המלצה לטלוויזיה 47-55 אינץ'

SHAKED286

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,
אני צריך המלצה לטלוויזיה חדשה. הטלוויזיה תשמש בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטי HD.
מרחק הצפייה מהטלוויזיה למיטה הוא כ-3.3 מטרים.

קראתי קצת באינטרנט והבנתי שטלוויזיה טובה בגדלים האלה תעלה יותר מ10K, מה שאני לא מתכוון להשקיע.
חשבתי להקציב 10K לכל המערכת ק"ב (רסיבר, רמקולים וטלוויזיה).
הרסיבר שנבחר הוא הפיוניר VSX-421 מהדיוטיפרי ב200$ והרמקולים שכנראה ישודכו לו הם ה-JBL SCS200.5 שאני יכול לקנות בכ-1160 ש"ח, מה שמשאיר מהתקציב כ-8100 ש"ח לטלוויזיה.

אבקש את המלצותיכם לטלוויזיות ממותגים אמינים ואיכותיים (טושיבה, פנסוניק סמסונג וכו') אשר יתאימו לצרכי ויעמדו בתקציב.

תודה רבה
שקד

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
למרחק הזה מתאים גם 55 אנטיש אבל התקציב נמוך מידי עם תעלה תתקציב ב2000 שקל יהיו לך אופציות מענענינות אני לא היתי ממליץ לסים פחות מ52 ממרחק כזה בשביל HD אני יושב ממרחק מטר חצי אולי 2 עם טלוזיה 47 וצופה רק בHD וזה נהדר כמה שיותר גדול בHD ככה זה יותר טוב כמובן עם זה לא פוגע באיכות השידור והתמונה נהית מפוקסלת ורכה מה שלא קרה לי עם ה47 שלי התמונה נשארה חדה ומצאותית בתקציב הזה יש לך כמה אופציות ל47 נחמדות מאוד ואופציה ל52 של שארפ 700 ואת LG LE5500 גודל 55 שהיא גם מעולה אבל אין להם תלת מימיד םעם זה חשוב לך אבל האיכות טובה למדי עם תרוצה המלצות לטלוזיות 47 עד 8 אלף פנה עלי בפרטי ואני יתן לך ביקרות שעשיתי אלהם
קיוצר בהצלחה
שלחתי לך בפרטי 6-7 הודעות אני מצטער עם זה יפריע לך אבל כדי לך לקרוא את מה שכתבתי זה יכול לתת לך כיוון לאיזה טלוזיה לקחת אני ישלח לך בהמשך עוד המלצות כמו על סוני NX720
סוני HX800 ועוד כמה דגמים התקציב די מכוכבד

נערך לאחרונה ב:

SHAKED286

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שכחתי לציין שאני מעדיף פנסוניק ועם אפשר המלצות לטלויזיות פנסוניק אני השמח.

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
שלחתי לך הודעה בפרטי.... תקרא

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
טושיבה WL700
הוא מסך LED צדדי ללא שליטה על התאורה האחורית הוא מסך מעוצב דק מאוד בצבע שחור
האיכות בHD מציוניות גווני הצבעים לא בגווני קרים גוונים כחולים אלה בגוון אדום כתמתם וצהוב מה שאומר שהוא גם בהיר מאוד אבל גם לא נוטה לפלסיקה ולתמונה מלאכותית מידי איכות השחור שלו מציוניות ויש לו מנגנון ששלוט בעוצמת האור שיוצאת מהמסך אבל לעתים זה נהיה ככה מאוד ומעלים פרטים
לא שמתי לב לגרעניות מיותרת
או זרחנות יתר או תנעות לא טבעיות ומנגנון 200 הרץ החליק בעיות כמו תנעות לא טבעיות או ממלאכתיות מידי או את הילה סביב דמיות שרצות מהר בקטעים מהירים שיש מין הילה של חום ( משהוא חם לא צבע חום)מעל השחקנים

הסרטים שראיתי:
1. עיר החטאים
2. שרלוק הומלס
3. פלונטר
4. ממזרים חסרי כבוד

1.עיר החטאים: עיר החטאים זה סרט שמצריך קונסטרט טבעי גבוה ותאורה אחורית מושלמת הוא מציג תמונה מאוד קונסטרטי שמצריך שחור אכותי עם לא התמונה ניית חלבית וחיוורית ולכן רק מסכים בעלי שחור אכותי עוברים את מבחן עיר החטאים בהצלחה במקרה הזה המסך עבר תמבחן בהצלחה הגוונים שהיו בולטים הם האדום והכתום והצהוב מה שאומר שהתמונה היתה מאוד טבעית אבל גם עם חדות מבורכת הצבע הכחול לא נכנס לתמונה מה שאומר שלא היה תמונה קרה מידי ופלסטקית צבע הכחול נותן תחושה של WOW אבל זה מעיד דיויוק צבעים לא כול כך טובה כי בדרך כלל מסכים עם תמונה טבעית כמו פלזמות נטועים לגוונים טבעים כמו צהוב לבן וכותם ולעתים גם אדום לא נטועים לגוונים קרים ופלסטקים כמו כחול סגול ורדרד ועוד כמה גוונים ואכן המסך מאוד טבעי אבל גם חד הפירוט היה מציון אבל היה קצת חסר לי פירוט בשחור השחור היה בסדר אבל לעתים היה מין כתמי אור ברקע מאוד שחור או זלגות אור וזה הפריע בתמנות מאוד קונסטרטיות שהשחור ניה בגוון כחול והכול נהיה בגוון שחור והצבעים התערבובו ככה לפחות אני הרגשתי חוץ מזה היה אחדות מציוניות והשחור לא נהיה אפרפר מזוויות צפייה ונשאר מאוד ככה
עכשיו לתמנות:
פה אנחנו רואים את האישה במשלה האדומה האדום היה אדום בעוק ולא חיוויר היה נקדיות מציוניות באדום והמסך נטה לגוונים אדומים כותמים וקצת כוחלים מה שאומר שהתמונה היתה טבעית אבל גם קצת קרה חדה בהירה הירוט היה מציון והרגשתי קמטים קטנים בבגידה הנוף שהיה שם בנינים היה מפורט והשחור לא הפך לאפרפר אלה נשאר עמוק מאוד והיתה תחושה תלת מימיד היה חסר לי קצת צבע שערה של האישה שהיה בגוון צבעים קצת חיוורי והשער היה קצת חלבי הריצפה היתה מפורטת וגווני הרציפה היו טבעים ונעמים לעין ולא הדגישו יותר מידי צבעים טבעים התמונה היתה מאוד טבעית ונעימה לעין והדיוק צבעים היה מציון המבט על העיר הביא תחושה של WOW הרגשתי את הפרטים של החלנות של הבתים את המקה שעליו היא נשענת היה מפורט ובגוון שחור קיוצר היה מציון. ][/URL]http://up353.siz.co.il/up1/myjdrjxymzac.bmp[/IMG

תמונה שניה:[
בתמונה אנחנו רואים את הבחור הזה נהוג אני ראיתי פירוט נהדר בשערותיו של הנהג השחור היה משכנע והיה רמה טובה של נקדיות התמונה היתה בהירה וחדה אבל ללא נטעיה לצבעים פלסטקים וקרים מידי המסך נטעה לגוון כתום צהוב לבן ולא לצבעים כמו סגול וכחול ורדרד הגה היה מפורט אבל היה חסר לי קצת פירוט על גבי פניו של הנהג פניו לא היו חיוורים והיו בגוון לבן צהוב בהיר ללא נטעיה לצבעים פלסטקים כמו כחול ואדום או בגול הפנים נשארו לבנות לא הרגשתי יותר מדי בעיות כמו גרעניות אבל היה קצת זרחנות יתר בגלל המעבד תמונה בHD שמבליט תתמונה מאוד ורואים כול פיקסל כמו נקדות אין סופיות עעל המסך חוץ מזה התמונה היתה מפורטת עמוקה תלת מימידית הרגשישו נקדיות מציוניות אומנם לא אין סופית אבל טובה למדי קיוצר מאוד נהנתי מהקטע הזה.

URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up3/zmantneu241w.bmp[/IMG

ממזרים חסרי כבוד:התמונה היתה מציוניות הרגשתי תחושה תלת מימידית הרגשתי בסרט הנקדיות היתה מציוניות והרגשתי פרטים קטנים כמו קפלים קטנים במדי חילים או אפילו עצים היה תחושה נהדרת של פירוט וחגיגהה של צבעים בהירים וחדים פה הרגשתי בסרט כול כך בהיר נטעיה קצת לכוחול לא משהוא מוגזם אבל זה נתן תחושה WOW אבל לא היתה תמונה פלסטקית או תנעות ממלאכתיות מידי עכשיו לתמנות:
[IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS9ulSnX2qI34pYDzhuLWWXdQhV1oqE0NAloMAfg_As62HEIAfFAzj0y-uO
פה אנחנו רואים תחייל הנאצי שנפתפס על ידי היחידה התמונה היתה מהריבה החדות היתה מציוניות וגווני הפנים היו טבעים ולא נטועה לגוונים פלסטקים הרקע הירוק כחלחל היה מציון ומאוד קונסטרטי וחד הפירוט במידיו של החייל היו מציוניות צפיתי לקצת יותר פרטים בשערו של החייל ולטיפה יותר תחושה של עומק אבל התמונה היתה מאוד טובה הסרט מתממוד עם קטעים בהירים מציון ולא גורום לתמונה להיות חלבית וחיוורית בגלל נקדיות כושלת ושחור בהיר השחור מאוד עמוק וטוב

[URL=http://www.siz.co.il/]http://up353.siz.co.il/up2/xdmzkdyznqte.bmp[/IMG

[URL=http://www.siz.co.il/][IMG]http://up353.siz.co.il/up2/ij2otlriwntn.bmp[/U

םה אנחנו רואים את החבורה של ברד פייט ואת הקצין הצרפתי ואת האישה בשמלה השחורה שהיתה מאוד ככה ולא נעלמו בה פרטים בחפיתו הלבנה של בריד פיל הרגשתי כיפולים שלא היתי יכול להרגיש במסכים אחרים הלבן היה בהיר וקונסטרטי ולא היה חיוויר והיה פירוט גם על הוורד שהיה מאוד אדום היה גם את חליפותים של חבריו שהיו שחורות וכהות מאוד וגם לבן והשחור לא נהיה בהיר מידי ונשאר ככה ואחיד והיו הרבה פרטים בחלפיות מה שהתאכזבתי שהתמונההיתה קצת מגורנת וזרחנתית בגלל מעבד התמונה בHD וחוסר פירוט בחילפתו של הקצין הצרפתי הצבעים היו סגוגנים ובהירים גווני צבעים בגוון כתום אדום עם נטעיה לכחול מה שאומר שהתמונה טבעית ונעמיה אבל גם חדה וקצת קרה ופלסטקית שזה נותן לטעמי תחושת WOW
קיוצר התמונה היתה מעולה השחור היה שחור ולבן היה לבן ציפתי לקצת יותר פרטים בחליפיות ולשחור קצת יותר אחיד כי שמתי לב לזליגה קטנה בחליפה של הבחורה שהפך תשחור לקצת שחור ככה אבל לא מספיק ולכן אבדתי פרטים

3.פלונטר:פלנוטר הוא סרט אנמציה לילדים וגם למבוגרים התמונה היתה טוטבה מאוד בהירה וחדה נטעה לגוונים כחולים דווקא התמונה היתה קצת קרה ופלסטקית אבל לא מוגזמת כי התערבובו בצבעים גם צהוב לבן וכותם שאיזנו תתמונה היה עומק ופירוט ותחושה תלת מימידת והשחור לא אכזב והיו פרטים רבים גם בחלקים החשוכים מבלי שנעלמו פרטים הנקדיות התה מציוניות וזה התבטא בצבעים חיים ובהירים ובשחור עמוק מאוד שנתן לסרט תחושה של עומק יוצא מן הכלל

פה אנחנו רואים את פליין רידיר מסתכל על המגדל של רפנוזל התמןונה היתה יוצאת מן הכלל דווני הצעים היו ירוקים בהירים והחדות היתה מציוניות תיקו של פלין רידיר היה מפורט וחד ושמתי לב לקפלים קטנים שאני חושב שלא היתי מוצא במסכים ברמת מחיר שלו צבע החולצה שלו היה טורקיז כמו במקור ולא התערבובו צבעים והוא לאנהיה ירוק בהיר או ירוק ככה אבל נשאר טבעי והדיוק צבעים היה מציון
המגדל של רפונזל היה מדיוק ועמוק והיתה תחושה תלת מימידית כאילו אני עצמי רואה תמגדל אבל היה חסר קצת פרטים במגדלים מה שZ1 נתן לי בשלמתו...
[URL=http://www.siz.co.il/][/

4. שרלוק הומלס. התמונה היתהנ מציוניות זה סרט בעל איכות פנטסטית ובעל קטעים שמראים על חדותה של המסך ועל תחושת הומק ותחושת התלת מימיג
המסך התמומד מעולה בסרט הזה גם בטעים המהירים ולא היה תנועה מלאכותית או מהירה מידי לא היתה תמונה דחוסה אלה אוורית התמונה לא היתה רכה וחיוורית אלה חדה ובהירה גווני הצבעים היו כתום אדום וקצת ורדרד שהוסיף לדות והיה גם קצת כחול אבל עדין התמונה לא היתה פלךסטקית וקרה אלה טבעית חמה וחדה
עכשיו לתמנות:
[URL="http://www.siz.co.il/"]

פה אנחנו רואים את שרלוק הומלב התמונה היתה די חיוורית ורכה אבל השחור נשאר ככה היה חסר לי פרטים בחליפתו של שרלוק הומלס אבל לא היתה תוםפעה של זרחנות יתא או גרעניות עם כוויול יותר מתקדם הגעתי למצב מציון שמתמונהה רכה וחיוורית הגעתי לתמונה מציוניות חדה ובהירה עם גווני צבעים טבעים שמה השצתלט צבע האדום ונתן אפקט WOW לתמוננה והשחור נהיה שחור ואכותי אבל נעלמו קצת פרטים בחליפה השחורה השער היה מפורט ושחור דיו קיוצר אחרי כוויול רציני התמונה בהתפכה פלאות הזיפים של שרלוק הולמס הבלטו ועדין התמונה לא היתה יותר מדי ממגרוענתת ולא טבעית

HDR: המסך מתמוד יחיס טוב עם HDR מYES HD התמונה די חדה חבהירה ויש עומק אבל כאן מתחיל הבעיות של שידור לא ברמה הכי גבוה כמו בלורי אמתי התמונה נעשת קצת חלבית וחיוורית הנקדיות לא מספיק טובה והשחור מאכזב דווקא המסך לא כול כך סבל מזה התמונה לא היתה כול כך רככה והיתה די חדה ובכלל לא חבלבית אבל השחור קצת אכזב והנקדיות ולא הרגשתי יותר מידי בסרט אני ראיתי בערוצי YES 4 סרטים התמונה היתה די טובה קשור לסרט עצמו עם הסרט בעל איכות תמונה טובה אז יראו טוב עם לא יראו פחות טוב ראו בסדר ראיתי את הסידרה בנאשוניאל גאגורפי את רוסיה הפירטית התמונה היתה מהפףנטת חדות כזאותיי לא ראיתי הרבה זמן חדות בהירות נקדיות שחור הכול היה שם מה שאומר שעים נותן למסך חומר אכותי הוא ישר זורח עם חומר בנוני מעבד הואדיו שלו בHD לא מתתמוד מנסה לחדד תמונה ובעצם גורם לגרעניות וזרחנות יתר
ערוצי הספורט היו מעולים התמונה היתה פנטסטית אין לי מה להוסיף

המסך מתממוד מציון SD מעבד התמונה שלו מציון והוא מחליק בעיות כמו פלקציה גרעניות טיטוטשים פקלוים ועוד שלל בעיות מנהגנון מתיחה החכמה לא מעוות את התמונה ומחליק בעיות כמו עיוותים והשמנת תר ככה ראיתי ונותןן תמונה יותר טובה מנגנון הואדיו מחדד את התמונה אבל לא גורם לבעיות כמו מריחות וזרחנות להשתלט על התמונה והוא חלק מהבעיה הזאותי כמעת לגמרי חוץ מזה השחור מציון והפירוט גבוה מאוד ויש פרטים ראיתי את ערוצי החדות התמונה היתה פנטסטית הרבה זמן לא ראיתי שידור SD ברמה כול כך קרובה לHD החדות הבירות הפירוט הטבעיות התמונה נעימה לעין זה מה שעושה את טושיבה לטעמי למספר אחד בSD
מעל סוני ופליפיס
יכולת כוויול: למסך יש יכוולת כוויול למתקדם ולמתחיל בקלות אפשר להגיע לתצאות טובות
יכולת שחור: בהשחור מציון אבל לעיתים מזוויות נהיה אפרפר
זליגות אור ועננות: יש זליגות אור ועננות בעיקר בטעים חשוכים שמצארכעחם קונסטרט גבוה וזה פוגע באיכות השחור
תלת מימיד: התמונה בתלת מימיד מציוניות יש עומק יש חדות ויש תחושה תלת מימידש הראי ברור זה תלת מימישד אן בעיה של זוויות צפייה צרות או של יותר מידי כםליות התמונה מציוניות

יתרונות מול חסרונות:
1. איכות HD
2.איכות SD
3.איכות תלת מימיד
4. עומק שחור
5. זוויות צפייה ב3D
6. עיצוב דק
חסרונות:
1. עננות זליגות אור
2. שחור נהיה אפרפר מזוויות צפייה קצניות
3. מעבד ואדיו בHD מבליט בעיות של גרעניות וזרחנות יתר
4. אין דפדפן איטרנט חופשי
5.אין המרה מ2D ל3D

סיכום מדובר במסך שמציון בSD ומציון בHD ובתלת מימיד אבל לפעמים מבליט בעיות כמו גרעניות וזרחנות יתר בשידורי HD יש לו עננות וזליגות אור והוא חסר FULL LED
או שליטה על התאורה האחורית מה שמקשה עליו בקטעים שדרושים נקדיות אין סופית או שחורים עמוקים מידי חוץ מזה הוא נהדר

איכות תמונה HD:9
איכות תמונה SD:9
יכולת כוויול:9 כוויול מתתקדם וקל למתחיל
איכות תלת מימיד:9 אין הרבה כפלךיות וזווית צפייה צרה
תאורה אחורית: אין FULL LED או שליטה על התאורה אחורית יש תופעה עננות וזליגות אור ושחור לא אחיד במקצת בעיקר מזוויות קצניות
פקצרים:8 אין דפדפן איטרנט או כנסיות USB HD עם כתביות או עם DTS
עיצוב:9 עיצוב מדהים בעני דק מאוד

נ"ב,מצטער על השגאיות כתב לא היה לי זמן לתקן תכנסיו את מה שכבתי לוורד ותיראה מה כתוב

נערך לאחרונה ב:

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
כמה דברים כדי שתדע:
1. אני כתבתי את הבקרות הזאותי על סמך מה שאני ראיתי בעני בלבד.... אני לא מומחה כמו לאור קורן או עופר לאור או שאר המומחים יש לי ידע די טוב אבל שוב אני סך הכול ואדופיל פשוט ולא מומחה
2. לא השמשתי בכוויול מקצועי בהסכלות בטלוזי ה ולכן שעם היתי מכוויול היתה רואה בעוד בעיות שיש או שלא היתי רואה כמה בעיות שכתבתי לכן אל תתפוס אותי במילה על גווני הצבעים ככה לפחות ראיתי בעין בלתי מזיוניות
3. תנאי התאורה היו של בית אבל לא תנאי תאורה שלח מעבדה או תנאים אופמלים לבדיקה לכן יכול להיות שפספסתי כמה נקדות טובה או נגד לטלוזיה
4. אני מקווה שהבנתה שאני לא מתיימיר להיות מומחה אלה עושה את זה למעני או למען חברים בפרום הזה ובפרום FXP
ולכן זה לא העבודה שלי קיוצר זה הכול

matan148

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
36
באג עם תמעונין בעוד דגמים עלי לפרטי שלחתי לך כבר כמה למה תלא קורא?

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור