המותג שלא מוערך מספיק...

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
...החברת הרמקולים שלא מקבלת תשומת לב ראויה היא וורפידל הבריטית.
לפני 38 שנים שהייתי עולל בתחום, היה לי זוג מאך 9 שהיו אז טופ אוף דליין. כיום החברה משווקת את דגם אליסיאן 4 שעולה בארה"ב לזוג רק 10,000 דולר.

כפי שרואים בסירטון של מגיש אחר, אפשר להניח שהרמקולים מיוצרים ברמה גבוהה ומגומרים יפיפיה, יש להם איכות צליל גבוהה והם נעלמים בחלל החדר.
השילוב של הצלילים יחד עם עיצוב רטרו נוסטלגי האופייני (לחלק מהדגמים), אופיינים לחברה.

כשמסתכלים על כל הדגמים החדשים אי אפשר שלא להתפעל, אני חושב שכדי לתת כבוד למותג הבריטי הזה. יש כבוד.

למי שהיה / יש דגם של החברה מותר ורצוי שיגיב, מדוע בחר בדגם הזה?

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
רוב הליין של החברה, לפחות בארץ, היו בדגמי כניסה זולים יחסית שהציעו תמורה טובה ביחס למחיר אבל מיצבו את המותג כמותג זול ואיכותי ביחס למחיר וככה זה נשאר...
בתחילת דרכי היו לי רמקולים של וורפדייל, כמובן פשוטים וטובים למחירם אבל מעבר למדפיים של פוקאל (סדרה 8, לא אוטופיה...) פתח לי את האוזניים ואת התיאבון ומשם התחיל העניין ובעקבותיו השדרוגים...
ארז

tomertsin

מושעה
מעורבות
2,203
נקודות
113
ארז, תנסה להזכר אזה דגם?

ארז_וחני

חבר משקיען
מעורבות
988
נקודות
113
ארז, תנסה להזכר אזה דגם?
הדגם הקטן מסדרת דיאמונד, אם אני לא טועה...
זה היה לפני 15 שנים בערך...
ארז

עמית

חבר משקיען
מעורבות
217
נקודות
63
חברה מעולה ואמינה,הבעיה שהיבואן מביא לרוב רק דגמי כניסה פשוטים.
קניתי לפני כעשור את האבו 10.2 מדפי מעולה
שעולה באיכות ובביצועים על רמקולים הרבה יותר יקרים.
אחי ממשיך להנות איתם.

yehudaa

חבר משקיען
מעורבות
62
נקודות
28
מאוד אהבתי את הדיימונד 9.2 , גם הרצפתיים פסיפיק PI-40 היו מצוינים ,
היה לי גם דיימונד 230 , שלטעמי בגזרת הבאס יכלו להיות טובים יותר , כמו שהיו בשאר הרמקולים שלהם .

למה

חבר משקיען
מעורבות
838
נקודות
113
יצרן מכובד עם היסטוריה ארוכה,אבל בארץ לא מוערך מספיק בשנים האחרונות בגלל החלטת היבואן לא לייבא סדרות מוצלחות כמו: emerald,opus,jade והתרכזות בסדרות נמוכות.

נערך לאחרונה ב:

ZarJazz

אוהב את התחום
מעורבות
187
נקודות
43
אם איני טועה חלק מפס ייצור הועבר לסין, במטרה להוזיל עלויות

עמית

חבר משקיען
מעורבות
217
נקודות
63
וורפידל כבר מעל 20 שנה מיוצרים בסין והם לא מנסים לטשטש את זה כמו יצרנים אחרים.

למה

חבר משקיען
מעורבות
838
נקודות
113
לדעתי השם שלהם בארץ נדפק בגלל כל מיניי סדרות מוזרות כמו:valdus,vardus,zaldek שהצליל ואיכות ההרכבה שלהם היו ברמה של חברות מדבקה כמו פיור אקוסטיקס,שמתנוש כל-כך "אוהב".;)

eldo

חבר משקיען
מעורבות
130
נקודות
43
הדגם הקטן מסדרת דיאמונד, אם אני לא טועה...
זה היה לפני 15 שנים בערך...
ארז
לפני 15 שנים +- זה היה או diamond 8 או 9. ה-8 היה טוב יותר משמעותית.

יצרן מכובד עם היסטוריה ארוכה,אבל בארץ לא מוערך מספיק בשנים האחרונות בגלל החלטת היבואן לא לייבא סדרות מוצלחות כמו: emerald,opus,jade המוצלחות והתרכזות בסדרות נמוכות.
אכן.

לדעתי השם שלהם בארץ נדפק בגלל כל מיניי סדרות מוזרות כמו:valdus,vardus,zaldek שהצליל ואיכות ההרכבה שלהם היו ברמה של חברות מדבקה כמו פיור אקוסטיקס,שמתנוש כל-כך "אוהב".;)
גם זה אכן.
ובכל אופן יש בהחלט רמקול של וורפדייל שהייתי שמח "לארח" בביתי, זה הדגם הזה.

Cloudy

חבר משקיען
מעורבות
314
נקודות
63
היו לי מסדרת MODUS שלהם. הם היו להיט באמאזון כשהם נמכרו בארה"ב בפחות מעלות המשלוח (משהו כמו $100 ליחידה עבור ה Modus 8), פה בארץ שילמתי 2,500 ש"ח לזוג. היום הם בגימלאות אצלי בעבודה ועדיין גורמים לכל מיני אנשים להתלהב עד הגג מאיך שהם נשמעים.
אגב, ההגברה שלהם בימים אלה היא Topping VX1.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור