החלפת E30 במסך באיכות זהה אך בגודל 50" (בעצב רב), אשמח לעזרה

SomeOne

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אהלן,

היום קיבלנו את ה-E30, טלוויזיה מדהימה!

לצערי הרב הצג קטן מדי לסלון שלנו (לא לקחנו בחשבון שהסלון ממש רחב, הספה הדו רחוקה ממרכז הסלון ודרושה לנו טלוויזיה גדולה יותר (46-50 אינץ').

קניתי את ה-E30 במחיר ממש טוב (4100), ואני רוצה לשדרג אותה למסך באיכות דומה אך בגודל גדול יותר, אני יכול להרחיב את התקציב ב-1500~ ש"ח (אולי יותר, בתקווה שיאפשרו לי בכלל להחזיר את המסך).

אשמח להמלצות.

שאלה נוספת, כמה משפיעה הניגודיות במסכי LCD 32? אני רואה עכשיו שה-LCD שרכשנו לחדרים מגיעה עם ניגודיות של 1:20000, שזה נראה ממש מעט? (THL32C4M), בעיקרון לקחתי אותה בגלל שהיא עלתה 1500 ש"ח והיא היחידה במחיר הזה עם פאנל IPS, אני צופה בעיקר ביס (עם ממיר HD) בטלוויזה בחדר, עד כה אני לא ממש מרוצה מהאיכות שלה.

עכשיו אני מבין שאסור לקנות בלחץ, קניתי 3 טלוויזיות לחדרים מבלי לברר עליהן ועם המלצות המוכרים בלבד, ואכלתי אותה עם 3 LCDים לא איכותיים בכלל בחדרים, חבל שלא לקחתי את ה-D550, אין בכלל ביקורות ברשת על ה-THL32C4M.

tomato

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
איפה קנית את המסכים.
לגבי C4 אל תסתכל על הניגודיות ממש לא רלוונטי .,אני ממליץ לך לכייל את המסך.
תבדוק בחנות אם הם מוכנים להחליף לך את ה E30.
מה מרחק הצפייה שלך ?

נערך לאחרונה ב:

SomeOne

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
המסכים נרכשו בביגבוקס.

מרחק הצפייה מלפנים הוא כ-3 וחצי מטר.
מרחק הצפייה מהצד הוא בערך 3 מטר בזווית של 45 מעלות מהטלוויזיה (לא אופטימלי אבל ככה בנוי הסלון, פתוח).
החדר לא מואר מדי, יש "נברשת" בסלון, וכרגע הטלוויזיה הנוכחית (E30) עושה עבודה מעולה עם התאורה הנ"ל), בימים ממש קיציים שמש יכולה להגיע לטלוויזיה (אבל בקושי מאחר ויש פרגולה בגינה שמכסה את רוב איזור כניסת השמש)

כיילתי את ה-C4 (בחרתי ב-סינמה ושיחקתי עם ההגדרות), הוא עדיין לא מחובר לממיר HD ומחובר עם כבלים רגילים לממיר של יס ככה שיכול להיות שיש לזה השפעה, אני לא יודע אם ניכרת, מבאס לגלות שהמסך לא כ"כ מוכר בעולם ושיכולתי להשקיע עוד 300 שקל במסך ולהחליף לפחות ל-D550.
יש טעם להחליף גם את מסכי ה-32"? או לפחות לנסות? אם כן, באיזה מסך?

תודה רבה.

tomato

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
לדעתי תכייל את המסך בנורמל,תקבל תמונה טובה יותר.אין צורך להחליף את המסכים .
אני ממליץ לך לראות מסכים בגודל 46-50 ולראות למה אתה מתחבר
אני ממליץ לך לבדוק מסך של LG 47LV550

SomeOne

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מה ההבדל בין ה-מה ההבדל בין ה-47LV550 וה-47LV550Y?

בגדלי 47" - מה דעתך על ה-D550 של סמסונג/ D5000 או LK530 של LG? שווה להוסיף 1000 ש"ח ולשדרג מהE30 למסכים הללו?

יהיה הבדל משמעותי ב-32" בין מה שיש לי כרגע ובין ה-D550?

SomeOne

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
החנות לא מאפשרת לנו להחזיר את הטלוויזיה, לטענת שירות הלקוחות הם פנו ליורוקום ויורוקום מוכנים שנחליף לפלזמה 50" (מאחר ואין להם LED גדולה מ-42").

בקיצור, נראה שקצת נדפקתי.. בעיקרון, הפלזמה שהוצעה לי ממש מחוץ לתקציב שלי (50V30), הציעו לי גם את ה-50X30, אבל זו פלזמה באיכות נמוכה ולא כדאי להחליף אליה.

למישהו יש אולי רעיון מה אני יכול לעשות? דיברתי עם יורוקום ישירות ולטענתם ההתנהלות אמורה להיות מול החנות בלבד.

איתי ו.

חבר משקיען
מעורבות
299
נקודות
83
קח את ההצעה של יורוקום

תוספת
החנות לא מאפשרת לנו להחזיר את הטלוויזיה, לטענת שירות הלקוחות הם פנו ליורוקום ויורוקום מוכנים שנחליף לפלזמה 50" (מאחר ואין להם LED גדולה מ-42").

בקיצור, נראה שקצת נדפקתי.. בעיקרון, הפלזמה שהוצעה לי ממש מחוץ לתקציב שלי (50V30), הציעו לי גם את ה-50X30, אבל זו פלזמה באיכות נמוכה ולא כדאי להחליף אליה.

למישהו יש אולי רעיון מה אני יכול לעשות? דיברתי עם יורוקום ישירות ולטענתם ההתנהלות אמורה להיות מול החנות בלבד.

שלום,
תראה נראה שאתה במצב שבו עליך להקטין את הנזק כתוצאה מרכישה לא נבונה.
במקרים כאלה - אין מה לעשות - תצטרך לשלם יותר ממה שתכננת.
לאור העובדה שאתה אמור לחיות עם המסך הרבה (מאד?) שנים אני ממליץ לך לא לעשות טעות נוספת ולקחת את ה-V30. ניתן לפרוס את המחיר/ההפרש ל - 24 תשלומים..וכך לבלוע ביתר קלות את הצפרדע.
כך אני הייתי עושה במקומך..אבל זה אני.

נערך לאחרונה ב:

SomeOne

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אישרו לי להחליף לאיזה מסך שאני רוצה :)

אני מתלבט בין מס' דגמים.

אני יכול להוסיף עד 2000-2500 ש"ח.

LG 47LE5500
LG 47LV550Y
סמסונג - UA46D5500
פיליפס - 46PFL6606H

על מה הייתם ממליצים?

הייתי שמח אם הייתי יכול לקבל מסך שהוא גדול מ-47" בתקציב הזה :)

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור