הזמנות זה דבר אחד וייצור זה משהו אחר.לפי האתר ההזמנות, אני ספרתי כ-80-100 הזמנות בחודש, זה כבר mass market במושגי היי אנד
העובדה שממתינים שנתיים אומר שהייצור שלהם לא גדול ובודאי שלא מספק את הביקוש.
הזמנות זה דבר אחד וייצור זה משהו אחר.לפי האתר ההזמנות, אני ספרתי כ-80-100 הזמנות בחודש, זה כבר mass market במושגי היי אנד
הזמנות זה דבר אחד וייצור זה משהו אחר.
העובדה שממתינים שנתיים אומר שהייצור שלהם לא גדול ובודאי שלא מספק את הביקוש.
תשתה הרבה מיםאו , עכשיו אתה מועיל .
תמשיך לצטט דברי חכמים.
הנה לך עוד משפט :
״ הסוף ידוע מראש״ , לא יודע של מי זה.
לא לוקח שום רוורס, התגובה שאחרי באה למקד בעיקר ולא בכל רחשי הרקע.שמע גיא, אתה בא בהצהרות מאד שליליות ואז לוקח רוורס ומאשים את אלה שקראו אותן?
בוא ננסה את המשפט הזה שוב, עם המרכאות הללו, שוב, שים שם נושא אחר לגמרי תחשוב שמישהו היה אומר את זה נגיד על החבר שלך, שמשהו מחזק את דעתו ותחושותיו לגבי ה"חבר" הזה שלך. נשמע לך חיובי? ניטראלי? לי ומסתבר שלאחרים זה נשמע מאד שלילי ברמה של "אני לא אגיד שום דבר שיפיל עלי תבועת לשון הרע, אבל שלילי, מאד מאד שלילי".
נשמע כמו חקלאות, בעיקר אננס שלוקח לו 3 שנים לתת פרי. שלא לדבר על שיכר וגבינות קשות (פרמז'ן) שלוקח המון שנים.אם יבנו 100 מראש בשביל מלאי, זה אומר להשכיב סכום, ולפתוח חברה בעוד 4 שנים ועד אז להיות מובטלים.
אם מעלים את המחיר, מספר הקופצים על המציאה יורד. תיאורטית, הם יכולים להעלות את המחיר בהדרגה, במידה שתגרום לביקוש להיות דומה או גדול במעט מקצב הייצור, וכך לקבל יותר כסף בסך הכל, בלי להחזיק מלאי, ובלי להאמין יותר במוצר שלהם משהם מאמינים כיום.בואו נגיד שהתוכנית הכלכלית שלהם היא להוציא כמה שפחות כסף על מלאי. ככה יש להם לקוחות בטוחים. זה טריק ישן, ידוע, שנועד לעסקים שלא באמת מאמינים במוצר שלהם.
לגבי המוצר? אין לי מושג איך הוא נשמע. אבל אין פה שבירה של שום דבר. עוד מוצר אודיו, לא יקר במיוחד, שהיצרן מגבה את עצמו כלכלית מראש.
תוכל בבקשה לפרט עוד על החווית האזנה?אז ככה,
מאז שפתחחתי א השירשור הזה יצא לי להקשיב ,לפני כשבועיים , למגבר 300B "שרה" שלהם מחובר לרמקול living voice ibx-rw4 ממיר Audio note 4 סיגניצ'ר ,עם שפורפרות WE מייצור עכשוי .
למי שבקטע של 300B, אני מאוד ממליץ לנסות להקשיב למגבר .מניח שאילו שירכשו בלי להאזין קודם ולא יתאים להם, יוכלו למכור בקלות , כמו האחרים שרכשו ועדיין לא מוכרים .
(אני לא משווק אותם ואפילו לא בקטע של 300B ,)
לדעתי יש כאן משהו אחר. זה שמעל 1200 אנשים בחרו ומוכנים לשלם על להמתין בתור מעל שנה גורם לכך שה 1200 האילו בחרו וכבר לא יקנו מגבר אחר בשנה שנתיים קרובים ולכן יצאו מהשוק והתחרות מול אפשרויות רכישה אחרות .יש פה עניין של לבנות מגבר מנורות מאפס עם רכיבים תואמים ברמת מוצר טופ, ביד, לוקח כמה חודשים (להשיג רכיבים מתאימים\לבדוק\למדוד\להרכיב וכו כנ"ל אחרי שבונים זה לא קו ייצור במפעל).
אז אם בונים במקביל 50 כאלה 3 אנשים, זה ייקח שנתיים.
אם יבנו 100 מראש בשביל מלאי, זה אומר להשכיב סכום, ולפתוח חברה בעוד 4 שנים ועד אז להיות מובטלים.
אין פה ענין של שבירת משהו אלה יותר שאם מוצר לבנות 5K$ הוא יימכר לך ישירות מהיצרן ב 10K$ ולא במסלול הרגיל של הדבקת ריטייל 50K$ כדיי שאתה תצטרך לשלם עבורות כ 100K$ בשביל להאכיל או יותר לפטם את כל השרשרת על אותו מוצר שעלה לייצר 5K$ .
יש גם עניין של ליצור מלאי ממוצר בוטיק זה לא כזה דבר חכם.
סה"כ יעיל אפקטיבי עם מינימום סיכון פיננסי, הבעיה זה פאקטור הזמן הבעייתי.
ככה אני רואה את זה, שכל אחד ייראה את זה איך שהוא רוצה.
בול הקהל של מכוניות אקזוטיות ומטוסים פרטיים שמחכים להם שנתיים ובדרך המחיר עולה בכמה מאות אלפים/ מליונים...אותם אנשים שמשלמים מיליון דולר צפונה עבור מכונית ספורט שהם יקבלו בעוד שנה עד ארבע.