שלום רב
אני מתכנן לטוס לטיול בתאילנד + סין שבוע הבא והייתי רוצה לרכוש מצלמה לצורך תיעוד חוויות הטיול
איני מעוניין להשתמש במצלמת הטלפון וברצוני לרכוש מצלמה מקצועית ואיכותית יותר.
אני מחפש מצלמה עד תקציב של 3000 ש״ח שמצד אחד תהיה קלה ( יחסית ) לנשיאה לכל מקום , שתוציא איכות גבוהה של תמונות + סרטוני וידאו ומנגד תהיה קלה לתפעול ואוכל להשתמש בה בצורה יעילה ונכונה
חרשתי את הרשת בניסיון להשיג מידע שיעזור לי בבחירה ואני כרגע מתלבט בין 2 סוגי מצלמות שיכולות לתת מענה לצרכיי
1. canon 700d 18-135
2 nikon D5500 18-140
בנוסף קראתי כי יש מצלמות mirrorless שיכולות לתת תוצאות טובות כמו ה DSLR
אשמח לשמוע את המלצותיכם בנוגע לדגמים שרשמתי , ובמידה ויש דגמים נוספים אשמח מאוד לשמוע עליהם
חשוב לציין שאין לי שום ניסיון קודם בצילום ופשוט בא לי להתחיל דווקא שם בתחביב הזה
נ.ב - האם לדעתכם רכישת gopro החדש יכול לתת את אותה התוצאה מבחינת איכויות הצילום
אודה מודה לכל מי שעוזר
המון תודה
ניר
אני מתכנן לטוס לטיול בתאילנד + סין שבוע הבא והייתי רוצה לרכוש מצלמה לצורך תיעוד חוויות הטיול
איני מעוניין להשתמש במצלמת הטלפון וברצוני לרכוש מצלמה מקצועית ואיכותית יותר.
אני מחפש מצלמה עד תקציב של 3000 ש״ח שמצד אחד תהיה קלה ( יחסית ) לנשיאה לכל מקום , שתוציא איכות גבוהה של תמונות + סרטוני וידאו ומנגד תהיה קלה לתפעול ואוכל להשתמש בה בצורה יעילה ונכונה
חרשתי את הרשת בניסיון להשיג מידע שיעזור לי בבחירה ואני כרגע מתלבט בין 2 סוגי מצלמות שיכולות לתת מענה לצרכיי
1. canon 700d 18-135
2 nikon D5500 18-140
בנוסף קראתי כי יש מצלמות mirrorless שיכולות לתת תוצאות טובות כמו ה DSLR
אשמח לשמוע את המלצותיכם בנוגע לדגמים שרשמתי , ובמידה ויש דגמים נוספים אשמח מאוד לשמוע עליהם
חשוב לציין שאין לי שום ניסיון קודם בצילום ופשוט בא לי להתחיל דווקא שם בתחביב הזה
נ.ב - האם לדעתכם רכישת gopro החדש יכול לתת את אותה התוצאה מבחינת איכויות הצילום
אודה מודה לכל מי שעוזר
המון תודה
ניר