הלכתי לאיבוד... חייב עזרה לפני קניית טלויזיה חדשה - סמארט/רגילה+סטרימר

orkeidar

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
היי חברהאני צריך לקנות טלוויזיה חדשה לסלון שלי ... מרחק הצפייה הוא מקסימום 4 מטר.
בנוסף לכל השימושים הרגילים של צפייה בטלויזיה בשידור SD + HD וחיבור של XBOX
חשוב לי מאוד כל העניין של חיבור המחשב לטלויזיה בדרך אלחוטית , על מנת לראות סרטים/סדרות שהורדתי למחשב ישירות לטלויזיה ( עם תרגום בעברית - ללא בעיית ג'יברש וסימני פיסוק במיקום לא נכון וכו'), כמו כן מאוד מאוד חשוב לי אתרי צפיה ישירה מישראל שיעבדו כמו שצריך בטלויזיה , לא אכפת לי אם להכנס לאתר ישירות מהטלויזיה( אם מדובר בסמארט) או דרך המחשב להכנס לאתר ואז בחיבור האלחוטי הטלויזיה תדע להתממשק עם המחשב ולשדר את הצפיה הישירה מהאתר במחשב.
כאן עולה השאלה, האם כדאי לקנות טלויזיה משולבת סמארט או לקנות טלויזיה רגילה ולחבר אלייה סטרימר שידע לעשות את מה שאני רוצה (אם יש דבר כזה בכלל)
השאלה אם יש אפשרות בטלויזיות הסמארט להיכנס דרך הטלויזיה לאתרי צפיה ישירה( יש בכלל תמיכה ב FLASH ??) ולראות סדרות וסרטים, ובנוסף האם הטלויזיה יודעת להתחבר למחשב דרך הרשת האלחוטית ולנגן קובץ סרט שהורדתי יחד עם תרגום בעברית??
במידה ואחליט לוותר על טלויזיה סמארט ואחליט לקנות טלויזיה רגילה, איזה מכשיר סטרימר יכול לעזור לי לבצע את כל מה שאני רוצה ? יש דבר כזה??

אני רוצה ללכת לקנות את הטלויזיה ממש בשבוע הקרוב, לפני העלייה במע"מ ולפני המס הצפוי על טלויזיות 50 אינץ ומעלה..

הגדמים שבנתיים היו כאופציה הם סמסונג 50 דגם 5600 שזאת טלויזיה סמארט (שהיא קצת יקרה לי) והציעו לי גם טלויזיה חדשה של HISENCE שהיא גם תלת מימד וגם סמארט.
או ללכת על טלויזיה שהיא לא סמארט סטייל HAIER בגודל 50 אינץ דגם B55.
מקווה שהצלחתם לקרוא עד לכאן כי קצת חפרתי לכם , אבל אני ממש ממש חייב את העזרה שלכם , אני כבר יושב כמה ימים בחיפושים באינטרנט ולא מצליח להתממשק על מה אני בדיוק צריך ומה מתאים לי
תודה מראש!!!!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אתרי צפיה ישירה זה בעיה דרך ממשק הטלוויזיה, לא בטוח שהכל יעבוד כמו שצריך.
קח בחשבון שוידאו באיכות 1080p לא יעבור חלק בצורה אלחוטית.

orkeidar

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אתרי צפיה ישירה זה בעיה דרך ממשק הטלוויזיה, לא בטוח שהכל יעבוד כמו שצריך.
קח בחשבון שוידאו באיכות 1080p לא יעבור חלק בצורה אלחוטית.

ואם אני רואה צפיה ישירה במחשב ורוצה לראות את זה באלחוטי באלויזיה זה אפשרי?

ומה עדיף לשימושים שלי? טלויזיה עם סמארט או טלויזיה רגילה וסטרימר?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אם אתה מתמקד בעיקר בצפיה ישירה אז עדיף לחבר דרך המחשב.
יש התקנים אלחוטיים כמו WiDi למטרה הזו, אבל איכות הקשר בין המחשב לטלוויזיה תלוי במרחק של שניהם, האם ישנם קירות בדרך וכו'. אין לך אפשרות לפרוס כבל רשת?

orkeidar

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
אם אתה מתמקד בעיקר בצפיה ישירה אז עדיף לחבר דרך המחשב.
יש התקנים אלחוטיים כמו WiDi למטרה הזו, אבל איכות הקשר בין המחשב לטלוויזיה תלוי במרחק של שניהם, האם ישנם קירות בדרך וכו'. אין לך אפשרות לפרוס כבל רשת?

לא אין אפשרות...

מה אתה אומר על המסכים של האייר והייסנס??

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור