שלום לחבריי הפורום
לאחר שאלות רבות ומקצועיות בפורום הנ"ל
קיבלתי החלטה לקנות את TH-L42E30M.
ל2 החדרים ולסלון.
חיפשתי מקום אמין , חנות אמינה. ואיך שאומרים למוצר אלקטרוני צריך "אבא ואמא"
בסטריאו עיני ביבנה, בבעלות האיש המקצועי, יוסי אשר
נתן לי עזרה מלאה ומענה על כ-ל שאלה או בירור שהיה לי בנושא וכמובן בזמינות שאין כמוה.
התוצאה כמובן מדהימה,
איכות בSD מעולה בזכות הפאנל המבריק ואיכות הפאנל IPS וכמובן הנתונים הפנימיים .
איכות HD - אין מילים . שווה כל שקל איכותי ביותר וכמו-כן הנתונים שרשמתי למעלה עוזרים גם כאן.
בעתיד אני ארכוש את החיבור האלחוטי שניתן לחבר לטלוויזיה בנתיים אני עובד עם הכבל רשת.
תודה רבה לכל מי שעזר !!!
בברכה,
s5360542
מפתח מילים:
E30 , E30M , TH-L , THL ,
בלי קשר לסטריאו עיני ;
חשוב לציין כי פעמים רבות למרות מטרת השיווק של שאר החנויות היום, אם מוכר או משווק לא יראה נכונות לבוא לקראת הלקוח לעולם לא תהיה עסקה . בין אם זה במזומן תשלום 1 או כל סוג אחר של תמריץ.
יוסי מקצועי ומסור ומכיר היטב את השוק - המלצה חמה שלי היא על סטריאו עיני, יבנה.[/b]
לאחר שאלות רבות ומקצועיות בפורום הנ"ל
קיבלתי החלטה לקנות את TH-L42E30M.
ל2 החדרים ולסלון.
חיפשתי מקום אמין , חנות אמינה. ואיך שאומרים למוצר אלקטרוני צריך "אבא ואמא"
בסטריאו עיני ביבנה, בבעלות האיש המקצועי, יוסי אשר
נתן לי עזרה מלאה ומענה על כ-ל שאלה או בירור שהיה לי בנושא וכמובן בזמינות שאין כמוה.
התוצאה כמובן מדהימה,
איכות בSD מעולה בזכות הפאנל המבריק ואיכות הפאנל IPS וכמובן הנתונים הפנימיים .
איכות HD - אין מילים . שווה כל שקל איכותי ביותר וכמו-כן הנתונים שרשמתי למעלה עוזרים גם כאן.
בעתיד אני ארכוש את החיבור האלחוטי שניתן לחבר לטלוויזיה בנתיים אני עובד עם הכבל רשת.
תודה רבה לכל מי שעזר !!!
בברכה,
s5360542
מפתח מילים:
E30 , E30M , TH-L , THL ,
בלי קשר לסטריאו עיני ;
חשוב לציין כי פעמים רבות למרות מטרת השיווק של שאר החנויות היום, אם מוכר או משווק לא יראה נכונות לבוא לקראת הלקוח לעולם לא תהיה עסקה . בין אם זה במזומן תשלום 1 או כל סוג אחר של תמריץ.
יוסי מקצועי ומסור ומכיר היטב את השוק - המלצה חמה שלי היא על סטריאו עיני, יבנה.[/b]