הגיע הזמן להשתדרג - המלצה על מערכת קולנוע ביתי מלאה

קרן ב

חבר מתחיל
מעורבות
0
נקודות
0
שלום לכולם,

קראתי רבות בפורום והצלחתי להתבלבל לגמרי...

אנחנו מעוניינים לשדרג את מערכת הטלויזיה + אודיו הקיימת שלנו (והישנה מאד) למערכת חדשה.

רכיבים רצויים: טלויזיה, מגבר, רמקולים, dvd וסטרימר.

המערכת תשמש לצפייה בטלויזיה, סרטים ולשמיעת מוזיקה.

תקציב - עד 25,000 ש"ח (רצוי פחות).

המערכת אמורה להיות מוצבת בסלון הבנוי כחלל פתוח. גודל החלל כולו הוא 4 מטר (מרחק בין הספה לקיר עליו אמורה להתלות הטלויזיה) * 8 (רוחב מקצה לקצה). עם זאת, אזור הישיבה הוא 4*5. אחד ה"קירות" של הסלון הוא למעשה דלת יציאה למרפסת (מוארת, עם אפשרות לתריס גלילה שסוגר אותה).

בינתיים חשבנו על טלויזיה של פנסוניק (פלזמה, 50 אינץ', v20) ועל מגבר של הרמן קרדן (AVR 460). אופציה נוספת למגבר - אונקיו txsr 608. לגבי רמקולים אנחנו ממש לא יודעים. האינסטינקט הראשון היה ללוויניים (בעיקר בגלל האסתטיקה), אבל הבנו שזה לא משהו, ומאחר שאנחנו גם רוצים להשתמש במערכת למוזיקה, הרי שאנחנו מוכנים להתפשר על האסתטיקה תמורת איכות צליל טובה יותר.

בקיצור - אנחנו די "ירוקים" ונשמח להמלצות!

תודה
קרן

hbs

חבר משקיען
מעורבות
9
נקודות
18
הרסיבר והמסך שכתבת הם טובים ומומלצים .
תבדקי רמקולים של מורל , יש להם דגמים מעוצבים וגם נשמעים טוב , הייתי מנסה אותם .

itz56

אוהב את התחום
מעורבות
30
נקודות
28
למישהי חדשה את יודעת די הרבה.
הדגם של הטלויזיה הוא בינגו, הלווינים עליהם הייתי ממליץ בנוסף עלKEF KHT3005 של של היבואן ניופאן, עלותם כ8000 ש"ח בראשון לציון בניופאן ראיתי עודפים ב 4900 ש"ח של הסדרה (תמחור עדיף, לדעתי תמחור של חדש גבוה מדי).
בעבר דרך אגב היה לי את הKHT2005.2S שלדעתי היו מצויינים

נערך לאחרונה ב:

למעלה
תצוגת צבעים באתר (* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox) תצוגה רגילה מותאם לעיוורי צבעים מותאם לכבדי ראייה
+ 100% -
סגור