החלפת טלויזיה 37" - איזה דגם מומלץ?

ניר

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום,

אחרי הסאגה עם הטושיבה (הזמנתי טלויזיית 37AV500T בעלת חיבורי מחשב וקיבלתי 37AV500PG בעלת חיבורי סקארט) הסתבר שליבואן אין את הדגם שאני מחפש. הוצעו לי שתי אפשרויות - להחזיר את מה שקיבלתי או להחליף לאחד מהדגמים הבאים:
Samsung 37R81
LG 37LG31
Sharp 37PX5

צירפתי ליקנים אל האתר של י. שלום כי הלקח שלי מהסיפור הוא שהדגמים שמייבא יבואן מקבילי לא תמיד זהים ב-100% לדגמים שמפרסם היבואן הרשמי.

התכנים שאני צופה בהם הם סדרות וסרטים, כולם משודרים מתוך מחשב. אני לא צופה בכבלים ואם כן זה יהיה רק חיבור אנלוגי ולעיתים רחוקות מאוד. חשובה לי טלויזיה שתציג טוב ממחשב ובעלת צבעים נעימים. אשמח לשמוע מה מבין ה-3 מומלץ.

תודה.

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
סמסונג R81 אמורה לתמוך ב- NATIVE RATE , כך שזה יכול להתאים לצרכים שלך.

ניר

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
סמסונג R81 אמורה לתמוך ב- NATIVE RATE , כך שזה יכול להתאים לצרכים שלך.

באתר של היבואן אני לא מוצא כלום לגבי Native Rate אלא רק DNIe האם לזאת הכוונה? בטלויזיית ה-LG כן מצויין Just Scan.

אני בעיקר מנסה להבין אלו מבין הטלויזיות איכותית יותר, מקדמת יותר ואמינה יותר.
השוואת מחירים מהירה בזאפ מעלה כי השארפ עולה 4,369, הסמסונג עולה 4,591 (אני צריך לוודא שזה בדיוק הדגם שאני מקבל כי בזאפ מצויין LA37R81B - וה-B עלול להיות משמעותי) וה-LG עולה 4,165. ואם ללכת לפי המדד הזה הסמסונג עדיפה. אבל לא תמיד המחיר מדבר בעד עצמו ולכן אני שואל. אבל תודה, כעת הסמסונג מובילה.

arik2

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
קח בחשבון שהסמסונג באתר אול סייל נמכרת ב3990 ש"ח...יותר זול מהמתחרים.
ושלא יחשבו שאני מכוון מישהו למשהו, אני חיפשתי...מצאתי פרסום הזוי במייל מאולסייל על הטלוויזיה ב3290ש"ח...שמתי הצעה במחיר הזה ועוד הצעה ועוד (סך הכל 5 הצעות...) כאשר לאחר כל הצעה נרשם לי שהמחיר לא מספק...אחרי חמשת הנסיונות נרשם לי שאם אני באמת רוצה לרכוש - המחיר הוא 3990 ש"ח. בדקתי והשוויתי - וקניתי.

ניר

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
אריק,

האם כבר קיבלת את הטלויזיה? האם היבואן הוא י. שלום?
במידה וכן - אשמח אם תוכל לענות לי על השאלות הבאות בהקדם האפשרי:
- האם מדובר בדגם LA37R81B (כל אות חשובה)
- האם בטלויזיה יש מצב של Native Rate (או Just Scan או שם אחר)?

תודה

arik2

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
זה הדגם בדיוק.
את הטלוויזיה אני אמור לקבל בימים האחרונים..ורק אחרי זה אוכל לחוות דיעה.
יש לי בבית כבר כשנה פלוס את הM81 של סמסונג שאני מרוצה ממנה ולכן הלכתי על סמסונג גם הפעם.

ניר

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
המשך...

אחרי מעט נבירה במדריכים (של סמסונג) גיליתי שאת האופציה Just Scan אפשר להפעיל רק במצב HDMI או DVI ולא במצב של PC (חיבור D-Sub או S-Video). אני מנחש שזה גם המצב ב-LG (אני אוודא זאת מחר) ולכן אני חוזר לשאלתי המקורית, איזה טלויזיה נחשבת יותר איכותית מבין השלוש, או האם כולן אותו דבר (שדיברתי עם נציג אולסייל הוא אמר שה-Sharp היא ברמה אחת מעל אבל לא מצאתי לכך עדויות באינטרנט...)

תודה לכל העזורים.

adido

אוהב את התחום
מעורבות
1
נקודות
18
מוזר שאתה בכלל מציין מה אמר

לך הנציג של אולסייל בטלפון,
נראה לך שהוא בכלל יודע איך הטלוויזיה נראית?
הוא יושב בקוביה מול מסך עם אוזניות וטלפון.
הוא מקסימום יכול להגיד איזה מכונת קפה יש להם במטבחון (אם בכלל)

ניר

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לך הנציג של אולסייל בטלפון,
נראה לך שהוא בכלל יודע איך הטלוויזיה נראית?
הוא יושב בקוביה מול מסך עם אוזניות וטלפון.
הוא מקסימום יכול להגיד איזה מכונת קפה יש להם במטבחון (אם בכלל)

ידידה טובה שלי עובדת עם אבא שלה במוסך שלו. היא לא מבינה כלום במכוניות, היא רק ממלאת טפסים כל היום ובכל זאת ששקלתי לקנות רכב היא ידעה להגיד לי לברוח מדגמים מסויימים. כששאלתי אותה איך היא מבינה במכוניות היא הסבירה שהיא לא, אבל היא ממלאת את הטפסים של כל רכב שמגיע למוסך ויכולה להגיד לי בדיוק איזה רכב מתקלקל הרבה, איזה דגם יקר לתקן, ואילו מכוניות שורדות שנים.

באותו האופן הנציג של אולסייל יודע מה נמכר, מה המחיר הכי נמוך שהוא יכול למכור ועל מה מתלוננים לקוחות. לדעתי הוא דווקא כן יכול לתרום, לבטח יותר משתרמה ההודעה שלך.

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור