LCD הולך לאיבוד

בנג'י

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
שלום, שמי בנג'י ואני חדש כאן. נתקלתי בפורום במהלך נסיונות למצוא כיוון לפני רכישת LCD. הפורום מרשים ועתיר ידע, אבל מסתבר שאין לי מספיק הבנה כדי להשתמש בבמידע המופיע כאן ולכן אני מבקש ראשית להציג את הנתונים:

התקציב שלי 4000 - 5000 ש"ח.
מרחק הצפייה בערך 3.5 מטרים.
המכשיר ישמש בעיקר לקליטת שידורי הוט (ערוצי ספורט וסרטים) ובעתיד גם DVD.
אין כל כוונה להשתמש במסך למחשב או משחקים.
המסך לא יחובר למערכת שמע חיצונית בשלב זה.

אשמח להמלצות בנוגע ליצרן ודגם שיכללו כמובן את החיבורים המתאימים, רמקולים מובנים סבירים, על אילו תכונות (ניגודיות, מנגנון 100HZ, זמן תגובה) עלי להתעקש,
FULL HD או HD READY? וכל מידע נוסף שאוכל להיעזר בו.

תודה ושבוע טוב,
בנג'י.

bolero

אוהב את התחום
מעורבות
5
נקודות
18
למה LCD ?

שום צגLCD לא מגיע לאיכות של פלזמה
אני אישית הייתי מציע לך ללכת על פלזמה בתקציב הזה לשידורים רגילים וסרטים הרבה יותר טוב צבעים חמים לא הייטיקים כמו במסך lcd ,רק רק פלזמה ועדיף פנסוניק או פיוניר

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
אם אין לך מקור אור מול מיקום הטליוויזיה עדיף ללכת לכיוון הפלזמה ובמקרה כזה כדאי ללכת לכיוון HD READY

בנג'י

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
bolero, פאדי,
תודה על התשובות. לא הבנתי מה פירוש מקור אור מול מיקום הטלביזיה, אני מעדיף לצפות בחושך, האם יש לזה חשיבות?

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
הכוונה הייתה לחלון או משהו שמכניס אור ישיר על הטליוויזיה כי אז יש בעיה של השתקפויות בפלזמה אבל אם זה בחושך אז עדיף ללכת לכיוון הפלזמה אז מה שמתאים לך זה פלזמה 42 HD READY

בנג'י

חבר אתר
מעורבות
0
נקודות
0
תיקון

פאדי,
לא הבנתי אותך בתגובה הראשונה. המסך יהיה ממוקם מול חלון והחדר בכללותו די מואר ואני מבין שאני צריך ללכת על LCD ולא על פלאזמה.
יש לך המלצות לגבי דגמים?

פאדי

חבר משקיען
מעורבות
1
נקודות
16
נכון אם יש חלון מול המסך כדאי ללכת לכיוון של LCD לצערי טני לא מכיר דגם ספיציפי שאפשר להמליץ עליו. תיאלץ לחכות למישהו שכן מכיר

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור