הכוונה קלה בנוגע למסך ומרחק צפייה

david1987

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם !
יש כרגע ברשותי מסך Samsung 40"A450 שזה HDR
אך לצערי הוא נדפק מעט אבל אני עדיין במסגרת האחריות , רכשתי אותו לפני כשנה וחצי .
הגיע טכנאי ואמר שיחליפו אותו שלא יתקנו אותו אבל בגלל שלא מייצרים אותו יותר אז אמרו לי שיביאו לך מסך חדש מעודפים . המילה עודפים לא מצלצלת לי טוב אני לא בדיוק יודע גם מה הכוונה.
כאשר דיברתי עם סמליין אמרו לי שאני יכול לשדרג אותו , (רק לסמסונג כמובן).
ערכתי שיטוט קל ברשת ונראה לי שאני אלך על samsung La40B610 נראה שזה אחלה מסך
אני קניתי את המסך שלי לפני כשנה וחצי ב5200 ובשביל לקבל את ה 610 46 אינטש אני צריך להוסיף 3800 .

השימושים שלי הם ככה : המסך מחובר בקבל HDMI למחשב וזה המסך מחשב שלי אני מוריד סרטי HD ולעיתים כשאין לי כוח לחכות אני רואה DVDRIP וסדרות כמובן באיכות רגילה. אני בקושי משתמש בממיר אולי פעם בחודש ככה שזה לא כל כך משנה לי.
מרחק הצפייה שלי הוא 3 מטר וכרגע יש לי 40" כמו שאמרתי אבל אני מאד רוצה 46 . זה דיי גדול יחסית למרחק צפייה שלי אבל בכל זאת אני מאד רוצה לדעת את דעתכם כיוון שההיתי רוצה לעלות קצת מ40 ואין 42 זה קופץ ישר ל46 .
וכמובן מה אתם חושבים על הדגם שאני מעוניין בו . אני יודע שעדיף LED אבל אני אמתין עם זה קצת.
ועוד שאלה קטנה המסך ממוקם כל הקיר ממש מעל רמקול סנטר . יש ביניהם בקושי 20 סמ רווח האם יש איזשהיא בעייה של מגנטים או משהו כזה ?

תודה רבה רבה מראש(Y)

david1987

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
חבר'ה אשמח לקבל מעט עצות וחיזוקים תודה .

tomerg

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
בכל מה ש SD,46 זה יותר מידי התמונה נראית מרוחה, 42 זה גם יותר מידי אבל סביר, 40 שהיה לך זה גודל טוב.
הכי טוב שתראה HD ו SD בעצמך בחנויות שיש אותם דגמים בגדלים שונים אחד ליד השני

carmi

כתב האתר
צוות האתר
מעורבות
1,629
נקודות
113
היום יש לי מסך 42'' במרחק צפייה של 3 מטר כבר כמה שנים טובות ואם התקציב היה מאפשר לי הייתי הולך על 50''

להסיר ספק אני צופה בעיקר בשידורים של SD
כל מי שחושב שהגודל הזה גדול מידי למרחק כזה - לא חיי מספיק זמן עם מסך גדול

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור