החתן מצא כלה

joda5

חבר משקיען
מעורבות
122
נקודות
63
שלום חברים
הגיע הרגע המאושר בחיי הגשמתי עוד חלום והשגתי את מגבר המנורות של jadis orcstra refernc . אתם בטח שואלים אם אני ניהנה? אז כן מאודדד מרוצה מהשילוב הקטלני בינהם אתמול אחרי המשחק של מכבי נגד גלאטסראי . נכון אני אוהד של מכבי ואוהב כדורסל מימי ילדותי.
לעיניננו חיברתי וכשזה התחיל לעבוד פשוט נידהמתי מהצליל . נכון אני מכיר את החברה אבל עולה לא מעט . ברצוני לומר תודה לדני בכור מאודיו אקסטרים שבא לקראתי , בנושא השידרוג והיה סבלני איתי בנושא הכספי :בעד: תאמינו לי לא קל להיפטר מיד שניה והיו לי מוצרים שאם אנשים היו יודעים להעריך לצערי מחוסר ידע היה יותר קל אבל הסתדרתי . המנורות שבאו עם המגבר 4 KT120 רוסיות + 2 12ax7 של טונג סול רוסיה . פה אני אתחיל לשנות אבל בנתיים אהנה עם מה שיש ימים יגידו. בנושא קולנוע הביתי זנחתי אותו והעדפתי את נושא הסטריאו והאנלוג כי בעיני זה עדיף . ומאפת הילדים הקטנים צריך להעסיק אותם ולצאת איתם יותר בחוץ וחוסר זמן אני נאלץ לשמוע שכולם ישנים .

ח_ג_י

חבר משקיען
מעורבות
492
נקודות
83
בשעה טובה.
מגיע לך אחרי ככ הרבה זמן.
תהנה.
: -)

kyroz

חבר משקיען
מעורבות
51
נקודות
28
תתחדש יהודה!
מי יתן וגם הקבאס פסיפיק יגיעו במהרה.

Sol

חבר משקיען
מעורבות
621
נקודות
113
יגעת ומצאת תאמין.
שמח שהצלחת למצוא את המגבר שהוא משאת חייך.
מזל טוב והאזנה נעימה :כל-הכבוד:
(אגב זו לא חוכמה לאהוד את ה"עשירים"לש-ון)

partner11

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
63
מזל טוב ותהנה

daz

חבר משקיען
מעורבות
121
נקודות
43
תתחדש ;)

nizans

חבר משקיען
מעורבות
10
נקודות
18
מה שנקרא לשלוף המחט מערמת השחט.
תתחדש ימים של חגיגה מוזיקלית נכונים לך.

joda5

חבר משקיען
מעורבות
122
נקודות
63
שבוע טוב וחודש טוב :כל-הכבוד: משנכנס אדר מרבים בשמחה:שתוי:
תודה לכל המברכים . נבו היקר מה פה שלך לאלוקים הלוואי דיברתי עם דני בכור מי יודע אבל פה זה כבר עניין של כסף וזה קצת קשה . הלוואי ווהיתם מבינים למה אני מחפש אותו .

zvi-ka

אוהב את התחום
מעורבות
85
נקודות
28
איחולי תתחדש
גם אני התעניינתי מאדבמגבר הזה . זה נפל על קושי לוגיסטי להביא את המגבר לשמיעה עם רמקולים שרציתי.
אוף שוב הפסדתי למכבי . הוינריות הזאת, שאת הכל רק הם משיגים...

TakeOne

חבר משקיען
מעורבות
865
נקודות
113
תתחדש ותהנה. (ורד)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור