הדור החדש של פנסוניק .. PZR900

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
הסדרה שתגיע בספטמבר ותחליף את ה 800 . ההבדל העיקרי הוא דיסק פנימי של 1T .

שימו לב לכתבה

כאן :

http://www.electronista.com/articles/08/08/26/panasonic.hdtvs.with.1tb/

וכאן :

http://www.our-picks.com/archives/2008/08/27/panasonic-launch-pzr900-series-of-viera-plasmas/

מה שהכי מצא חן בעיני זה המשפט :

It’s also interesting to compare the PZR900 to the PZ850 range. The PZ850s are considerably cheaper yet do not sport the 1TB HDD. The PZR900 50 inch option adds US$1,500 for the extra functionality of the 1TD HDD recorder which seems a touch over the top. So may be a PZ850 unit with a standalone recording option may be a better choice than a similar PZR900 model.

נערך לאחרונה ב:

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
ומה עם התייחסות לאיכות התמונה בסדרה החדשה?

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
לפי מה שהבנתי בינתיים המסך הוא בניגודיות דומה 1:30000 , אם כי כשחיטטתי באתר היפני של פנסוניק בין כל האותיות היפניות ראיתי גם 1:40000 ( אני מניח שזה לאחד הדגמים .. יפנית עוד לא למדתי ) . חשבתי שולי אתם בתור ה"מומחים" שלנו תוכלו בערת הקשרים שלכם ללקט קצת יותר מידע ..

ואם אתה רוצה דיסק של 1T אגב הנה המלצה ( יש שם לינק לדף המוצר באתר החברה ) , שים לב למחיר( לכן לפי הלוגיקה המכשירי החדש לא צריך להיות יותר מידי יקר יחסית לזה שקיים ) ושים לב שזהמסוג BLACK בלבד ( לא GREEN או BLUE , על ההבדל תוכל לקרוא באתר החברה ) :

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4760

( גם החנות בסדר גמור מנסיוני - ואין שום קשר אליהם אישית , סתם לקוח מרוצה , אין לי שום בעיה להמליץ ברבים על מי שאני מרוצה מהשירות והמחירים שלו והם עובדים עם החברה שאני עובד בה שהיא אחת הגדולות בארץ )

נערך לאחרונה ב:

בנסון

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
PZR900

PZR900
Picture size 50v/46v/42v
Contrast 30,000:1 * 4
Animated picture resolution * 5 900 or more
Wireless HD correspondence * 6 -
The number of HDMI terminals 3
(The front 1/rear 2)
The Hollywood color
The Lima star - - - -
YouTube * 2 - - - -
The number of digital tuners 2 1 1
Substance depth * 7 9.8cm
(Lower part largest depth 13.7cm) ,

בנסון

אוהב את התחום
מעורבות
0
נקודות
0
המשך תרגום צולע

* 1 As of 2008 August 26th, as a television single unit of marketing the domestic national welfare, this corporation investigation.
* 2 YouTube and YouTube logograph are the registered trade mark of Google Inc.
Connection of Internet is necessary in utilization. FTTH (light), the broadband circuit of ADSL and CATV etc (effective speed supposition) recommending 6Mbps. Furthermore, there being a viewing possible line speed, image is disordered by the utilization environment, communication environment of the customer and the congestion circumstance etc of the connected circuit, it breaks off, there are times when it occurs e.g., it cannot view.
* 3 PZR900/PZ800 (103PZ800 you exclude).
* 4 The dark place contrast which can be expressed simultaneously inside one picture. (PZR900/PZ800 (103PZ800 you exclude) PZ85/PZ80)
* 5 Corporation next generation PDP development center (APDC) it developed, in the television and displaying, indicatory efficiency of the picture which has the movement is shown, it depends on the measurement system of “animated picture resolution”.
* 6 Optional option full hi-vision wireless unit TU-WH1J (selling separately) when connecting.
* 7 Is depth size only of the substance.
- The picture is image of [hamekomi] synthesis. - The scene photograph is image

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
אני הבנתי שאני לא הבנתי אותך גברת קרקר ... לא ממש הבנתי את רוב מה שנאמר פה . ראיתי אבל שיש 2 טיונרים דיגטליים - מה שאומר PIP ושיש תמיכה רחבה בנושא הקישוריות מול האינטרנט ואלחוטיות .

בכל אופן ביררתי עכשיו עם יורוקום ונאמר לי שה 850 תגיע לארץ בגודל של 65 אינטש בלבד ושהמחיר מחירון של ה PY800 הוא 19K שזו ירידה של 3K לעומת המחיר הקודם. כמו שאנחנו יודעים יש בדרך כלל הבדלים בין מחירי המחירון למחירים בחנויות ואני מקווה שזה יתבטא בהמשך ...

נערך לאחרונה ב:

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
אף אחד פה לא יכול להאיר את עינינו יותר בנושא ??

liorkoren

מנהל
צוות האתר
מעורבות
666
נקודות
113
מהטקסט למעלה, הם מדברים על דגמים עם חיבור לאינטרנט (VIERA CAST) וכמו כן העברת וידאו HD אלחוטי.
אין כאן מידע מפורט לגבי איכות התמונה.

danistar

חבר משקיען
מעורבות
0
נקודות
16
אלה דברים פחות רלווטים מבחינתי : באינטרנט , במקרה ההטוב תהיה בטח איזו קופסה חיצונית שתעשה את העבודה ובקשר לאלחוטי יש מספיק קרינה באוויר בארץ של כל מיני מכישירים וחברות שתפרנס כמה מחלקות אונקולוגיות בשנים הקרובות וזה ממש לא מעניין אותי .

בקשר לאיכות התמונה זה הנעלם וכנראה שנצטרך לחכות עד שזה יצא . שמתי לב באחת הכתבות שיש למכשיר 2 טיונרים .... כלומר - PIP , שזה נוח כשיש מחשב מחובר ואצלי גם המחשב יתחבר למכשיר ... .

בחיפוש שעשיתי בגוגול עליתי על הודעה באתר מתחרה על יריד של יורוקום שהתקיים באזור מסוים בארץ ועל בר מזל מסוים שקנה את ה 800 ב12900 שח ... לא יודע כמה זה נכון אבל זה בהחלט מחיר סביר למכשיר הזה ששוב , אני לא רואה שום סיבה למחיר הרשמי המופרח שלו היום . ראיתי גם שמשווים את ה800 ל5090 של פיונייר ושהדעות חלוקות , אני לא ראיתי אבל הבדלי המחירים גם היום לא משאירים הרבה ברירות לחשוב ...

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור