המלצה בנוגע למצלמה לטיול

ניר פרטוק

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
שלום רב
אני מתכנן לטוס לטיול בתאילנד + סין שבוע הבא והייתי רוצה לרכוש מצלמה לצורך תיעוד חוויות הטיול
איני מעוניין להשתמש במצלמת הטלפון וברצוני לרכוש מצלמה מקצועית ואיכותית יותר.
אני מחפש מצלמה עד תקציב של 3000 ש״ח שמצד אחד תהיה קלה ( יחסית ) לנשיאה לכל מקום , שתוציא איכות גבוהה של תמונות + סרטוני וידאו ומנגד תהיה קלה לתפעול ואוכל להשתמש בה בצורה יעילה ונכונה

חרשתי את הרשת בניסיון להשיג מידע שיעזור לי בבחירה ואני כרגע מתלבט בין 2 סוגי מצלמות שיכולות לתת מענה לצרכיי
1. canon 700d 18-135
2 nikon D5500 18-140

בנוסף קראתי כי יש מצלמות mirrorless שיכולות לתת תוצאות טובות כמו ה DSLR

אשמח לשמוע את המלצותיכם בנוגע לדגמים שרשמתי , ובמידה ויש דגמים נוספים אשמח מאוד לשמוע עליהם
חשוב לציין שאין לי שום ניסיון קודם בצילום ופשוט בא לי להתחיל דווקא שם בתחביב הזה
נ.ב - האם לדעתכם רכישת gopro החדש יכול לתת את אותה התוצאה מבחינת איכויות הצילום

אודה מודה לכל מי שעוזר
המון תודה
ניר

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
מצלמות הכניסה של ניקון וקנון לתחום ה DSLR כמו D5500 וה 700D לא מספקות אוטופוקוס טוב בוידאו.
לצורף כך יש לרכוש מצלמות קנון כמו 750D או 760D או דגמים יקרים יותר כמו 70D או 80D

לכן הייתי ממליץ לבדוק מצלמות ללא מראה כמו סוני A6000 או אפילו מצלמה קומפקטית מתקדמת כמו סוני RX100 או פנסוניק LX100 (לא להחשוש איכות התמונה של ה RX100 וה LX100 מעולה ול LX100 יש גם וידאו 4K מדהים)

SONYES

חבר משקיען
מעורבות
743
נקודות
113
אכן מצלמה סוני 6000 מדהימה אצלי כבר חודשיים ומרוצה מכל שניה ממנה עם צילומים מעולים

ניר פרטוק

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
1
תודה רבה
עם איזו עדשה רוכשים את ה- a6000 ? או שזה מגיע עם קיט ספציפי ?

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
ה A6000 מגיעה עם עדשת קיט קטנה וחביבה 16-50, היא גם טובה לוידאו בגלל שיש לה זום חשלמי בניגוד לרוב העדשות שיש להם זום ידני. זו עדשה טובה להתחלה. יש לציין שזו עדשה בסיסית ועדשות טובות הן לא דבר זול :)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור