למה 3way ? הם לא בהכרח ישמעו יותר טוב מ2wayהמלצות/חוות דעת שלכם מניסיון לרמקולים ריצפתים,
יד2 (לא קולנוע ביתי!) , 3WAY
מיקום בסלון 4 על 4 מטר,
הגברה D
תודה מראש
מה סגנון המוזיקה? איך אתה אוהב להאזין מבחינת וווליום?
ATC עושים רמקולים מצוינים, עם יחידות בספסיפיקציות גבוהות. שני עניינים: ממה שאני הכרתי, עוד לפני שהחליפו את ה טוויטרים ליחידות שלהם, זה שהם צריכים ווליום בינוני כדי להתעורר. דבר שני - הם רמקולים פלאט, ולא מחמיאים להקלטות. אתה צריך לאהוב את זה, או להתאים להם הגברה עם סאונד גדול (קצת כמו לאודנס ברסיברים של פעם)האם מישהו יכול לתת חוות דעת על רמקול רצפתי ATC SCM40?
ATC עושים רמקולים מצוינים, עם יחידות בספסיפיקציות גבוהות. שני עניינים: ממה שאני הכרתי, עוד לפני שהחליפו את ה טוויטרים ליחידות שלהם, זה שהם צריכים ווליום בינוני כדי להתעורר. דבר שני - הם רמקולים פלאט, ולא מחמיאים להקלטות. אתה צריך לאהוב את זה, או להתאים להם הגברה עם סאונד גדול (קצת כמו לאודנס ברסיברים של פעם)
תלוי במגבר המסוים. אם הוא טונאלית שטוח, התוצאה לדעתי יכולה להיות in your face.את ההיסטוריה שלהם אני מכיר טוב, יש להם מוניטורים אולפנים ברמה גבוהה.
השאלה אם ברמקולים ריצפתי השידוך עם הגברה D מוצלח, והאם זה רמקול all rounder?
היי, היה לי scm 11 ולפני כמה שבועות האזנתי ל scm 40 הרצפתי, רמקול מאוד מדויק, לדעתי חושף מאוד מקור לא איכותי.האם מישהו יכול לתת חוות דעת על רמקול רצפתי ATC SCM40?
סגנון מוזיקלי: רוק, פרוג, ג'אז, אלקטרוני
עוצמה : בינוני
אם יש גמישות כלפי מעלה, כדאי לבדוק GAUDER CASSIANO
יש ביד שניה אצל אודיו פריק.
הרמקול לדעתי, ברמת אייכות שלא בנמצא ברמקולים העולים אפילו פי 3 במחיר חדש (מהמחיר שלו ביד 2)
הרמקול מתאים לחלל הנתון.
מאוד חושפני לטוב ולרע (צריך שיהייה מחובר לציוד טוב)
לא ממש בר השוואה כי SCM40 זה entry level מבחינת ATC ועולה פחות מחצי מהפרואקאיך הם מול פרואק k3 יד2?
אין לי מושג.איך הם מול פרואק k3 יד2?