- מעורבות
- 754
- נקודות
- 113
שרשור תגובות לכתבה: הושקו טלוויזיות 2016 החדשות של סמסונג
חלומות צריך להגשיםמהכרות עם דגמי האיכות של שנה שעברה. אני מאמין שהמסכים של השנה יהיו סופר חלומיים!!!!
מסך קעור זה טוב?
מה היתרונות ומה החסרונות ?
אישית. אני לא מתחבר למסך קעור. אבל .... כנראה שזו המגמה של יצרניות המסכים לשנים הבאות.
1. כדי להניב ממנו את המירב צריך מרחק ישיבה מדויק כדי לקבל את מלוא התמונה
מרחק הישיבה תלוי בגודל המסך ולא דווקא אם הוא קעור או לא, אלא אם אתה יושב ממרחק 2 מ' מול 65' וגם אז...
2. הוא אינו מתאים לסלונים שצופים בהם מהצד -
שוב - תלוי "כמה מהצד/זווית צפייה" ודווקא במסך קעור אתה תקבל תמונה עם פחות החזרי אור.
3. לחדי עין, תהיה תמיד הרגשה שיש מין עיוות בתמונה.
לא מובן לי מאיפה הבאת את זה ?? אני מחשיב את עצמי כ"חד עין" ויצא לי לראות ב-TV של 4K די בקלות - פיקסלים
שרופים וכו'.. למרות שחלק מהחברים בפורום כאן שמבינים קצת עניין - לא ראו .
4. מבחינה עיצובית הוא לא הכי יפה שיש
מבחינה עיצובית - כל אחד והטעם שלו .
5. התקנת מסך קעור על הקיר. לטעמי עוד נקודת חולשה, פשוט נראה לא טוב. פינות המסך מתרחקות משמעותית מהקיר.
עיצוב - זה טעם אישי . אני אישית מסכים עם הסעיף הזה באופן חלקי , 2 חברים שהתקנתי להם - דווקא
אוהבים את הרווח בצדדים.
אצלי בבית שמתי מדף עליון בצורה של הTV (קעור כמו ה-TV) וזה נראה מעולה , אין מה להשוות מול מסך שטוח
אגב - כל מי שראה את המסך ביחד עם הקיר/מדף ה"מעוגל" התלהב מהעיצוב - אבל זה כבר טעם אישי.
איציק ידידי - אני נאלץ לחלוק עליך בכמה דברים - מניסיון שלי כמובן.
אצלי מותקנת JS9000 בגודל 65' , אצל אבי H8000 בגודל 65' ועוד אחת שהתקנתי היא HU8700 קעורה .
גם אצל חבר הותקנה H8000 אחת - לכולם חוץ ממני ההתקנה רגילה והם מרוצים , רק אצלי הוספתי "קעירות" .