היטאצ'י 102?

nirhaklai

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכל חברי הפורום ובמיוחד למי שמסתמן כגורו לעיניני טלביזיה - ליאור קורן

שאלתי נוגעת לבחירת פלזמה,
אני מחפש פלזמה שעיקר שימושה יהיה צפיה בשידורי טלביזיה רגילים ויחד עם זאת אני מחפש אחת שתתפקד טוב גם עם מחשב או PS3.
הייתי סגור על עצמי לגבי ה PV80 עד שראיתי את ההיטאצ'י 102, מאוד אהבתי את המתיחה הטיבעית שלה ואת איכות התמונה ולהלן שאלותי
1. ההיטאצ'י בעלת רזולוציה לא סטנדרטית, איזו השפעה יש לכך על מחשב, PS3 ובכלל?
2. האם ישנם עוד בעד ונגד עיקריים ומה היא המלצטכם?

בתודה מראש, ניר

nirhaklai

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
ראשית תודה על התגובה המהירה.
אכן קראתי את הכתבה אך לא מצאתי התיחסות ישירה לחיבור למחשב והשפעת הרזולוציה הלא סטנדרטית.
מאז הבוקר צפיתי שוב בטלביזיות הנל וכניראה ששוב שיניתי את דעתי, ניראה שחוץ מיכולת המתיחה הממופלאה של ההיטאצ'י הפנסוניק עולה עליה בכל(חדות צבע).
אינני יודע כיצד להחליט בין סוס וותיק ומנצח בעל איכויות מסוימות לבין הילד החדש בשכונה (שאולי מביא עימו את הטכנולוגיה הבאה ALIS?).
אני באמת לא מכיר טוב את התחום ולא מודע לכל השיקולים, אנא ספק מלצתך : בטווח מחירים זה באיזו היית בוחר (הרגש חופשי להמליץ גם על חברה אחרת העיקר שתיהיה פלזמה)?

תודה ניר

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ALIS היא כבר לא כל כך טכנולוגיה חדשה... היא הגיעה כבר לפני שנים בטלויזיות של היטאצ'י (פותחה ביחד עם fujitsu), איזה שימושים יהיו למסך בחיבור למחשב?

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
אם אתה עומד לצפות בעיקר בסרטים, אז שני המסכים יתאימו.
אם היה מדובר על יישומי טקסט, כמו כתיבה בוורד או גלישה באינטרנט, אז מסכי LCD היו מתאימים יותר.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור