הלו זה פורום אשמח להתייחסות ??

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
האם משהו מחברי הפורום מוכן להתייחס ואם לא זה בסדר אז לפחות מצד ליאור

Joshua_G

חבר משקיען
מעורבות
4
נקודות
0
הריני מתייחס.
מה השאלה?
אני מגיב רק כאשר אני יודע את התשובה.

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
שני המסכים האלה מה אתה אומר או אומרים ??

שלום רב לכולם אחרי שהבנתי שכנראה אני אתקין ממיר HD של חברת יס אני קצת מתלבט בקשר לרכישת מסך אני מעוניין לדעת מה אתם אומרים על שני הדגמים האלה :
1. פלזמה של פנסוניק כמובן, בגודל 42אינץ דגם חדש A20.
2. LCD של חברת פיליפס דגם 8404 גם כן בגודל 42 אינץ.

אני צופה לרוב בתכני טלויזיה רגילים אבל יתכן שאני יראה גם חלק ב HD אולי התקין צלחת לווין גם וירחיב את מעגל הצפייה בבית.
לפי מה שראיתי בעין הפיליפס 8404 ממש חדה ואיכותית בתכני HD האם בפלזמה של פנסוניק בדגם הנ"ל אני יקבל איכות לא פחות טובה מהפיליפס ?
ודבר נוסף אייך שתי הדגמים השונים הנ"ל מתמודדים בתכני טלוויזיה רגילים דרך ממיר של יס
ההבדל במחירים הוא בסביבות 1500 ש"ח לטובת הפיליפס האם יצא לכם לראות ההבדלים ביניהם בבקשה שתפו אותי בחוות דעתכם הכנה תודה מראש ומחכה לתגובות

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
לא ראיתי את דגם A20 של פנסוניק עדיין, כך שלא אוכל לחוות דעה עליו, על ה- 8404, יש סקירה מפורטת באתר.
נושא שידורי SD הוא רלוונטי לשאלה שלך, משום שמסכי פלזמה פנסוניק התמודדו איתו עד היום באופן מוצלח, כך שיש כאן על מה להתלבט, תצטרך לגשת לחנות, לבקש לצפות בערוצים הרגילים בשני המסכים ולהחליט.

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
תודה ליאור אשמע בהצעתך

תודה על התייחסות שמחתי לשמוע את דעתך בעניין

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור