בדיוק. בגלל זה אני מעדיף חברות כמו בוקארדט וארנדל שמוכרות ישירות לצרכן ומאפשרות החזרה תוך 45-60 יום תמורת 5-10% מסכום הקנייה. לעומת סוחרים ישראלים, שברגע שפתחת את האריזה - נגמר הסיפור. לא מרוצה? תמכור ביד2.
לא מדוייק, מפני שאם יש כוונת רכישה (אמיתית ולא סתם בלבול מוח, סליחה),
ו-יש את המוצר שחשקה נפשך, או דומה לו מאותו יצרן, סדרה וכו', מאמין (*לא יודע לגבי כל היבואנים בארץ, מניח שכולם כאילו*), יהיה ניתן להאזין ולקחת את המוצר שבתצוגה (לשם כך הוא קיים), ויהיה ניתן לקבל התרשמות אותנטית עוד לפני שהתחייבת וצללת עמוק לעסקה.
לדוגמא שמעתי "משולב" אצלי וזה שכנע אותי להזמין פרה-פאואר מאותו יצרן,
כנל (נניח) ממיר (שמעתי אצלי ממיר של יצרן לצורך העניין מדגם התחלה שהיה לו בתצוגה, וזה אולי שכנע אותי להבין הפוטנציאל וללכת על דגם גבוה יותר או הרבה יותר)
גם אם אין המוצר X שספציפית מעוניינים בו, ניתן לחוות דעה ולהאזין בסביבה האישית שלך לדגם נמוך או גבוה יותר, ולקבל החלטות עוד הרבה לפני שכאמור צוללים פנימה,
אצל החברה שפותח השרשור פתח דיון, לא ניתן בשום צורה ודרך לקחת לשמוע טרם החלטה, כך שיש כאן רכישה עיוורת ועוד הצורך להמתין עד שיואיל בטובו להגיע, ועוד אם לא אהבת (אחרי השנתיים שנאלצת להמתין, שנתיים מורטות עצבים וסקרנות) תצטרך עוד לשלם X% וכאב בראש להחזיר את המוצר חזרה, מי צריך את זה....
יש פה מספיק מבחר מצויין, משובח וסופר (סופר) איכותי - תמיכה מלאה, אפשרויות תשלום לכל כיס,
למה להכנס להרפתקאות?
שוב מי שמוכן - מבחינתי אדם אמיץ
ומאחל לו בהצלחה.
יש מצב גם שמאוד יאהב את המוצר!
ויש מצב גם ש...לא, אז עוד שנתיים ירדו ל..... ועוד משלמים על זה בסוף...לא יודע.
בהצלחה בכל אופן.