחיר? ברוב המקומות לא מחזיקים סדרה 8, ואם מחזיקים אותה אז היא עולה 20K.
2. מישהו יודע מה ההבדל בין סידרה C ל-D של סמסונג? ראיתי שיש C6900 ויש D6400 מה ההבדל? מה עדיף?
3. שמעתי שסדרה 9 עומדת להגיע לארץ, שווה לחכות? מה הייתרון שלה? האם זה יוריד את המחיר של האחרות?
4. יש לכם מושג אם עדיף לחכות ל-2012 (מבחינת המחיר), הבנתי שמס הקניה יורד ב-25% על טלוויזיות, יש צפי להורדת מחירים? או ששוה לקנות עכיו כי יש מבצעים של סוף שנה?
5. סדרה 6 של סמסונג יודעת לקרוא תרגום עיברי? לא מצאתי שום נתונים טכניים באתר של סמסונג (יש שם רק שתי דגמים), אם מישהו יכול לכוון אותי לאתר טכני זה יחסוך לי עוד הרבה שאלות :)

תודה רבה מראש!!!

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
1.יש אותו בDVD סנטר ב16 אלף שקל
2. הבדל הוא בעיקר בתלת מימיד ובעיצוב
D6400 עדיף על C6900 בכול פרמטר מעומק שחורים עש דיוק צבעים
3.אני לא מכיר את סדרה 9 אז לא יכול להגיד לך מה היתרון שלה אני יודע ג8000 ה דגם העלית של סמסונג
4. לא עדיף לחכות תמיד יה מצבעים והמחירים ירדו אב גם יביאו מסכים יותר טובים אין טעם לחכות תקנה כבר משהוא טו ב ועם תצתרך תשדרג עוד כמה שנים אני אישית מדרג כול שנה
5. סדרה 6 של סמסונג יודעת לקרוא עברית עם אני לא טועה

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור