הזרמת דאטה ל v20

ilans68

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם
המסך החדש שלי (v20 של פאנאסוניק) מגיע עם אפשרות להזרמת דאטה מהרשת. את החיבור לאינטרנט הצלחתי להגדיר בקלות (וזה אפילו עובד...) אבל אני לא מבין איך להזרים מידע (תמונות, סרטים) מהמחשב הביתי אל המסך (אמור לשמש כסטרימר). למרבה ההפתעה בשירות הטכני של יורוקום לא יודעים לעזור ("אף אחד לא פנה אלינו קודם.. לא ידענו שזה בכלל אפשרי").
מישהו יודע?

תודה!

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
צריך להתקין על המחשב תוכנת מדיה סרבר DLNA ולהגדיר תיקיות מדיה.

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
יש מאמר כאן באתר על הנושא:
http://www.dtown.co.il/articles/1349.html
תקרא גם את התגובות שלי בנושא ואיך להשתמש בתוכנת DLNA חינמית
בקוד פתוח PS3 MEDIA SERVER שמופעל במחשב על מנת להעביר סרטים , תמונות ומוסיקה מהמחשב ל V20
זה עובד מצויין כולל ניגון קבצי ISO וכולל תמיכה בתרגום עברית (קובץ SRT)
לאחר בדיקת כל התוכנות בשוק (לא היה אכפת לי גם לשלם על תוכנה) , ה PS3 MEDIA SERVER עושה את העבודה הכי טוב ובחינם...

נערך לאחרונה ב:

ilans68

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
מעולה!! מכיון שהמחשב שלי מריץ ווינדוס 7 זה נראה ממש פשוט! רץ הביתה לנסות...תודה רבה!

ilans68

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
או.קיי, לא עבד בהתחלה עד שהגדרתי את השיתוף דרך המדיה פלייר של ווינדוס. אז עכשיו אני רואה את הפולדרים עם התמונות. שאלה נוספת - כשאני מקרין את התמונות כסליידשואו אני לא מוצא אופציה להגדיר את משך הזמן שכל תמונה תוצג וכרגע ההגדרה ארוכה מדי. יש לזה פתרון?

תודה שוב!

נערך לאחרונה ב:

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
אני מבין שהבעיה נפתרה,
כפתור SETUP בזמן שהתמונות מוצגות
ואז PHOTO SETUP
אפשר לבחור את מוסיקת הרקע , זמן לכל תמונה וכו..

ilans68

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
ושוב תודה רבה.... :)

arix

חבר משקיען
מעורבות
493
נקודות
83
אני מבין שאתה משתמש בסוף ב מדיה פלייר של ה WINDOWS ,
זה כלי לא רע כשרת מדיה ל DLNA וטוב למי שמתחיל , שיהיה לך יותר זמן או שתרצה בתמיכת עברית לקיבצי תרגום, או תמיכה יותר רחבה בפורמטי וידאו אז שווה לנסות את ה PS3 MEDIA SERVER

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור