רכשתי לפני כחודש
"40 LED Toshiba 40SL733G.
בבדיקת פיקסלים נמצאו 2 פיקסלים שרופים ובעיה נוספת שהיא הופעת "גלים" על המסך שמתרחשת אך ורק כאשר המסך ירוק (במסך אדום,כחול,שחור,לבן אין גלים)
העניין בולט לעין בחיבור מחשב וגם כאשר אני צופה במשחק כדורגל מממיר HOT HD (ברקע של הדשא רואים שיש "גלים").
לאחר ביקור טכנאי הוחלט להחליף לי את הTV.
אומנם כרגע אין פיקסלים שרופים אבל בעיית הגלים בצבע ירוק בלבד (עדיין קיימת גם בצפייה מממיר HD וגם בחיבור מחשב).
החיבור בין המחשב/ממיר לTV באמצעות HDMI.
ניסיתי להחליף כבל HDMIלכבלים איכותיים יותר עם סיכוך טוב יותר והבעיה נמשכת.
דבר שעוזר להפחית את הבעיה זה לעבור למצב DYNAMIC ב TV בו הבהירות ממש גבוהה ,הבעיה שזה בהיר מידיי. אפשר להגיד באופן ברור שככול שהירוק בהיר יותר התופעה פחות ניראת לעין.
בניופאן הדעות חלוקות אם זאת נחשבת בעיה בכלל :/
אשמח לקבל חוות דעת בעניין
"40 LED Toshiba 40SL733G.
בבדיקת פיקסלים נמצאו 2 פיקסלים שרופים ובעיה נוספת שהיא הופעת "גלים" על המסך שמתרחשת אך ורק כאשר המסך ירוק (במסך אדום,כחול,שחור,לבן אין גלים)
העניין בולט לעין בחיבור מחשב וגם כאשר אני צופה במשחק כדורגל מממיר HOT HD (ברקע של הדשא רואים שיש "גלים").
לאחר ביקור טכנאי הוחלט להחליף לי את הTV.
אומנם כרגע אין פיקסלים שרופים אבל בעיית הגלים בצבע ירוק בלבד (עדיין קיימת גם בצפייה מממיר HD וגם בחיבור מחשב).
החיבור בין המחשב/ממיר לTV באמצעות HDMI.
ניסיתי להחליף כבל HDMIלכבלים איכותיים יותר עם סיכוך טוב יותר והבעיה נמשכת.
דבר שעוזר להפחית את הבעיה זה לעבור למצב DYNAMIC ב TV בו הבהירות ממש גבוהה ,הבעיה שזה בהיר מידיי. אפשר להגיד באופן ברור שככול שהירוק בהיר יותר התופעה פחות ניראת לעין.
בניופאן הדעות חלוקות אם זאת נחשבת בעיה בכלל :/
אשמח לקבל חוות דעת בעניין