החלטתי ללכת על ה PY800

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
אחרי בירור של מחירים שעשיתי בכמה חנויות באזור חיפה והקריות הבנתי הצעה יותר טובה ממה שיש לי לא ניתן להשיג . לצערי דווקא בחנויות המתמחות בתחום המחירים והיחס היו מאוד מאכזבים ואני חייב לציין את זה , במיוחד כשהייתי רציני בכוונות שלי לאורך כל הדרך . וההצעה המקורית שלי שהגיעה מאתר אינטרנט של רשת גדולה לממכר מוצרי חשמל וששופרה קצת היתה הכי קורצת . אני מקווה מחר או מחרתיים לסגור את העיסקה סופית ועכשיו אני צריך ללכת ולבדוק כבל של DVI ל HDMI. יש לי כרטיס מסך במחשב של EVERMEDIA מסוג GF9600GSO ( המחשב מבוסס על לוח P35 של אינטל עם מעבד E8400 ועם 2G זיכרון שבקרוב יהפכו ל 4 ) שיש לו יציאות DVI שתומכות ב HDMI ואני צריך כבל ממיר , יש למישהו המלצות איפה ניתן לקנות כבל כזה באיזור חיפה במחיר שפוי ??

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
שיהיה בהצלחה.
לא היו כבלים כאלו בחנויות שביקרת? אין צורך "להשתגע" עם כבל מטורף.

m3csl

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
16
אז מה המחיר הכי טוב שקיבלת ??

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
לצערי הרב , הסיפור ירד מהפרק . היום הודיעו לי מהחנות עם ההצעה שיורוקום העלו את המחיר בקרוב ל 2000 שח ושהמחיר של אתמול לא אקטואלי . שיחררתי את הכסף , הכל היה מוכן ל"חגיגה" אבל מסתבר שיורוקום יודעת גם להשבית כאלו ואין לי טענות אליהם הם סוחרים .

אני אחכה להזדמנות נוחה יותר אני מקווה שאולי לקראת פסח תהיה איזושהיא ירידה . הכסף חוזר לחיסכון .

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
כנראה שגם מהבנק לא יהיה חיסכון גדול מדי עם גובה (יותר נכון נומך) הריבית כיום...

בנסון

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
המחירים בארהב כל הזמן יורדים,והם מעלים מחירים?כנראה בעקבות השיגשוג העולמי(Y)
שיהיה להם בהצלחה(great)

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
ככה הבנתי את הסיפור . זה לא שאין לי ספקות מכל הסיפור הזה אבל לי זה לא משנה הרבה , יורוקום הפסידו כאן מכירה שכנראה לא משנה להם הרבה , המצב שלהם מספיק טוב שהם יכולים לזלזל בזה .

Traklin

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
לצערי הרב,מסיבות שיורוקום לא נתנו
המחירים אכן עלו..אני מאמין שזה קשור להתחזקות ה $ ואירו.. וכנראה יש להם עוד סיבות שלהם

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור